Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 334 ofertas de trabajo en GIRONA

en Español in English auf Deutsch en Français ...

334 Ofertas de empleo en GIRONA del SEPE. [19/01/2021]

Ver las ofertas de trabajo en GIRONA agrupadas por profesión:

 

Conductor/a de Formigonera i/o Estenedora d'Asfalt.

Fecha de la oferta: 19 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Amb les Persones. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Des d' AMB LES PERSONES es vol donar resposta als interessos que les ORGANITZACIONS tenen en el camp dels Recursos Humans i a les PERSONES que, mitjançant el COACHING, volen desenvolupar les capacitats necessàries per posar-se en marxa en el camí per aconseguir els seus OBJECTIUS. Busques una feina estable i tens experiència en maneig de maquinària estenedora d¿aglomerat asfàltic? T'agradaria treballar a una empresa en evolució constant amb una plantilla de més de 50 treballadors i amb més de 20 anys d'experiència en el sector? Doncs ara és la teva oportunitat laboral! Les funcions que s'hauran de protar a terme són: - Control de la càrrega de formigó a la cuba. - Control del temps entre la càrrega i la descàrrega. - Transport del formigó. - Buidatge del formigó en obra amb els elements auxiliars corresponents. - Neteja de la formigonera. - Manipulaci&oac.

ELECTROMECANIC/A INDUSTRIAL.

Fecha de la oferta: 19 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Electricidad, electrónica y energía / ELECTRICIDAD. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: R.A.S INTERIM. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: R.A.S INTERIM és una empresa de serveis professionals que ofereix solucions en Recursos Humans, Treball temporal i Consultoria de selecció. Fundada l'any 1969, està formada per més de 600 professionals que treballen cada dia per donar un servei de qualitat a tots els nostres clients. RAS, empresa líder a França, amb més de 140 oficines i en constant creixement, que inclou la implantació i desenvolupament de la nostra empresa al mercat espanyol. RAS INTERIM, selecciona per important empresa de la provincia de Girona, ELECTROMECÀNIC/A per posició estable. LES TEVES RESPONSABILITATS: - Manteniment preventiu i correctiu de la planta industrial - Posta en marxa de la maquinària - Implantació de millores - Ordre i neteja QUE NECESSITEM DE TU? - Experiència prèvia mínima de 2 anys - Persona amb moltes ganes de treballar i compromesa amb la feina - Imprescindible formació relacionada.

Paleta oficial de 1ª i 2ª.

Fecha de la oferta: 19 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Fábricas e industria / PEONES/OPERARIOS/MANIPULADORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Jornada: COMPLETA.

Descripción: Paleteria, construcció i sorrejats..

OPERARI/A PLEGADORA METALL.

Fecha de la oferta: 19 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ADECCO TT. Tipo de contrato: LABORAL INDIFERENT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de recursos humans especialitzada en Selecció , Formació i Treball Temporal . Et consideres una persona proactiva, dinàmica i autònoma? Tens experiència en el sector metall portant màquines plegadores? Empresa del sector metall de la Garrotxa està buscant operaris per incorporar a la seva plantilla. Les teves tasques seran: - Preparació de les peces abans de la soldadura (punxonant, escantonant...) - Programar les màquines - Fer canvis de guies - Alimentar les màquines - Tancar graus - Canviar útils Parlem d'una posició estable, tot i que en un inici s'entraria per treball temporal, posteriorment t'incorporarien a empresa. Requisits: -Residència a la Garrotxa o proximitats -Experiència prèvia demostrable. Busquem una persona que pugui treballar de forma totalment autònoma. - Disponibilitat horària en torn partit. Si creus que compleixes amb els requisits i busq.

ADMINISTRATIU/VA.

Fecha de la oferta: 19 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: CATT ETT. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de Treball Temporal - Fidelitzar la cartera de clients assignada - Assegurar-se de la satisfacció dels clients - Atendre les sol·licituds dels clients via telefònica i via mail - Detectar i assessorar al client dels productes que ofereix l'empresa - Atendre, solucionar i registrar les reclamacions i incidències - Col·laborar i coordinar amb els proveïdors solucions i incidències - Realitzar les tasques administratives i de suport informàtic que el departament requereixi - Realitzar els informes del departament que li siguin assignats.

COMERCIAL BACK OFFICE.

Fecha de la oferta: 19 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Cuidados y asistencia en el hogar / LIMPIEZA. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: R.A.S INTERIM. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: R.A.S INTERIM és una empresa de serveis professionals que ofereix solucions en Recursos Humans, Treball temporal i Consultoria de selecció. Fundada l'any 1969, està formada per més de 600 professionals que treballen cada dia per donar un servei de qualitat a tots els nostres clients. RAS, empresa líder a França, amb més de 140 oficines i en constant creixement, que inclou la implantació i desenvolupament de la nostra empresa al mercat espanyol. Suma't a RAS! Des de l'oficina de RAS GIRONA seleccionem COMERCIAL BACK OFFICE per important empresa del sector industrial de la zona de Girona rodalies. LES TEVES RESPONSABILITATS -Gestió de clients (seguiment, fidelització, potenciació, captació i negociació). -Detectar necessitats i cobrir-les. -Assessorament. -Elaboració de pressupostos. -Gestió d'incidències. QUÈ NECESSITEM DE TU? -Clara orientació al client. -Valora.

ADMINISTRATIU/IVA TECNIC DEPARTAMENT SAT.

Fecha de la oferta: 19 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: R.A.S INTERIM. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: R.A.S INTERIM és una empresa de serveis professionals que ofereix solucions en Recursos Humans, Treball temporal i Consultoria de selecció. Fundada l'any 1969, està formada per més de 600 professionals que treballen cada dia per donar un servei de qualitat a tots els nostres clients. RAS, empresa líder a França, amb més de 140 oficines i en constant creixement, que inclou la implantació i desenvolupament de la nostra empresa al mercat espanyol. Sumat a RAS! Des de la oficina de RAS GIRONA seleccionem ADMINISTRATIU/IVA TECNIC DEPARTAMENT SAT per important empresa del sector industrial de la zona de Girona LES TEVES RESPONSABILITATS Gestió de reparacions amb els tècnics de SAT Atenció telefònica d'incidencies i servei post venta Elaboració de pressupostos Gestió de tot el proçès de comandes i enviaments QUE NECESSITEM DE TU? Estudis relacionats en l'àmbit industrial valo.

Administratiu/iva comptable.

Fecha de la oferta: 19 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ADECCO TT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar.

Descripción: Empresa de recursos humans especialitzada en Selecció , Formació i Treball Temporal . Busquem una persona per a realitzar tasques d'adminstratiu/iva comptable per una empresa del sector alimentari de la Garrotxa Les teves funcions seran les següents: - Gestió amb proveïdors. - Facturació. - Assentaments bancaris. - Gestió de la comptabilitat. - Fiscalitat - Control de costos Requisits que has de complir: - Formació en ADE, Econòmiques o similar - Experiència realitzant tasques iguals o similars a les nomenades. - Disponibilitat per treballar en torn partit i d'incorporació immediata. Què oferim? Contracte estable directament per empresa. Jornada laboral de 40h setmanals. Salari segons conveni i vàlua del/la candidat/a. Si creus que encaixes amb tot el que t'hem explicat no dubtis en apuntar-te a l'oferta o en contactar amb nosaltres! Et volem conèixer!.

Tubero / Soldador.

Fecha de la oferta: 18 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica / SOLDADURA/CALDERERÍA/CHAPA. Código postal: 17457. Número de vacantes: 4. Empresa ofertante: Mointer S.L. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Instal.lacions i muntatges mecanics. Sector alimentari. Acer inoxidable, procediment de soldadura TIGInstal.lacions industrials, muntatge de canonades i treballes de soldadura..

Caixer/a - Personal Supermercat.

Fecha de la oferta: 18 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Dependientes e información / CAJEROS SUPERMERCADO. Ciudad: Anglès. Código postal: 17160. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Supermercat familiar. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: ESO / Certificado de profesionalidad niveles 1 y 2 (Primera etapa de educación secundaria y similar). Especialidad: ESO, EGB, Graduado (Sin especialidad). Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Som una empresa familiar de venta al detall que volem ampliar en nostre equip. Busquem una persona per atendre els clients i fer el cobrament a caixa. Oferim la possibilitat de formar part d'un equip multicultural dedicat a servir el client amb la màxima qualitat.- Cobrament del clients a caixa - Atenció als clients - Obertura i tancament de botiga - Reposició dels productes.

ASSISTÈNCIA A DOMICLI.

Fecha de la oferta: 18 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Cuidados y asistencia en el hogar. Ciudad: Roses. Código postal: 17480. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Artris Serveis Socials 2000. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Idiomas: CATALÁN. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Treballs de cuidador a domiciliTasques a realizar per persones amb dependencia a domicili.

INFERMERS/ES.

Fecha de la oferta: 18 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Salud y deporte / ENFERMERÍA. Ciudad: Figueres. Código postal: 17600. Número de vacantes: 10. Empresa ofertante: Fundació Salut Empordà. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Grados universitarios de 240 créditos ECTS (4 años), Diplomados, títulos propios universitarios de experto, especialista y similares.. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Per a l'Hospital de Figueres i el Centre Socio-sanitari Bernat JaumeLes pròpies del servei.

Treballs agrícoles en explotació ramadera de vacum.

Fecha de la oferta: 18 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Agricultura, jardinería y alimentación / AGRICULTURA/GANADERÍA. Ciudad: Bescanó. Código postal: 17162. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: E.A.P Batllori S.C. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Es necessita persona per feines en granja de vaques . . Amb carnet de conduir i que vulgui treballar els caps de setmana.La feina es basa en munyir vaques i tirar menjar als animals . A l’estiu feines pròpies del camp, com sembrar, regar,entre d’altres coses..

Infermer/a residència geriàtrica (SOM Banyoles).

Fecha de la oferta: 18 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Salud y deporte / ENFERMERÍA. Ciudad: Banyoles. Código postal: 17820. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM - Ajuntament de Banyoles. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Residència geriàtrica del Pla de l'Estany busca un/a infermer/a.Preparació i administració de medicaments, atenció a les necessitats generals humanes i sanitàries, col·laboració amb els metges en la preparació de materials i medicaments, atenció al malalt enllitat, etc..

TALLERISTA DE Taitxí i Txi Kung - RIPOLL.

Fecha de la oferta: 18 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Educación y servicios sociales / ENSEÑANZA PRIMARIA Y SECUNDARIA. Ciudad: Ripoll. Código postal: 17500. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: JAN BCS, S.L. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Idiomas: CATALÁN. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Des de JANbcs busquem tallerista especialitzada en activitats de Taitxí i Txikung per a RipollLes funcions principals són: • Impartir un taller taitxí i txikung. • Planificar pedagògicament les sessions. • Controlar l'assistència diària a l'activitat. • Realitzar el seguiment i valoració de les sessions. Horari: dimarts i dijous, de 17:30 a 18:30h..

REPARADOR/A D'ELECTRODOMÈSTICS.

Fecha de la oferta: 18 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica / MECÁNICA/MANTENIMIENTO. Ciudad: Lloret de Mar. Código postal: 17310. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM Lloret. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Es busca persona amb coneixements i experiència en reparació d'electrodomèstics.Reparació d'electrodomèstics en general..

SOCORRISTES - SANT PERE PESCADOR / LLANÇÀ.

Fecha de la oferta: 18 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Agricultura, jardinería y alimentación / PESCA. Ciudad: Sant Pere Pescador. Código postal: 17470. Número de vacantes: 11. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: ESO / Certificado de profesionalidad niveles 1 y 2 (Primera etapa de educación secundaria y similar). Especialidad: ESO, EGB, Graduado (Sin especialidad). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de serveis aquàtics cerca 7 socorristes per fer la temporada d’estiu a la platja de Sant Pere Pescador i 4 socorristes per fer la temporada a la platja de Llançà. Cal disposar dels estudis mínims obligatoris (ESO) i de la formació necessària per exercir la feina de socorrista, és a dir, el corresponent cicle formatiu o bé certificat de professionalitat o bé la inscripció al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC), l'eina que garanteix l'acreditació de les persones que exerceixen les activitats professionals regulades a la Llei 3/2008 de l'exercici de les professions de l'esport. Es valora la possessió de mitjà de transport propi i especialment el domini d’idiomesVigilància i prevenció dels usuaris de les instal·lacions aquàtiques + realització de la primera intervenció d'accident o situacions d'emergència a les zo.

Xòfer (h/d).

Fecha de la oferta: 18 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte / TRANSPORTE DE PERSONAS O MERCANCÍAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17004. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: EUROFIRMS. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: ESO / Certificado de profesionalidad niveles 1 y 2 (Primera etapa de educación secundaria y similar). Especialidad: ESO, EGB, Graduado (Sin especialidad). Carnet de conducir: D1+E-AUTOMÒBIL CLASSE D1, AMB REMOLC > 750 KG. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: El nostre client es dedica a la logistica i transport. Cerquem un/a xòfer internacional per a incorporar a la zona de Girona.- Transport nacional i internacional per carretera. - Requisits indispensables: Carnet de tràiler, CAP, Tacògraf digital..

Socorristes per fer temporada.

Fecha de la oferta: 18 de Enero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Vigilancia y servicios. Número de vacantes: 9. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: ESO / Certificado de profesionalidad niveles 1 y 2 (Primera etapa de educación secundaria y similar). Especialidad: ESO, EGB, Graduado (Sin especialidad). Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de serveis aquàtics cerca 9 socorristes per fer la temporada d’estiu a la platja de Calella de Palafrugell. Cal disposar dels estudis mínims obligatoris (ESO) i de la formació necessària per exercir la feina de socorrista, és a dir, el corresponent cicle formatiu o bé certificat de professionalitat o bé la inscripció al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC), l'eina que garanteix l'acreditació de les persones que exerceixen les activitats professionals regulades a la Llei 3/2008 de l'exercici de les professions de l'esport. Es valora la possessió de mitjà de transport propi i especialment el domini d’idiomes.Vigilància i prevenció dels usuaris de les instal·lacions aquàtiques + realització de la primera intervenció d'accident o situacions d'emergència a les zones d'aigua de les instal·lacions en què es realitzi e.

MANTENEDORES DE EDIFICIOS.

Fecha de la oferta: 18 de Enero de 2021. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Construcción / ALBAÑILERÍA/ACABADOS. Ciudad: Olot. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción:
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092021000935 En caso de estar interesado/a en esta oferta de trabajo debe enviar un correo electrónico a la OFICINA DE TREBALL D'OLOT ofertesolot.soc@gencat.cat indicando el número de la oferta 09-2021-935, sus datos identificativos (nombre y documento de identidad), sus datos de contacto (teléfono y correo electrónico) y currículum vitae.
.

Más empleos: 1 · > · 3 · 5 · 9 · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 19/01/2021 a las 11:03 en el portal de empleo empléate (lo que antes era el INEM).