Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 593 ofertas de trabajo en GIRONA

en Español in English auf Deutsch en Français ...

593 Ofertas de empleo en GIRONA del SEPE. [19/04/2019]

Ver las ofertas de trabajo en GIRONA agrupadas por profesión:

 

Técnico de Servicios de Control de Plagas.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Ingeniería, calidad y ciencias / OTRAS ACTIVIDADES TÉCNICAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Importante empresa en expansión. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Dependiendo del Coordinador de servicio realizará los trabajos de Control de Plagas en los clientes. Seleccionamos 1 técnico de control de plagas para Gerona, que disponga a día de hoy el carnet cualificado/básico como aplicador de biocidas o certificado de profesionalidad o grado de SALUD AMBIENTAL. Entre sus funciones se encontrarán: - Realizar las inspecciones y las aplicaciones para para cada cliente asignado. - Asesorar a los clientes sobre las dudas técnicas que les puedan plantear. - Realizar los tratamientos programados o puntuales que sean necesarios a los clientes de su cartera asignada.Ubicació.

Vendedor@s de Cosmética (Catalogo).

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / VENDEDORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 33. Empresa ofertante: Importante Empresa del Sector. Tipo de contrato: LABORAL INDIFERENT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Vendedor@s y Captador@s para Empresa de Cosmética Vegetal por Catalogo y a Comisión. NO ES TIENDA NI STAND. Comisiones de 23-30 o 40% en función de las ventas conseguidas. Importantes comisiones formando Redes de Venta, incluyendo subida de Categoría. Trabajo compatible con cualquier otra actividad. Incorporación Inmediata Toda España Déjanos tu cv y te informamos!!Ubicació.

Representant (H/D) Comercial de Serveis.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MANPOWER. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Consultoria de RRHH Tens experiència en la venda de serveis? Busques créixer professionalment en el sector farmacèutic? Des de Manpower gestionem la selecció d'un/a Representant Comercial per a una important empresa dedicada a la venda i distribució de serveis. Les teves tasques consistiran en el manteniment i ampliació de la cartera de clients de la zona Província de Girona per oferir la venda serveis, resoldre les incidències dels clients, prestar assessorament tècnic i comercial i gestionar els impagats. S'ofereix estabilitat laboral, contractació directa per empresa i salari valorable segons vàlua..

REPARTIDOR/A AMB CARNET B o C - Feina estable - Gi.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones / ANALISTAS/PROGRAMADORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: TEMPOGEST ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: EMPRESA DE TREBALL TEMPORAL. Els candidats seleccionats distribuiran els productes d'acord a la ruta assignada per la província de Girona en horari de 7 a 19h. Durant la temporada d'estiu, caldrà disposar de més flexibilitat horària, ja que el volum de feina creix en consideració..

AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA (ASSEGURANCES).

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. Axxon selecciona per assessoria ubicada a la Comarca de la Selva, un/a AUXILIAR ADMINISTRATIU/VA (ASSEGURANCES). La persona seleccionada s'incorporarà a la divisió d'assegurances, per realitzar tasques tals com: - Contractació de pòlisses d'assegurances - Atenció client, tant presencial com telefònic - Control dels partes i sinistres - Gestió comercial telefònica per venda de productes asseguradors - Entrada de dades al programa informàtic - Entre d'altres Horari de dilluns a dijous de 9h a 14h i de 15h a 18h. Divendres de 9h a 15h. Durant l'estiu (Juliol a Setembre), de dilluns a divendres de 9h a 15h.

REPARTIDOR/A COMARCA DE LA SELVA.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Ingeniería, calidad y ciencias / OTRAS ACTIVIDADES TÉCNICAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON Recursos Humans / AXXON Selecting ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. Axxon selecciona per important empresa ubicada a la comarca de la Selva, un/a, VENEDOR/ - REPARTIDOR/A La persona seleccionada s'encarregarà de: - Preparació de comandes. - Carrega de les comades a la furgoneta. - Repartiment de les comandes als clients de la Comarca. - Comunicació d'incidències. - Control d'estoc. - Neteja i ordre. Cerquem persona polivalent, oberta i amb perfil comercial..

Responsable de planificació.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / CONTABILIDAD/FINANZAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ETALENTUM SELECCIÓN. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de selecció de personal buscant els perfils més adequats que ens sol·liciti l'empresa. Per important empresa de logística, situada a la comarca de la Selva, seleccionem a un/a responsable de planificació. Reportant directament al director de logística, la seva principal missió serà la de planificar la producció del magatzem, d'acord a les peticions i demandes dels clients. Les seves principals funcions són: - Planificació de la càrrega de treball de les diferents zones del magatzem i de les persones de l'equip. - Supervisió de l'equip al seu càrrec. - Contacte amb els clients i proveïdors de l'empresa. - Control de les entrades i sortides de transports. - Gestió de paqueteria. Es requereix: - Capacitat de treball sota pressió. - Orientació a resultats. - Capacitat de presa de decisions. - Capacitat proactiva. S'ofereix: - Posició estable. - Incorpor.

COMERCIAL DE BOTIGA DE MOBLES I DECORACIÓ - Sant A.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: TEMPOGEST ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: EMPRESA DE TREBALL TEMPORAL. Empresa dedicada a la venda de mobiliari i decoració necessita incorporar un/a COMERCIAL per a la seva botiga ubicada a Sant Antoni de Calonge. La persona seleccionada realitzarà tasques de: - atenció al client - assessorament en la decoració de la llar, mobiliari, il.luminació, descans - realització de projectes d'interiorisme, si el client ho requereix.

CONDUCTOR/A CARNET C + CAP (OL)_La Garrotxa.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte / TRANSPORTE DE PERSONAS O MERCANCIAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MARLEX. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Treball Temporal i Selecció de Personal Per important empresa de la comarca de la Garrotxa dedicada al sector de la construcció, cerquem incorporar a un/a conductor/a amb carnet C + CAP (vigent). La principal tasca a realitzar serà el transport de materials per a la construcció per la província del Gironès. S'ofereix contracte directe per empresa, horari partit de dilluns a divendres i bon ambient de treball. Es valorarà que la persona es mostri com algú responsable, amb capacitat per treballar de forma autònoma i d'organització. Imprescindibles: - Carnet C + CAP (vigents). - Experiència demostrable com a conductor/a. - Disponibilitat horària. - Domini del català i/o el castellà. - Residència a la comarca de la Garrotxa o rodalies..

2290-EDUCADOR/A SOCIAL PER SPAAI LA MUGA A FORTIÀ.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Educación y servicios sociales / ASISTENCIA E INTEGRACIÓN SOCIAL. Código postal: 17469. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Suara Cooperativa. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Suara Cooperativa és una empresa d'economia social amb més de 30 anys d'experiència en el sector de l'atenció a les persones. Desenvolupa la seva activitat en els àmbits de d'educació i formació (escoles bressol, escoles d'adults, formació ocupacional), serveis socials (dones, famílies, infants, joves), benestar personal i promoció de l'autonomia (Serveis a la llar, a persones grans i persones amb necessitats de suport), i ocupació i treball. Suara és una cooperativa innovadora, propera, participativa i socialment responsable. És membre de Clade Grup Empresarial Cooperatiu. Participació en la programació del projecte educatiu del servei. Contacte i recollida d¿informació dels usuaris per valorar tipus d¿intervenció a realitzar conjuntament amb l'equip.Disseny d¿un pla de treball d¿acord amb l¿usuari i en funció de les seves nec.

Senior SoftwareDeveloper, Web,.NET and SQL Server.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones / SISTEMAS/SEGURIDAD/REDES. Código postal: 17466. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Ser desenvolupador a Disgrafic significa que treballareu amb la tecnologia .NET i SQL Server per a entorns web, mòbils, d'escriptori i de servidors juntament amb tot un equip. Oferim una cultura de ritme ràpid, innovadora i orientada a l'equip, caracteritzada per l'obertura i l'oportunitat de créixer com a expert. A Disgrafic creiem i apostem fortament per les noves tecnologies i el Codi Obert. Això ens permet aplicar permanentment les més noves tecnologies i solucions en els projectes dels nostres clients. Sóm especialistes en creació de portals web col·laboratius i en sistemes de gestió de web online per a petites i mitjanes empreses. Programar i crear solucions de programari personalitzades. Entendre els casos de negoci dels clients i estar disposats a participar en les seves millores contínues utilitzant els vostres coneixements. 5 anys o més d'experiència en programació de programari en les.

Tècnic de manteniment.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica / MECÁNICA/MANTENIMIENTO. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ETALENTUM SELECCIÓN. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de selecció de personal buscant els perfils més adequats que ens sol·liciti l'empresa. Per important empresa del sector de l'alimentació, situada al gironès, seleccionem a un tècnic de manteniment. Reportant directament al responsable de manteniment, la seva principal missió serà la de complir amb les tasques preventives previstes, així com les correctives. Les seves principals funcions són: - Atendre les incidències correctives de la línia de producció. - Realitzar les accions preventives planificades. - Vetllar pel bon desenvolupament de la producció. Es requereix: - Coneixements elèctrics, així com mecànics. - Capacitat de treball sota pressió. - Capacitat d'organització del propi treball. S'ofereix: - Sou d'acord amb la vàlua aportada. - Horari: torn de matí i tarda rotatiu. - Posició estable..

DEPARTAMENT DE QUALITAT.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Ingeniería, calidad y ciencias / CALIDAD. Ciudad: Sant Joan les Fonts. Código postal: 17857. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Elaboració de pernils curats CONTACTE I SUPORT A CLIENTS, GESTIO D'EXPORTACIONS, DOCUMENTACIÓ VETERINARI, CONTROLS A PLANTA..

Senior SoftwareDeveloper, Web,.NET and SQL Server.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones / SISTEMAS/SEGURIDAD/REDES. Código postal: 17466. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Ser desenvolupador a Disgrafic significa que treballareu amb la tecnologia .NET i SQL Server per a entorns web, mòbils, d'escriptori i de servidors juntament amb tot un equip. Oferim una cultura de ritme ràpid, innovadora i orientada a l¿equip, caracteritzada per l¿obertura i l¿oportunitat de créixer com a expert. A Disgrafic creiem i apostem fortament per les noves tecnologies i el Codi Obert. Això ens permet aplicar permanentment les més noves tecnologies i solucions en els projectes dels nostres clients. Sóm especialistes en creació de portals web col·laboratius i en sistemes de gestió de web online per a petites i mitjanes empreses. Programar i crear solucions de programari personalitzades. Entendre els casos de negoci dels clients i estar disposats a participar en les seves millores contínues utilitzant els vostres coneixements. 5 anys o més d'experiència en programació.

OPERARI/ÀRIA MANTENIMENT CORRECTIU (INDÚSTRIA NO A.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Fábricas e industria / PEONES/OPERARIOS/MANIPULADORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MARLEX RECRUITING. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Consultoria en RRHH especialitzada en la selecció de càrrecs intermitjos i directius Important multinacional del sector industrial, la qual compta amb diferents centres productius repartits tant a nivell nacional com internacional, precisa incorporar, per la seva delegació ubicada a la zona de La Garrotxa, un/a OPERARI/ÀRIA MANTENIMENT CORRECTIU ¿ El perfil correspon a un/a professional amb formació a nivell de Cicle Formatiu de Grau Superior, preferiblement en Electromecànica. Cal una experiència mínima de 3 anys treballant com a oficial 1a o 2a de manteniment, preferiblement en empreses amb procés productiu continu; també cal aportar coneixements en mecànica, pneumàtica, electricitat, electrònica i hidràulica. Pensem en una persona habituada a la resolució de problemes, a la organització i a la millora continua, al treball autònom i a la planificació. &.

DELINEANT OFICINA TÈCNICA.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Arquitectura y diseño / DELINEANTES/PROYECTISTAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Diplomado o Ingeniero Técnico. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Important empresa de fabricació de carrosseries i xassís d'autocars. Empresa dedicada a la fabricació d'autocars a la comarca de la Selva busca un DELINEANT per incorporar al Departament d'Oficina Tècnica per realitzar les tasques de: -Desenvolupament de plànols de fabricació de xassís i estructures d'autocar. És imprescindible que tingui domini de programes de AUTOCAD i SOLIDEDGE (O SIMILARS).

Programador PLC.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones / ANALISTAS/PROGRAMADORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ETALENTUM SELECCIÓN. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de selecció de personal buscant els perfils més adequats que ens sol·liciti l'empresa. Per important empresa del sector d'industrial, situada a la comarca del Gironès, seleccionem a un programador PLC. Les seves principals funcions són: - Programació de PLC. - Manteniment preventiu i correctiu. - Realització i seguiment de projectes elèctrics. - Detecció d'avaries. - Informe de les millores i/o eficiències que es puguin detectar en les línies i/o a les instal·lacions. Es requereix: - Una persona dinàmica. - Capacitat de treball sota pressió. - Capacitat d'anàlisi. - Disponibilitat per viatjar un 25% del temps. S'ofereix: - Salari competitiu, d'acord amb l'experiència i coneixements aportats. - Incorporació a un equip jove i dinàmic. - Treball estable..

Mosso/a magatzem dies esporadics.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Almacenes y reponedores / MOZOS DE ALMACÉN/CARRETILLEROS. Ciudad: Hostalric. Código postal: 17450. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SYNERGIE TT ETT SA. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de Trabajo Temporal Es precisen mossos/as de magatzem per a la zona de Tordera per a fer tasques de carrega/descarrega manual, preparació de comandes, ubicacions, paletitzacions, per a dies esporàdics.

CONDUCTOR/A DE MECANISMES ELEVADORS (OL)_La Garrot.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte / TRANSPORTE DE PERSONAS O MERCANCIAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MARLEX. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Treball Temporal i Selecció de Personal Per important empresa metal·lúrgica de la comarca de la Garrotxa, cerquem incorporar a un/a conductor/a de mecanismes elevadors amb experiència prèvia i carnet de carretó elevador (vigent). Les tasques a realitzar seran: la manipulació i el transport de maquinària industrial amb carretó elevador, control i ordre del lloc de treball, càrrega i descàrrega de camions, entre d'altres. S'ofereix contracte temporal amb possibilitats de continuïtat, horari partit de dilluns a divendres amb possibilitats de fer hores extres i bon ambient de treball. Es valorarà que la persona es mostri com algú responsable, amb capacitat d'organització i ganes de treballar. Imprescindibles: - Experiència prèvia com a conductor/a de mecanismes elevadors. - Carnet de carretó elevador (vigent). - Domini del català i/o del castellà. - Carn.

OPERARI/A TORN DE NIT-GI.

Fecha de la oferta: 19 de Abril de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica / MAQUINA HERRAMIENTA/TORNO/FRESA. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Iman Temporing. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de Treball Temporal i Selecció de personal Important empresa del sector químic situada a la zona del Gironès, especialistes en impressió flexogràfica de films, busca un/a operari/a pel torn de Nit. Les funcions ha realitzar son l'ajustament de la programació de les màquines, controlar i verificar el processament de les màquines, carrega i descàrrega de materials, seguir linea de producció..

Más empleos: 1 · > · 4 · 8 · 15 · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 19/04/2019 a las 11:03 en el portal de empleo empléate.