Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 490 ofertas de trabajo en GIRONA

en Español in English auf Deutsch en Français ...

490 Ofertas de empleo en GIRONA del SEPE. [05/08/2020]

Ver las ofertas de trabajo en GIRONA agrupadas por profesión:

 

PROGRAMADOR INFORMÀTIC - DISENY PAG. WEB.

Fecha de la oferta: 05 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones / MICROINFORMÁTICA/ASISTENCIA TÉCNICA. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Euromet Agrofood S.A. Experiencia: NO SE REQUIERE. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Especialidad: Informática. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Programar i Disenyar pàgina web interactiva, que permeti que els nostres agents comercials i clients puguins consultar l'estat de les seves compres. Volem que la pàgina web estigui amb relació amb el programa que estem fent servir, Navition de Microsoft, de manera que alimenti d'info la web.

A més a més, en moments puntuals en els que hi hagi més feina, ajudar en temes de finances i logística

English no es imprescindible pero es valora molt positivament

Es requereixen estudis, ja siguin universitaris, formació profesional, o cursos especialitzats. El més important es saber fer la feina ben feta
.
Características ofertadas: Els horaris i salari son negociables..
Otros requisitos solicitados: La formació no té per que ser la solicitada, qualsevol tipo d'estudis que hagin servit per apendre a programar i disenyar son valorats.

Auxiliar d'ajuda a domicili.

Fecha de la oferta: 05 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Cuidados y asistencia en el hogar / AYUDA DOMICILIARIA. Ciudad: Cassà de la Selva. Código postal: 17244. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ASISGRUP. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Vols treballar a una empresa Gironina pionera al seu sector amb 20 anys d’experiència? ASISGRUP, empresa dedicada a l'assistència i als serveis Integrals (Facility services), estem buscant un auixiliar d'ajuda a domiciliAcompanyament, cura i supervisió en les activitats de vida diària de l'usuari..

MECANIC PER INSTAL.LACIONS PETROLIFERES.

Fecha de la oferta: 05 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte / MECÁNICA DEL AUTOMÓVIL. Código postal: 17469. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: INSTALGAS INSTAL·LACIONS PETROLIFERES, SL. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: MECANIC PER INSTAL.LACIONS PETROLIFERES AMB CONEIXEMENTS DE MANTENIMENT I MUNTATGE D'INSTAL.LACIONS ELÈCTRIQUES, MECÀNICA INDUSTRIAL, FONTANERIAMECANIC PER INSTAL.LACIONS PETROLIFERES AMB CONEIXEMENTS DE MANTENIMENT I MUNTATGE D'INSTAL.LACIONS ELÈCTRIQUES, MECÀNICA INDUSTRIAL, FONTANERIA.

Arquitecto/a TÉCNIC/A - aparellador - GIRONA.

Fecha de la oferta: 05 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones. Código postal: 17411. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ECO-CASA. Tipo de contrato: MERCANTIL (NOMÉS OFERTES). Formación: Sin especificar. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Arquitecto/a técnico/a y/o TÉCNICO DE OBRA a jornada parcial con posibilidad de jornada completa. Zona de GIRONA (según obra en curso).Es un trabajo muy variado. La persona seleccionada tendrá que ocuparse de realizar presupuestos, dirección de obra, compra de materiales, reuniones con ayuntamientos, reuniones comerciales, etc. Nuestra empresa dispone de varias obras; si encaja podemos llegar a tener trabajo para jornada completa y formar parte indefinidamente en nuestro equipo. Es necesario saber utilizar el PRESTO, REVIT, AUTOCAD, Sketchup (o algún programa similar para 3D). Se requiere experiencia en el sector. Por nuestra parte ofrecemos flexibilidad..

AJUDANT/A MAQUINISTA ARTS GRÀFIQUES SELVA.

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Comunicación, cultura y entretenimiento / EDICIÓN/INDUSTRIA GRÁFICA. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. Axxon selecciona AJUDANT/A MAQUINISTA, per a treballar en important empresa en projecció dedicada al sector de les Arts gràfiques de la comarca de La Selva. Les persones seleccionades s'ocuparan, - Ajudar al maquinista en la manipulació de les màquines. - Preparació prèvia dels colors necessàris pel producte. - Preparació de bobines - Verificació del producte acabat - Embalatge del producte i càrrega d'aquest. Es totalment IMPRESCINDIBLE tenir disponibilitat per a treballar de dilluns a divendres en torns rotatius de mati ( de 6h a 14h ) , tarda ( de 14h a 22h ) i nit ( de 22h a 6h ), amb possibilitat de en un futur passar a 4rt torn.

TÈCNIC/A PRL (GRUP ALIMENTACIÓ).

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Agricultura, jardinería y alimentación. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. Important empresa del sector de l'alimentació ubicada a rodalies de Girona, precisa incorporar un/a TÈCNIC/A PRL. La persona seleccionada s'incorporarà al departament de RRHH i reportarà al Responsable de PRL del grup. S'encarregarà de les següents funcions: Informe d'Avaluacions de Riscos. Investigacions accidents. Pla de Prevenció de Riscos. Pla Emergència. Experiència en inspeccions de Treball. Tracte amb Mútua i servei de Prevenció..

OPERARIS/ÀRIES DE PRODUCCIÓ SECTOR ARTS GRÀFIQUES.

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Comunicación, cultura y entretenimiento / EDICIÓN/INDUSTRIA GRÁFICA. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. Axxon selecciona OPERARIS/ÀRIES DE PRODUCCIÓ, per a treballar en important empresa en projecció dedicada al sector de les Arts gràfiques de la comarca del Gironès. Les persones seleccionades s'ocuparan, - Control procés productiu. - Revisió i introducció de paràmetres de fabricació. - Verificació qualitat final del producte. Es totalment IMPRESCINDIBLE tenir disponibilitat per a treballar de dilluns a diumenge en torns rotatius de mati ( de 6h a 14h ) , tarda ( de 14h a 22h ) i nit ( de 22h a 6h )..

OPERARIS/ES MAQUINES INJECTORES.

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Fábricas e industria / PEONES/OPERARIOS/MANIPULADORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. AXXON selecciona per important empresa del sector de l'injecció del plàstic ubicada a la comarca de la Selva, un/a OPERARI/ÀRIA INJECCIÓ PLÀSTIC Les tasques principals a realitzar seran: - Alimentar les màquines amb la matèria prima. - Introducció de paràmetres a les màquines. - Control de procés de producció. - Resolució d'incidències. - Verificació del producte acabat. Disponibilitat horària en els torns de matins (de 6h a 14h) de dilluns a dissabte o bé en el torn de tardes (de 14h a 22h) de dilluns a dissabte..

Administratiu/va polivalent per a Col.legi profess.

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: GRUP ORGANIGRAMA. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Gestió dels serveis col.legials. També farà facturació, pagaments i tasques de comptabilitat.

COMPTABLE SENIOR (ASSESSORIA EMPRESES).

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Administración / CONTABILIDAD/FINANZAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. Prestigiosa Assessoria gironina amb àmplia quota de mercat, precisa incorporar per al seu departament de SERVEIS COMPTABLES, un/a COMPTABLE SENIOR (ASSESSORIA EMPRESES) Reportant al cap de departament, les seves funcions són: Realitzar les comptabilitats dels clients assignats. Recopilar les factures, albarans, despeses, entrada d'assentaments al programa de comptabilitat, conciliacions bancàries, control dels cobraments i pagaments i la supervisió de la generació de transferències. Gestionar la facturació dels clients sota la seva responsabilitat. Preparar i disposar de tota la documentació comptable necessària per tal d'obtenir els estats financers. Donar suport en l'elaboració de l'impost de societats, comptes anuals, entre d'altres impostos. Atendre els requeriments del client i informar d.

Administratiu/va - per a empresa de serveis agríco.

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDIFERENT. Formación: Sin especificar.

Descripción: Empresa dedicada a serveis agrícoles Entrada comandes i Comptabilització de factures proveïdors.

OPERARI/ÀRIA PROCESSOS (BAIX EMPORDÀ).

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Fábricas e industria / PEONES/OPERARIOS/MANIPULADORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. Axxon selecciona OPERARI/ÀRIA PROCESSOS per a treballar en important empresa del sector de les Arts Gràfiques ubicada a la comarca del Baix Empordà. Les funcions a desenvolupar seran les següents: - Revisó i neteja de peces cilíndriques. - Preparació i muntatge de les peces cilíndriques. - Comunicació amb el maquinista del torn anterior per saber la situació en què es troba el treball en la màquina. - Documentació de control del procés. - Manteniment de la neteja en el lloc de treball. - Entre altres..

CARRETONER/A AMB EXPERIÈNCIA PER A EMPRESA UBICADA.

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Ingeniería, calidad y ciencias / OTRAS ACTIVIDADES TÉCNICAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. Axxon selecciona un/a CARRETONER/A, per a treballar en important empresa ubicada a la comarca del Gironès. La persona seleccionada s'ocuparà de desenvolupar funcions pròpies de Mosso/a de Magatzem, - Manipulació del carretó elevador frontal - Ubicació del material al Magatzem - Control d'estocs - Preparació de comandes.

QUALITY MANAGER / RESPONSABLE DE CALIDAD.

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / CONTABILIDAD/FINANZAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: INDUSTRIAL Reportando al CEO, el/la candidato/a seleccionado/a se responsabilizará de: Liderazgo, motivación y desarrollo del equipo a su cargo formado Establecer las políticas y objetivos del área calidad Responsable de la gestión de reclamaciones de clientes Coordinación interna y seguimiento de la calidad de los productos entregados Gestión de no conformidades de clientes y proveedores y acciones correctivas y de mejora Definir y desarrollar el plan de calidad anual, manteniendo y optimizando los estándares internos de calidad Gestionar las auditorías internas y externes Establecer y mejorar los procesos y dinámicas relacionadas con la mejora continua, traccionando, dinamizando e impulsando sistemáticas diarias de desarrollo de calidad total en todas las áreas Dar soporte al equipo en el seguimiento del desarrollo de nuevos productos y la entrega en fecha de la documentación de homologaci&oacu.

PREPARADOR/A DE COMANDES PER CAP DE SETMANA.

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Ingeniería, calidad y ciencias / OTRAS ACTIVIDADES TÉCNICAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. Axxon selecciona per important empresa del comerç situada a la comarca del Gironès un/a PREPARADOR/A DE COMANDES. La persona seleccionada s'encarregarà: - Preparació de comandes amb PDA - Ubicació dels productes - Control d'estoc - Empaquetar, etiquetatge i verificació.

Tècnic/a de Compres amb experiència en material el.

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Almacenes y reponedores / COMPRAS/DISTRIBUCIÓN. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Amb les Persones. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Des d' AMB LES PERSONES es vol donar resposta als interessos que les ORGANITZACIONS tenen en el camp dels Recursos Humans i a les PERSONES que, mitjançant el COACHING, volen desenvolupar les capacitats necessàries per posar-se en marxa en el camí per aconseguir els seus OBJECTIUS. T'agradaria treballar a una empresa amb molta estabilitat laboral, amb possibilitats de pla de carrera i formació constant, sent la peça clau en el departament de compres? Tens experiència en tasques similars i et consideres una persona amb dots de negociació? Doncs apunta't en aquesta oportunitat laboral! Les funcions a realitzar seran les següents: - Identificar tendències de compra - Compra de material elèctric, de fontaneria, calefacció i climatització. - Negociar i acordar preus i altres condicions de compra amb els proveïdors . - Gestió i càlcul d'estoc - Planificació de necessitats (a partir de p.

Educador/a Social (àmbit violència gènere)_Blanes.

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Educación y servicios sociales / ASISTENCIA E INTEGRACIÓN SOCIAL. Ciudad: Blanes. Código postal: 17300. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: Fundació Intermedia. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Funcions: Ser el/la professional referent de les persones ateses als servei. Preparar i realitzar l'acollida i sortida del servei. Elaborar conjuntament amb la dona el pla de treball individual i fer-ne el seguiment. Quan es consideri necessari, acompanyar a la dona i els seus fills i filles als diferents recusos de la xarxa comunitàira. Establir contactes i coordinacions necessàries amb els recursos d ela xarxa comunitària. Manternir contacte mensual amb el/la referent del territori d'origen amb la finalitat d'informardel procés de recuperació de la unitat familiar. Derivar i establir coordinacions periòdiques amb la xarxa integral especialitzada. Oferir suport en la convivència amb aplicació de criteris socioeducatius entorna la no violència. Preparació i dinamització de tallers formatius o d'activitats de lleure propis del servei. Coordinar-se amb la resta d'equip de professionals del servei. Vetllar per la.

Educador/a Esp. per Xarxa d'Accés treball.

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones / GESTIÓN DE PROYECTOS. Ciudad: Girona. Código postal: 17190. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Casal dels Infants. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Idiomas: CATALÁN. Jornada: PARCIAL.

Descripción: La formació necessària: Titulació universitària preferentment en Educació Social o altres estudis equivalents del camp social. Valorable formació superior relacionada amb la Formació i Inserció amb població vulnerable.Les funcions: Programació, execució i avaluació de projectes socioeducatius per a joves en risc social. Dissenyar i Executar Itineraris Personals d’Acompanyament a la Inserció, amb avaluació dels resultats. Coordinació amb les entitats socials i serveis de Salt i Girona principalment. Treballar la informació de l’entorn laboral i posar-la a l’abast dels joves a través d’accions socioeducatives i estratègies pedagògiques actives i participatives. Programar i dinamitzar accions socioeducatives i dinàmiques de grup. Programar i dinamitzar accions de treballa i fidelització amb les empreses. Coordinació d’equips de voluntari.

MARINER / A PORTBOU.

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Vigilancia y servicios / VIGILANCIA/GUARDAS JURADOS. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. Axxon selecciona pel port de Portbou, un/a MARINER / A per a la realització de les següents tasques: - Control i ajuda amb l'amarrament d'embarcacions - Tasques de manteniment i neteja d'instal·lacions - Pintar i netejar embarcacions - Ajuda al Contramestre en el moviment i apuntalament d'embarcacions (us de la carretilla elevadora si té les titulacions corresponents) - Servei i control de l'estació de combustible - Control i informació d'accessos - Vigilància de les embarcacions i instal·lacions.

Responsable comptabilitat (SOM Banyoles).

Fecha de la oferta: 04 de Agosto de 2020. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / CONTABILIDAD/FINANZAS. Ciudad: Banyoles. Código postal: 17820. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM - Ajuntament de Banyoles. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: CATALÁN. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Empresa del sector serveis busca un/a responsable pel departament d'administració i comptabilitat.Comptabilitat de l'empresa, comptabilitat analítica, control de caixes dels diferents locals que es gestionen, col·laboració en la gestió i realització dels informes dels inventaris dels locals, tancament de mes en col·laboració amb el departament de RRHH i compres, etc..

Más empleos: 1 · > · 4 · 7 · 13 · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 05/08/2020 a las 11:03 en el portal de empleo empléate (lo que antes era el INEM).