Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 111 ofertas de trabajo en GIRONA

en Español in English auf Deutsch en Français ...

111 Ofertas de empleo en GIRONA del SEPE. [18/05/2021]

Ver las ofertas de trabajo en GIRONA agrupadas por profesión:

 

Carretillero/a componentes eléctricos.

Fecha de la oferta: 18 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Fábricas e industria / PEONES/OPERARIOS/MANIPULADORES. Ciudad: Riudellots de la Selva. Código postal: 17457. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: EUROFIRMS GROUP, S.L.U.. Experiencia: MÁS DE DOS AÑOS. Formación: ESO / Certificado de profesionalidad niveles 1 y 2 (Primera etapa de educación secundaria y similar). Especialidad: ESO, EGB, Graduado (Sin especialidad). Carnet de conducir: 5. Jornada: COMPLETA.

Descripción: En Eurofirms estamos buscando un mozo (H/M) almacén de piezas eléctricas y experiencia con la carretilla frontal, en la zona de Riudellots. Las tareas a realizar son la siguientes:
- Preparación de material.
- Alimentación y control de la estación de trabajo de embalaje.
- Colocación del producto dentro del almacén mediante carretilla elevadora.
- Carga y descarga de material por las diferentes líneas de producción.

Jornada completa de 40 horas semanales en turno de tarde o partido, con los descansos establecidos por ley.

Salario: 11 €b/h
.
Otros requisitos solicitados: Carnet de carretillero/a en vigor..

Coordinador/a Equip.

Fecha de la oferta: 17 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Educación y servicios sociales / ANIMACIÓN/TIEMPO LIBRE. Ciudad: Ripoll. Código postal: 17500. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Mecanitzats del Ripolles sl. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Programar torns i centres CNProgramar torns i centres CN.

CAMBRERS.

Fecha de la oferta: 17 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Hostelería y turismo / CAMAREROS. Código postal: 17520. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Lloc de feina ofert: CAMBRERS Horari: Dissabtes i diumenges horari intensiu de les 9h del matí a 16 de la tarda. La resta de l'hores distribuides durant la setmana Requisits imprescindibles: No indicat Nombre de pagues: No indicat Nivell professional: Nivell professional:AJUDANTS, AUXILIARS I ESPECIALISTESImprescindible experiència en servei de terrassa i domini de la safata.

CAMBRER/A.

Fecha de la oferta: 16 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Hostelería y turismo / CAMAREROS. Ciudad: Camprodon. Código postal: 17867. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: Camping Xenturri s.l.. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Busquem personal pel Bar Restaurant del Càmping durant els mesos de juliol i agost.Es busca persona amb experiència pel bar restaurant del càmping durant els mesos de juliol i agost. NO podem oferir allotjament, per tant ha de ser algú amb allotjament per la zona del Ripollès o voltants..

Cambrer-ra.

Fecha de la oferta: 16 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Hostelería y turismo / CAMAREROS. Ciudad: Banyoles. Código postal: 17820. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM- Ajuntament de Banyoles. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: ESO / Certificado de profesionalidad niveles 1 y 2 (Primera etapa de educación secundaria y similar). Especialidad: ESO, EGB, Graduado (Sin especialidad). Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Amb el nostre afan de reactivar la economía i continuar enriquint la Vila amb el comerços locals que conformen el barri vell de Banyoles, cerquem personal de cambrer/a.Supervisar material i servir productes. Imprescindible experiència de barista i gelater.

Oficial 1a paleteria i lampisteria.

Fecha de la oferta: 16 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Construcción / FONTANERÍA. Código postal: 17257. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: DUPLEXTIL. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Obra nova i reformes en el sector de la construcció.Tasques pròpies de paleteria i lampisteria..

CAIXER/A.

Fecha de la oferta: 16 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.Código postal: 17257. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: RAUL GIRONA, SA. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Es busca personal per supermercat a Gualta. Les tasques seríen: atenció al client, cobrament a caixa i reposició de productes.Cobrament a caixa, atenció al client i reposició de productes..

Wellness Recepcionist.

Fecha de la oferta: 16 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Almacenes y reponedores / COMPRAS/DISTRIBUCIÓN. Código postal: 17455. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Golf Hotel Malavella SL. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: El nou Centre Wellness situat a PGA Catalunya Resort busca un/a recepcionista per ajudar amb les funcions de recepció.- Rebre als hostes del Wellness. - Orientar-los en els tractaments o serveis que s’ofereixen, i tenir la possibilitat de recomanar solucions personalitzades. - Recepcionar trucades i correus. - Recepcionar totes les reserves i compres al sistema. - Responsable del control de costos mitjançant controls diaris i mensuals d’inventari al detall - Assegurar-se que el spa ofereix els més alts nivells de neteja, higiene i servei..

Administratiu/iva.

Fecha de la oferta: 16 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Ciudad: Girona. Código postal: 17005. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: PIME Girona. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Si tens experiència com a administratiu/iva i busques una feina estable, continua llegint. Treballaràs a una empresa del sector de l’automoció a la província de Girona i si t’incorpores al nostre equip les teves funcions principals seran: - Obertura i seguiment de clients a l’ERP de l’empresa. - Gestió d’albarans i facturació. - Gestió i seguiment dels cobraments. - Assistència a gerència. - Tasques administratives de control de magatzem. - Atenció telefònica als clients. Estem buscant a una persona que tingui una amplia experiència realitzant les funcions esmentades. També valorarem positivament que siguis una persona responsable, compromesa, que tinguis iniciativa i que sàpigues treballar en equip. D’altra banda, t’oferim un contracte indefinit amb una jornada parcial. Treballaràs de 9h a 13h i de 15h a 19h de dilluns a divendres.Les teves funcions seran: - Obertura i seguiment de.

Monitors/es per a curs de piscina.

Fecha de la oferta: 16 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Educación y servicios sociales / ANIMACIÓN/TIEMPO LIBRE. Ciudad: Llagostera. Código postal: 17240. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: AREA DE PROMOCIO ECONOMICA - AJ.LLAGOSTERA. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Idiomas: CATALÁN. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Monitors per a curs de piscina cada dia de dilluns a divendres de 10h a 13h a LLagostera Contracte Temporal-Fixe discontinu, 28 juny al 31 Juliol 2021 Requisits: - Coneixements en l'Àmbit de la piscina - Ser major d'edatMonitors per a curs de piscina cada dia de dilluns a divendres de 10h a 13h a LLagostera Contracte Temporal-Fixe discontinu, 28 juny al 31 Juliol 2021 Requisits: - Coneixements en l'Àmbit de la piscina - Ser major d'edat.

Monitors/es per casal esportiu.

Fecha de la oferta: 16 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Educación y servicios sociales / ANIMACIÓN/TIEMPO LIBRE. Ciudad: Llagostera. Código postal: 17240. Número de vacantes: 4. Empresa ofertante: AREA DE PROMOCIO ECONOMICA - AJ.LLAGOSTERA. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Idiomas: CATALÁN. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Les tasques son per treballar amb nens o nens distribuïts en grups d'edat desde P3 fins a ESO. L'horari del casal és de matins (9h a 13), menjador ( de 13h a 15h) o tardes de (15h a 18h). Contracte Temporal-Fixe discontinu Durada: 28 juny al 10 setembre 2021 Requeriments: - Titulació en l'àmbit esportiu (CAFE; MEF; etc...) - Coneixements en l'àmbit esportiu (no tens titulació però t'agrada i coneixes l'esport) - Ganes de treballar i divertir-se amb els nens/es - Ser major d'edatLes tasques son per treballar amb nens o nens distribuïts en grups d'edat desde P3 fins a ESO. L'horari del casal és de matins (9h a 13), menjador ( de 13h a 15h) o tardes de (15h a 18h). Contracte Temporal-Fixe discontinu Durada: 28 juny al 10 setembre 2021 Requeriments: - Titulació en l'àmbit esportiu (CAFE; MEF; etc...) - Coneixements en l'àmbit esportiu (no tens titulació però t'agrada i coneixes l'esport) - Ganes d.

Mosso/a magatzem.

Fecha de la oferta: 15 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Almacenes y reponedores / MOZOS DE ALMACÉN/CARRETILLEROS. Ciudad: Celrà. Código postal: 17460. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOL Celrà. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Funcions Les funcions serien les pròpies de magatzemer: atendre els clients, carregar i descarregar camions, recepcionar comandes, control d’estocs, manteniment i neteja del magatzem i les eines corresponents... Horari De dilluns a divendres. Salari Salari a concretar amb 14 pagues i les vacances corresponents. Que busquem? Busquem persona amb experiència em mosso/a de magatzem i molta experiència en ús de la PDA.Imprescindible 2 anys experiència en ús de la PDA.

ELECTRICISTA INDUSTRIAL.

Fecha de la oferta: 15 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Electricidad, electrónica y energía / ELECTRICIDAD. Código postal: 17853. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MECÀNIQUES BASSEGODA. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Necessitem un electricista industrial per a fer muntatges de maquinària bé a les nostres instal·lacions o a les dels nostres clients.Busquem una persona amb bons coneixements d'electricitat industrial que sàpiga interpretar els esquemes, responsable i amb ganes de treballar. Serà l'encarregada de les instal·lacions a les màquines dels nostres clients. Valorable disponibilitat per viatjar i cotxe propi o mitjans per arribar al lloc de treball..

MUNTADOR/A DE MAQUINÀRIA.

Fecha de la oferta: 15 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Construcción / GRÚAS/EXCAVADORAS/MAQUINARIA. Código postal: 17853. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Empresa de selecció. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Realització de muntatges de maquinària i línies industralsExperiència en muntatges de maquinària i línies industrials. Busquem una persona amb experiència en aquests tipus de feina i que tingui disponibilitat per viatjar. Valorable cotxe propi o mitjans per arribar fins el lloc de treball..

Planxista-pintor/a de vehicles.

Fecha de la oferta: 15 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Construcción / PINTURA. Ciudad: Regencós. Código postal: 17214. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: OFICINA DE TREBALL DEL SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Planxisteria de Regencós cerca 1 planxista/pintor-a de vehicles, amb una experiència d’almenys dos anys. L’empresa ofereix un contracte d’un any a jornada completa amb possibilitats de passar a indefinit.Les tasques pròpies de l’ofici: pintar, posar massilla, aparellar....

Administratiu/iva comercial.

Fecha de la oferta: 15 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Ciudad: Begur. Código postal: 17255. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: IPEP Palafrugell. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Idiomas: FRANCÉS. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Adminitratiu/iva comercial per immobiliària a BegurLes tasques del lloc de treball seran gestions administratives: procés, seguiment i pagament de factures; seguiment de la base de dades de costos; atenció al públic; seguiment de les gestions amb els clients estrangers i nacionals per correu electrònic, telèfon i presencialment a l’oficina o en la promoció..

TROQUELADOR/A.

Fecha de la oferta: 15 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comunicación, cultura y entretenimiento / EDICIÓN/INDUSTRIA GRÁFICA. Ciudad: Olot. Código postal: 17800. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: EMPRESA D'ARTS GRAFIQUES. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: TROQUELADOR/A PER IMPREMTAEMPRESA D'ARTS GRAFIQUES NECESSITA TROQUELADOR.

MECANIC.

Fecha de la oferta: 14 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte / MECÁNICA DEL AUTOMÓVIL. Ciudad: Girona. Código postal: 17003. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ELEMENT STAR SL. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Jornada: COMPLETA.

Descripción: NECESITEM INCORPORAR MECANIC AMB EXPERIENCIA. ES VALORARÀ CONEIXEMENT EN MAQUINARIA AGRICOLAMANTENIMENT I REPARACIO FLOTA VEHICLES DE LA EMPRESA.

Cuiners/es per escoles de Figueres(suplències).

Fecha de la oferta: 14 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Hostelería y turismo / COCINEROS. Ciudad: Vilafant. Código postal: 17740. Número de vacantes: 3. Empresa ofertante: TENO CATERING. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Teno precisa incorporar per diferents escoles situades per la zona de Figueres (Vilafant) a personal de cuina (cuiners/es, ajudants i auxiliars) les tasques seran preparació del dinar, suport al cuiner/a, neteja d'utensilis de cuina, rentar plats, suport a les tasques de cuina. Horaris de dilluns a divendres en horari de matins Salari brut segons conveni de col.lectivitats.Es requereix experiència previa en l'àmbit de cuina de col·lectivitats (escoles, residències, hospitals) i disponibilitat per treballar dies puntuals. Es valorarà vehicle propi.

XOFER- REPARTIDOR/A.

Fecha de la oferta: 14 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte / TRANSPORTE DE PERSONAS O MERCANCÍAS. Ciudad: Palamós. Código postal: 17230. Número de vacantes: 7. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Xofer-repartidor/a a jornada completa per la temporada d’estiu 2021. Imprescindible carnet de conduir, experiència en lloc similar i coneixement de les carreteres del Baix i Alt Empordà. Idiomes: Català i Castellà.Distribució de produces d'alimentació per la zona de l'alt i baix empordà..

Más empleos: 1 · > · 3 · 4 · 5 · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 18/05/2021 a las 11:03 en el portal de empleo empléate (lo que antes era el INEM).