Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 168 ofertas de trabajo en GIRONA

en Español in English auf Deutsch en Français ...

168 Ofertas de empleo en GIRONA del SEPE. [21/04/2021]

Ver las ofertas de trabajo en GIRONA agrupadas por profesión:

 

Operari Manteniment (H/D) certificat de discapac..

Fecha de la oferta: 21 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Cuidados y asistencia en el hogar / LIMPIEZA. Ciudad: Cassà de la Selva. Código postal: 17244. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: EUROFIRMS. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Jornada: PARCIAL.

Descripción: La Fundació Eurofirms és una entitat sense ànim de lucre que treballa per a potenciar la cultura de la igualtat en el món laboral. El nostre objectiu és la inserció al mercat laboral de persones amb certificat de discapacitat igual o superior al 33%, garantint la total accessibilitat al lloc de treball per contribuir al seu desenvolupament dins de la societat. Empresa dedicada al sector metall, necessita la incorporació d’un Operari manteniment (H/D). Les tasques que haurà de desenvolupar són les següents: - Examinar i reparar selles. - Lubricació de coixinets segons especificació de la bomba. - Comprovació de l'elevació de la bomba d'aigua. Requisits: - Experiència demostrable com operari (H/D) de manteniment de bombes d'aigua. - Cerquem a una persona dinàmica i proactiva. - Valorable residència propera al lloc de treball. -GM en equips i instal·lacions electrot&.

FUSTER/A - OFICIAL DE 1ª.

Fecha de la oferta: 21 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Fábricas e industria / PEONES/OPERARIOS/MANIPULADORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17005. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: FUSTERIA. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Certificado de profesionalidad nivel 3 (Educación post-secundaria no superior). Especialidad: Otras Titulaciones (FP 1, ciclos grado medio). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: BUSQUEM A UN/A FUSTER, OFICIAL DE PRIMERA, PER A FUSTERIA DE GIRONANECESSITEM UNA PERSONA EN EL MUNTATGE I FABRICACIÓ DE MOBLES.

FLEQUER/A FORNER/A.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Agricultura, jardinería y alimentación / PANADERÍA/REPOSTERÍA. Ciudad: Palafrugell. Código postal: 17200. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: La Boulangerie de la Costa Barva, SL. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: ESO / Certificado de profesionalidad niveles 1 y 2 (Primera etapa de educación secundaria y similar). Especialidad: ESO, EGB, Graduado (Sin especialidad). Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: FLEQUER-FORNERFlequer-Forner amb experiència d'almenys 1 any amb divisores hidràuliques. Experiència en format de peces i en fermentació controlada, forns de sola i d'aire. Bona predisposició horaria. Torn de nit. Treball en equip. Persona activa amb actitud positiva.

Ajudant de muntador.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.Ciudad: Castelló d'Empúries. Código postal: 17486. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Asutec Electronic S.L.. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Busquem una persona per a muntages de cuadres elèctricsBusquem una persona hàbil amb les mans per a muntatges elèctrics, etiquetatge, packaging i expedició.

Control d'accessos / Barrera entrada - Càmping.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Ingeniería, calidad y ciencias / OTRAS ACTIVIDADES TÉCNICAS. Código postal: 17257. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: CAMPINGS Y TURISMO, SA. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Important grup turístic de la Costa Brava busca varies persones per treballar com a controlador/a d'accessos en torn de tarda i l'altre en torns rotatius (mati, tarda i nit) en un càmping situat a l'Estartit.En dependència del responsable de recepció, la funció principal serà el control de l'entrada i sortida de persones autoritzades i vehicles a càmping. - Donar l'autorització d'entrada als vehicles dels clients nous. - Col·locar les senyalitzacions i vigilar les zones d'aparcament. - Gestionar l'obertura i tancament de portes i portals de diferents zones. - Orientar i resoldre dubtes al client i al personal nou. - Vigilar que els clients mantinguin un comportament adequat i respectin la normativa del càmping. - En casos puntuals de clients nous que arribin fora d'horaris de recepció, s'encarregarà de fer el check in i la indicació de la parcel·la reservada..

Oficial 1a construcció.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Construcción. Ciudad: Verges. Código postal: 17142. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOL CELRÀ. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de construcció de grans infraestructures busca 1 oficial 1a de la construcció. Imprescindible: Experiència de 2 anys Domini de la paleteria - manobre Persona qualificada i amb experiència en el sector: electricitat, fontaneria, energies renovables Amb carnet de conduir Horari: De dilluns a dinvendres de 7 a 13 i de 14 a 17h Imprescindible: Experiència de 2 anys Domini de la paleteriaEmpresa de construcció de grans infraestructures busca 3 oficials 1a del ram de la construcció. Imprescindible: Experiència de 2 anys Domini de la paleteria Persona qualificada i amb experiència en el sector: electricitat, fontaneria, energies renovables Amb carnet de conduir Horari: De dilluns a dinvendres de 7 a 13 i de 14 a 17h.

socorrista.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Salud y deporte / FISIOTERAPIA/DEPORTE/MANTENIMIENTO FISIC. Ciudad: Garriguella. Código postal: 17780. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: camping vell emporda. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Socorrista i servei de vigilància piscina.tasques de vigilància a usuaris de la piscina, control i manteniment..

Formador ocupacional de carrosseria de vehicles.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Derecho, psicología y ciencias sociales / OTROS PROFESIONALES. Ciudad: Girona. Código postal: 17003. Número de vacantes: 3. Empresa ofertante: OFICINA DE TREBALL DEL SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Docent amb experiencia demostrable per impartir el curs ocupacional d'Operacions auxiliars de manteniment de carrosseries de vehicles.Impartir docència en els mòduls professionals de: Mecanització básica, elements automovibles, preparació de superfícies, FCT, gestionar l'estada formativa de l'alumnat en empreses del sector..

CUINERS / ES PER CASTELL I PLATJA D' ARO.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Hostelería y turismo / COCINEROS. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: RV Hotels. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa hotelera requereix incorporar a dos CUINERS/ES per treballar dins de la cuina de dos dels seus hotels ubicats en Castell i Platja D' Aro.FUNCIONS PRINCIPALS: -L'elaboració dels plats de la carta i dels menús corporatius, seguint les indicacions del xef. -Gestió de la conservació de les matèries primes conforme normativa higiènico-sanitària. -Manipulació, preparació i conserva dels aliments crus, semielaborats i elaborats. -Preparació i presentació dels plats i preparació del servei bufet. - Formació professional en Gastronomia i Cuina i/o Hosteleria. - Experiència en lloc similar. - Imprescindible residencia per la zona. - Imprescindible domini del català i castellà. COMPETENCIES PROFESSIONALS -Adaptabilitat. -Constància. -Creativitat -Precisió i responsabilitat. -Previsió i planificació..

Soldador/a.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica / SOLDADURA/CALDERERÍA/CHAPA. Ciudad: Palafrugell. Código postal: 17200. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: IPEP Palafrugell. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Soldador/a per taller de construccions metàl·liquesRealització de treballs amb soldadura TIG/MIG. Muntatges a l’obra..

PERSONAL PER SUPERMERCAT.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Dependientes e información / CAJEROS SUPERMERCADO. Número de vacantes: 5. Empresa ofertante: RAUL GIRONA, SA. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Cerquem personal per tasques vàries de supermercat, caixer/a, reponedor/a, dependent/a fleca... Població: L'ESTARTIT/GUALTA/MONTGÓ. Bona presencia i ser amable amb el client.Cobrament a Caixa, cobrament a fleca i cocció de pa, reposició de productes, rebre i comprobar la mercadería....

Operario/a de producción.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: INDUSTRIA / QUÍMICA, PLÁSTICO, PAPEL.
Categoría: Fábricas e industria / PEONES/OPERARIOS/MANIPULADORES. Ciudad: Banyoles. Código postal: 17820. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: OPKO HEALTH SPAIN SL. Horario: Turno rotativo. Experiencia: MÁS DE SEIS MESES. Formación: ESO / Certificado de profesionalidad niveles 1 y 2 (Primera etapa de educación secundaria y similar). Especialidad: Operador de planta química. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Precisamos incorporar operario/a de producción para fabricación, envasado y acondicionado de las distintas especialidades.

Sus funciones principales serán:

- Pesar y/o fabricar todas las preparaciones de los lotes siguiendo las indicaciones de las Guías de Fabricación y de los procedimientos que apliquen.

- Envasar/Acondicionar todas las preparaciones de los lotes siguiendo las indicaciones de las Guías de Envasado y/o Acondicionado.

- Cumplimentar toda la documentación relacionada, siguiendo las indicaciones de la misma.

- Limpiar la sección de trabajo y de la maquinaria, bajo las normas y periodicidad establecidas y siempre que lo requieran las necesidades de producción. Igualmente mantener la sección de trabajo bajo las normas de higiene y orden según normas establecidas.
.
Características ofertadas: Turnos rotativos de 06 a 14 h y de 14 a 22 h.
Contrato temporal de 6 meses por empresa con posibilidad de indefinido según valía.
.
Otros requisitos solicitados: Imprescindible conocimientos de fabricación, envasado y/o acondicionado en una fábrica industrial, preferiblemente en el sector farmacéutico o alimenticio..

FORMADOR/A PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS-GIRONA-.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Ingeniería, calidad y ciencias / PREVENCIÓN RIESGOS LABORALES. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: FABRA FORMACIÓ. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: PARCIAL.

Descripción: PER A DUR A TERME FORMACIONS EN MATÈRIA DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS, sector metall, sector construcció, espais confinats, plataforma elevadora, carretó elevador, pont grua, primers auxilis entre altresZona de treball: província de Girona.

Educador/a Social.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Educación y servicios sociales / ASISTENCIA E INTEGRACIÓN SOCIAL. Ciudad: Palafrugell. Código postal: 17200. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Educador/a social per a espai joveIntervenció amb joves fent activitats a l’esplai..

ELECTRICISTA INDUSTRIAL.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Electricidad, electrónica y energía / ELECTRICIDAD. Código postal: 17853. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MECÀNIQUES BASSEGODA. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Busquem un/a electricista en l'àmbit industrial per a fer tasques de muntatge i manteniment a la maquinària dels nostres clients. Aquesta feina inclou tant el que és muntatge de noves unitats, com reparació i manteniment de les existents.Necessitem una persona amb alts coneixements elèctrics que sàpiga interpretar els esquemes, responsable i amb ganes de treballar. Serà l'encarregada de les instal·lacions a les màquines dels nostres clients. Valorable disponibilitat per viatjar i cotxe propi per arribar al lloc de treball..

Recpecionista jornada completa.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Hostelería y turismo. Ciudad: Girona. Código postal: 17190. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Sidorme hotels S.A. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Recpecionista jornada completa torns rotatiusRecpecionista jornada completa per torns rotatius.

INFERMERS/ES.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Salud y deporte / ENFERMERÍA. Ciudad: Figueres. Código postal: 17600. Número de vacantes: 5. Empresa ofertante: Fundació Salut Empordà. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Grados universitarios de 240 créditos ECTS (4 años), Diplomados, títulos propios universitarios de experto, especialista y similares.. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: La Fundació Salut Empordà és una fundació sense ànim de lucre, que te com a missió prestar serveis d'atenció integral, en l'àmbit de la salut i de la dependència. En base a un conveni establert amb el Servei Català de la Salut, proporciona serveis d'Atenció primària (Area Bàsica de Salut l'Escala), Atenció especialitzada (Hospital de Figueres) i Atenció sociosanitària (Centre Sociosanitari Bernat Jaume). Actualment, precisem incorporar INFERMERES/RS en diferents serveis de l'Hospital de Figueres i el Centre Sociosanitari Bernat Jaume. S'integrarien en l'equip d'infermeria realitzant tasques d'assistència al personal mèdic, subministrar cures adequades als pacients, administrar medicació prescrita i tractaments, portar registres de la història clínica dels pacients, i promoure mesures preventives de salut.Assistència al personal m&egra.

Auxiliar administrativa (H/M) con certificado de d.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Ciudad: Olot. Código postal: 17800. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: EUROFIRMS. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: PARCIAL.

Descripción: La Fundació Eurofirms és una entitat sense ànim de lucre que treballa per a potenciar la cultura de la igualtat en el món laboral. El nostre objectiu és la inserció al mercat laboral de persones amb certificat de discapacitat igual o superior al 33%, garantint la total accessibilitat al lloc de treball per contribuir al seu desenvolupament dins de la societat. Busquem a un auxiliar administratiu (H/M) per treballar en empresa del sector logística situada en Les Preses.Les tasques a realitzar són les següents: -Gestionar telefònicament les incidències amb els clients per proporcionar informació de l'estat de la seva entrega. -Realitzar el seguiment dels enviats a través del sistema d'informació. -Gestionar documentació, albarans, etiquetes d'identificació... -Coordinar-se amb altres departaments com trànsit i moll en relació a prioritats i reprogramacions..

Lampista (SOM Banyoles).

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.Código postal: 17834. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM - Ajuntament de Banyoles. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de serveis del Pla de l'Estany busca un/a lampista.Treballs relacionats amb instal·lacions i manteniment d'aigua i llum..

MECANIC AGRICOLA.

Fecha de la oferta: 20 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte / MECÁNICA DEL AUTOMÓVIL. Ciudad: Vilablareix. Código postal: 17180. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: element star sl. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa agricola necesita incorporar mecànic per responsabilitzar-se del manteniment de la maquinaria.MANTENIMENT I REPARCIO DE TRACTORS AGRICOLAES I MAQUINARIA AGRICOLA.

Más empleos: 1 · > · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 21/04/2021 a las 11:03 en el portal de empleo empléate (lo que antes era el INEM).