Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 235 ofertas de trabajo en GIRONA

en Español in English auf Deutsch en Français ...

235 Ofertas de empleo en GIRONA del SEPE. [03/06/2020]

Ver las ofertas de trabajo en GIRONA agrupadas por profesión:

 

DIRECTORES DE DEPARTAMENTO DE COMERCIALIZACIÓN Y VENTAS, EN GENERAL.

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Directivos / ÁREA DIRECTIVA. Ciudad: La Jonquera. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Experiencia: MÁS DE SEIS MESES. Formación: ESO / Certificado de profesionalidad niveles 1 y 2 (Primera etapa de educación secundaria y similar). Jornada: COMPLETA.

Descripción:
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092020007659 En caso de estar interesado/a en esta oferta de trabajo debe enviar un correo electrónico a la OFICINA DE TREBALL DE FIGUERES ofertesfigueres.soc@gencat.cat indicando el número de la oferta 09-2020-7659, sus datos identificativos (nombre y documento de identidad), sus datos de contacto (teléfono y correo electrónico) y currículum vitae.
.

Reponedor/a para tienda bricolaje.

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Almacenes y reponedores / REPONEDORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17006. Número de vacantes: 2. Tipo de contrato: Eventual por circunstancias de la producción. Experiencia: MÁS DE SEIS MESES. Formación: Sin especificar.

Descripción: REPOSICIÓN SECCIÓN.

INGENIEROS TÉCNICOS EN CONSTRUCCIÓN Y OBRA CIVIL.

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Ingeniería, calidad y ciencias / INGENIERÍAS. Ciudad: Blanes. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Experiencia: MÁS DE DOS AÑOS. Formación: Bachillerato, FP básica y FP de grado medio (Segunda etapa de educación secundaria y similar. Jornada: COMPLETA.

Descripción:
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092020007658 En caso de estar interesado/a en esta oferta de trabajo debe enviar un correo electrónico a la OFICINA DE TREBALL DE BLANES ofertesblanes.soc@gencat.cat indicando el número de la oferta 09-2020-7658, sus datos identificativos (nombre y documento de identidad), sus datos de contacto (teléfono y correo electrónico) y currículum vitae.
.

STORE MANAGER (ECOMMERCE).

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Informática y telecomunicaciones / GESTIÓN DE PROYECTOS. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. Empresa del sector ecommerce en ple procés d¿expansió, vol incorporar un/a STORE MANAGER (ECOMMERCE) Busquem a una persona que vulgui ajudar a l'empresa a aconseguir una millora continua en l'atenció i orientació al client, mitjançant la feina bon feta i el lideratge de l'equip. Responsabilitzant-se de dos centres de treball, les seves funcions seran: - Seleccionar, desenvolupar, motivar i liderar a les persones de l¿equip de botiga, segons els valors de l'empresa, orientant-les a l'assoliment dels objectius. - Potenciar la venda i atenció del client per part de l'equip, així com el seguiment de la competència. - Adaptar, planificar i realitzar les accions comercials d'acord amb la política comercial de l'empresa. - Gestionar i organitzar les mercaderies per planificar les entregues, de.

EMO200504. Oficial de perruqueria.

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Peluquería y estética / PELUQUERÍA. Ciudad: Girona. Código postal: 17005. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: EMO-Aj. Salt. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Perruqueria de Girona cerca Oficial. Es demana CFGS en Estilisme i perruqueria o similar i experiència de més de 3 anys com a Oficial de perruqueria. Ofereix contracte laboral temporal inicial de 6 mesos a jornada completa de dilluns a dissabte en horari partit (2 dies de festa a la setmana). Incorporació immediata.Atendre i assessorar els clients sobre canvis d'imatge. Tallar, rentar, tenyir i descolorir, ondular i desarrissar el cabell seleccionant cosmètics, tècniques i procediments adequats. Preparar el local i els equips per al correcte funcionament del negoci. Vendre els productes i controlar l'estoc. Mantenir l'àrea de treball..

Professor/a.

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDIFERENT. Formación: Sin especificar. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Classes de repàs i ampliació per alumnes de primària, ESO i batxillerat. Es busca professor/professora per fer classes a una acadèmia a alumnes de primària, ESO i batxillerat. És imprescindible tenir disponibilitat mínim fins al juny del 2021. Incorporació al setembre de 2020, amb possible incorporació pactada durant l´estiu. Bon nivell d´anglès, amb carrera del camp tecnològic (ex. enginyeries). Feina a jornada parcial..

DIRECTORS COMERCIAL DE GARDEN CENTRE.

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Directivos / ÁREA DIRECTIVA. Ciudad: La Jonquera. Código postal: 17700. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Lloc de feina ofert: DIRECTORS DE DEPARTAMENT DE COMERCIALITZACIÓ I VENDES, EN GENERAL Competències informàtiques: MICROSOFT WORD Carnets professionals: CARNET PER A LA UTILITZACIÓ DE PRODUCTES FITOSANITARIS (NIVELL BÀSIC) Nivell professional:COMANDAMENTS INTERMEDIS, ENCARREGATS D'INSTAL·LACIONS, DIRECTORS D'ÀREA, DIRECTORS DE GRANS DEPARTAMENTS, ETC.Es busca persona per a gestió de vendes, compres i personal d'un Garden Centre. Requisits; Carnet fitosanitaris, carnet de conduir B , idioma francès.

ATENCIÓ AL CLIENT - E-COMMERCE (ANGLÈS).

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Dependientes e información / INFORMACIÓN/AZAFATAS/PROMOCIÓN COMERCIAL. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDIFERENT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. AXXON selecciona un/a Tècnic d'Atenció al Client per a important e-commerce de la província de Girona. En dependència directa del/la Responsable del departament s'encarregarà de la resolució de dubtes (no tècnics) relatius als productes del catàleg tals com contingut del producte, unitats, pes o homologació entre d'altres..

OPERARIS GANIVET INDÚSTRIA CÀRNIA (7601).

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Fábricas e industria / PEONES/OPERARIOS/MANIPULADORES. Código postal: 17457. Número de vacantes: 20. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: L'empresa busca operaris/àries per indústria càrnia amb experiència demostrable en especejament del porc industrial en un escorxador (sala de desfer). Requisits imprescindibles: parlar castellà, tenir mitjà de transport per arribar al lloc de treball i experiència prèvia en l'ús del ganivet de, com a mínim, dos anys.Desfer porc a les diferents cintes de treball, especejament de porc amb ganivet. Utilització de diferent maquinària com peladores, picadores i transpalet elèctric. Pesatge del producte en bàscula industrial i emissió de les etiquetes corresponents..

RESPONSABLE MEDI AMBIENT, SALUT I HIGIENE (INDÚSTR.

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / CONTABILIDAD/FINANZAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MARLEX RECRUITING. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Consultoria en RRHH especialitzada en la selecció de càrrecs intermitjos i directius Des de Marlex Human Capital, estem col·laborant amb una indústria del sector químic que disposa de vàries sucursals distribuïdes pel territori nacional, i que forma part d¿un important grup multinacional, per incorporar en una de les seves seus de La Garrotxa, un/a perfil de HSE MANAGER. ¿Quina seria la teva missió a l¿empresa? En dependència de Gerència, la persona seleccionada s¿encarregarà de dur a terme la gestió i organització de les següents tasques de forma autònoma: Planificar i fer un seguiment d¿accions correctives i preventives. Fer estudis i proposar mesures correctives a partir dels registres, anàlisis i control dels diferents accidents o incidents laborals. Realitzar formacions i promoure en els treballadors comportaments segurs i les mesures d&iqu.

ENGINYER/A DE PROJECTES- DEPT. MANTENIMENT.

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Metal y mecánica / MECÁNICA/MANTENIMIENTO. Código postal: 17469. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. AXXON Tech selecciona un/a ENGINYER/A DE PROJECTES per a empresa líder del sector alimentari, per incorporar-se al Departament de Manteniment, en estreta vinculació amb l'àrea d'Enginyeria de Processos i l'àrea de Producció. En dependència directa del/la Director/a de Manteniment, les seves tasques principals seran: - Liderar els nous proiectes que es portin a terme a la planta de producció, instal.lació i posta en marxa de noves línies productives. - Controlar i supervisar l'equip de tècnics i els treballs de manteniment preventiu, correctiu i predictiu..

ELECTRICISTA INDUSTRIAL.

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Electricidad, electrónica y energía / ELECTRICIDAD. Ciudad: Girona. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. Axxon TECH selecciona per a important empresa dedicada a la fabricació de peces tècniques mitjantçant el procés d'injecció de plàstic i transformació del metall, ubicada a la zona d'Olot un/a ELECTROMECÀNIC/A DE MANTENIMENT FUNCIONS: Treballs de manteniment elèctric, correctiu i preventiu, de la maquinària de planta i tots aquells automatismes que intervenen en els diferents processos d'injecció i assemblatge de components, en un entorn de producció industrial altament automatitzat. - Reparacions averies a nivell electromecànic (electricitat i electrònica, hidràulica, neumàtica, mecànica). - Accions de millora i manteniment preventiu. - Assegurar el compliment de les normes de seguretat i medi ambient dels equips productius i instal.lacions de l.

ENGINYERS TÈCNICS DE CONSTRUCCIÓ I OBRA CIVIL.

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Ingeniería, calidad y ciencias / INGENIERÍAS. Ciudad: Blanes. Código postal: 17300. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: ESO / Certificado de profesionalidad niveles 1 y 2 (Primera etapa de educación secundaria y similar). Especialidad: ESO, EGB, Graduado (Sin especialidad). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Lloc de feina ofert: ENGINYERS TÈCNICS DE CONSTRUCCIÓ I OBRA CIVIL Competències informàtiques: Ha de complir algun dels requisits següents: LLENGUATGES ESPECÍFICS/TECNOLOGIES INTERNET;CORREU ELECTRÒNIC/MISSATGERIA;MICROSOFT OFFICE Horari: DE 08.00 FINS 16.00H Requisits imprescindibles: No indicat Nombre de pagues: No indicat Nivell professional: Nivell professional:TÈCNICS I SENSE CATEGORIA LABORAL DETERMINADAControl de l'obra i dels operaris que la realitzen..

TREBALLADOR/A SUPORT DEPARTAMENT COMUNICACIÓ 7646.

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comunicación, cultura y entretenimiento / COMUNICACIÓN/PUBLICIDAD/MARKETING. Ciudad: Girona. Código postal: 17005. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: MERCANTIL (NOMÉS OFERTES). Formación: Sin especificar. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: L'empresa busca una persona de suport per al seu departament de comunicació a través d'un Conveni de pràctiques no laborals. Horari: de 8h a 14h. Requisits imprescindibles: en tractar-se d'un conveni de pràtiques no laborals cal tenir de 18 a 25 anys; ser demandant d'ocupació no ocupat, poder acreditar documentalment el Grau en Màrqueting, Publicitat i Relacions Públiques o Periodisme i tenir menys de tres mesos d'experiència laboral en aquest sector; domini elevat de català, castellà i anglès i Photoshop i Illustrator i xarxes socials.Conveni de pràctiques no laborals: suport al departament de Comunicació d'una empresa de moda i calçat..

CONDUCTOR/ A DE CAMIÓ AMB REMOLC.

Fecha de la oferta: 03 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte / TRANSPORTE DE PERSONAS O MERCANCÍAS. Código postal: 17520. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: OFICINA DE TREBALL DEL SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: C1+E-AUTOMÒBIL CLASSE C1, AMB REMOLC <= 12.000 KG. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Conductor/a de camió i treballs amb grua per la recollida i buidatge de contenidors de reciclatge, d'escombraries i de material d'obra. A la vegada, també es realitzarà transport per carretera habitualment fins a Manresa o Perpinyà. IMPRESCINDIBLE: CARNET DE CONDUIR C1+E, CARNET DE CAPACITACIÓ (CAP) i CARNET DE TACÒGRAF DIGITAL.Conducció de camió i treballs amb grua per la recollida i buidatge de contenidors de reciclatge, d'escombraries i de material d'obra. A la vegada, també es realitzarà transport per carretera habitualment fins a Manresa o Perpinyà..

ENGINYER/A DE PROCESSOS.

Fecha de la oferta: 02 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Ingeniería, calidad y ciencias / INGENIERÍAS. Ciudad: Sant Jaume de Llierca. Código postal: 17854. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. AXXON TECH selecciona per a empresa industrial, que pertany a un reconegut grup multinacional, ubicada a la zona de Sant Jaume de Llierca, un/a ENGINYER/A PROCESSOS. Integrat en l'àrea tècnica, assumiria les següents tasques i responsabilitats: - Estudis per a la implantació en fàbrica de nous productes. - Estudis dels llocs de treball. - Estudis de millora de processos (Pressupostos d'inversions) - Estudi de mètodes i temps (noves operacions i manteniment dels existents) - Realització d'instruccions de treball. - Realització d'elements gràfics (Manuals, etiquetes.) - Estudis de millora dels embalatges..

OPERARIO/A PRODUCCIÓN.

Fecha de la oferta: 02 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Fábricas e industria / PEONES/OPERARIOS/MANIPULADORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: R.A.S INTERIM (Blanes). Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: R.A.S INTERIM és una empresa de serveis professionals que ofereix solucions en Recursos Humans, Treball temporal i Consultoria de selecció. Fundada l'any 1969, està formada per més de 600 professionals que treballen cada dia per donar un servei de qualitat a tots els nostres clients. RAS, empresa líder a França, amb més de 140 oficines i en constant creixement, que inclou la implantació i desenvolupament de la nostra empresa al mercat espanyol. RAS INTERIM BLANES, precisa la incorporación de OPERARIOS / AS DE PRODUCCIÓN para importante empresa en la zona de La Selva. FUNCIONES: - Incorporación de materias primas. - Control de la producción y maquinaria. - Control de la calidad del producto. - Resolución de incidencias durante el proceso de producción. - Orden y limpieza del puesto de trabajo. SOLICITAMOS: - Experiencia como operario/a de producción. - Persona acostumbrada a trabajar.

FUSTER OFICIAL 1ª.

Fecha de la oferta: 02 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Construcción / CARPINTERÍA. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ADEQUAM Psico-ocupacional. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Certificado de profesionalidad nivel 3 (Educación post-secundaria no superior). Jornada: COMPLETA.

Descripción: Selecció de personal, consultoria. Tasques de fusteria, en general, en una empresa que es fabricant i comercialitzadora. Tasques tant a fábrica com de muntatge i col.locació, reparacions....

ENGINYER/A MECÀNIC/A - OFICINA TÈCNICA.

Fecha de la oferta: 02 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Conductores y transporte / MECÁNICA DEL AUTOMÓVIL. Ciudad: Sant Jaume de Llierca. Código postal: 17854. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Grados universitarios de 240 créditos ECTS (4 años), Diplomados, títulos propios universitarios de experto, especialista y similares.. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. AXXON selecciona un/a ENGINYER/A MECANIC/A per a empresa fabricant de maquinària industrial ubicada a la zona de la Garrotxa. En dependència del Responsable de l'Oficina Tècnica Mecànica, la seva missió consisteix en el disseny de nous equips, optimitzar els equips existents, gestionar tècnicament els projectes, tant pels productes estàndars com pels projectes a mida, aplicant la millora continua en el procés de disseny de peces i en els processos de fabricació i muntatge. Funcions: - Gestió tècnica de projectes de màquines estàndards o especials. - Creació i manteniment dels llistats de materials. - Preparació de documentació tècnica per producció. - Millora dels equips i instal.lacions noves, segons especificacions de client: - Creaci&o.

TÈCNIC/A PRL (HIGIENE ALIMENTÀRIA).

Fecha de la oferta: 02 de Junio de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MARLEX RECRUITING. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Consultoria en RRHH especialitzada en la selecció de càrrecs intermitjos i directius Des de Marlex Human Capital, estem col·laborant amb una important empresa ubicada a la província de Girona i dedicada al sector de la higiene alimentària, la qual actualment cerca incorporar un/una tècnic/a PRL pel seu departament. Quina serà la teva missió a l¿empresa? ¿ T¿ocuparàs del seguiment constant de cada centre de treball. ¿ Organitzaràs i realitzaràs les formacions necessàries tant per els treballadors com per els responsables. ¿ Tindràs com a missió minimitzar i/o eliminar els riscos existents dels diferents centres. ¿ Duràs a terme la investigació d¿accidents i portaràs la interlocució amb el SPA contractat i la mútua. ¿ T¿encarregaràs d¿instaurar recursos preventius als diferents cen.

Más empleos: 1 · > · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 03/06/2020 a las 11:03 en el portal de empleo empléate.