Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 65 ofertas de trabajo en LLEIDA

en Español in English auf Deutsch en Français ...

65 Ofertas de empleo en LLEIDA del SEPE. [07/05/2021]

Ver las ofertas de trabajo en LLEIDA agrupadas por profesión:

 

INSPECTOR/A DE QUALITAT.

Fecha de la oferta: 07 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Ingeniería, calidad y ciencias / CALIDAD. Ciudad: Solsona. Código postal: 25280. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Marlex People. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Des de Marlex Human Capital, estem col·laborant amb una important empresa de Solsona que precisa incorporar un/a inspector de qualitat: ¿Quina serà la teva missió en l'empresa? En dependència del responsable, la persona seleccionada haurà d'executar les següents tasques: - Inspeccions visuals i dimensionals. - Verificació i control de qualitat de peces i estructures. - Interpretació de dibuixos i plànols Es requereix: -Bona actitud, dinamisme i polivalència -Imprescindible experiència o coneixements del sector de la fusta -Disponibilitat horària. S'ofereix: - Formació a càrrec de l'empresa - Possibilitat de pla de carrera dins d’una empresa important de la zona IMPRESICINDIBLE: Residencia propera a Solsona¿Quina serà la teva missió en l'empresa? En dependència del responsable, la persona seleccionada haurà d'executar les següents tasques: - Insp.

OPERARI/ÀRIA EMBALATGE.

Fecha de la oferta: 07 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica. Ciudad: Solsona. Código postal: 25280. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MARLEX. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: ESO / Certificado de profesionalidad niveles 1 y 2 (Primera etapa de educación secundaria y similar). Especialidad: ESO, EGB, Graduado (Sin especialidad). Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Important indústria dedicada al disseny, producció i muntatge precisa incorporar a una persona per a la seva planta a Solsona.La persona seleccionada realitzarà les següents tasques: Manipulació de les peces acabades, ús d´eines manuals, ubicar la mercaderia al magatzem, verificació de la qualitat del producte acabat. La persona seleccionada se li ofereix: Bon ambient de treball, jornada completa, possibilitats de creixement dins l'empresa..

PEÓ.

Fecha de la oferta: 06 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Fábricas e industria / PEONES/OPERARIOS/MANIPULADORES. Ciudad: El Poal. Código postal: 25143. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MARLEX GESTIO ETT. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Es precisa peó per a important empresa del Pla d'Urgell del sector de la fusta. Funcions: manipulació de peces de fusta, muntatge, gravació de peces de fusta, entre altres. Requisits: destresa manual, vehicle propi, residència al Pla d'Urgell. S'ofereix: contracte de 2 mesos a jornada completa, de 8 a 14 i de 15,30h a 17,30h.Funcions: manipulació de peces de fusta, muntatge, gravació de peces de fusta, entre altres..

AUXILIAR DE TUTELES ALMACELLES - LLEIDA.

Fecha de la oferta: 06 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Hostelería y turismo. Ciudad: Almacelles. Código postal: 25100. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Fundació Germà Tomàs Canet. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: C - AUTOMÒBIL MASSA MÀXIMA AUTORITZADA > 3.500 , SEIENTS <= 9. Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Vetllar per la correcta atenció de les persones protegides per la Fundació, relacionant-se sobretot amb la persona protegida, però també amb els seus familiars, els equips d’atenció i del seu entorn; sempre d’acord amb els valors i respectant la forma de treballar de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu. L'auxiliar de tuteles treballarà en coordinació amb el referent tutelar i en dependència jeràrquica i funcional del cap d`àrea social.Vetllar per la correcta atenció de les persones protegides per la Fundació, relacionant-se sobretot amb la persona protegida, però també amb els seus familiars, els equips d’atenció i del seu entorn; sempre d’acord amb els valors i respectant la forma de treballar de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu..

Tècnic/a reparació i manteniment calefacció.

Fecha de la oferta: 06 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones. Ciudad: Lleida. Código postal: 25003. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: VELECTRO, S.L.. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Jornada: COMPLETA.

Descripción: Necessitem tècnic/a en reparació, manteniment, posada en marxa de calderes de gas, gasoil, biomassa, etc., amb experiència.Imprescindible carnet de conduir. Es tindrà en compte tenir carnet de gas IG-B.

CARRETONER/A.

Fecha de la oferta: 06 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica / MÁQUINA HERRAMIENTA/TORNO/FRESA. Ciudad: Agramunt. Código postal: 25310. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MARLEX GESTIO ETT. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Important empresa de la zona de l’Urgell precisa incorporar una persona amb amb carnet i experiència demostrable en conducció de carretó elevador. Busquem una persona amb disponibilitat d'incorporació immediata, amb aptitud proactiva i dinàmica per poder complir amb totes les tasques que se li assignin en les diferents àrees de l’empresa.Funcions principals: - Emmagatzematge - Càrrega i descàrrega de camions - Preparació de comandes - Neteja del lloc de treball Es requereix: - Carnet i experiència demostrable en conducció de carretó elevador. - Experiència prèvia en lloc de treball similars. - Molt valorable haver cursat algun cicle formatiu. - Persona sèria, dinàmica i organitzada S'ofereix: - Treball intensiu torn de mati. - Lloc de treball estable, incorporació directa per empresa Per a mes informació us podeu possar en contacte amb Marlex Tàrrega, tel.

REFERENT TUTELAR ALMACELLES (LLEIDA).

Fecha de la oferta: 06 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / CONTABILIDAD/FINANZAS. Ciudad: Almacelles. Código postal: 25100. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Fundació Germà Tomàs Canet. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: REFERENT TUTELARVetllar per la correcta atenció de la persona protegida, promoure la seva autonomia personal, el seu desenvolupament integral i la recuperació de la seva capacitat i la seva integració, incorporació i participació plena en tots els àmbits de la vida social; sempre d’acord amb els valors i respectant la forma de treballar de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu. ES VALORARÀ - Experiència prèvia en l’àmbit de la discapacitat, preferentment en salut mental - Experiència prèvia en entitats tutelars - Carnet de conduir.

Arquitecte/a o arquitecte/a tècnic autonom.

Fecha de la oferta: 06 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Arquitectura y diseño / ARQUITECTOS. Ciudad: Lleida. Código postal: 25007. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: OFICINA TÈCNICA ARQUITECTURA. Tipo de contrato: MERCANTIL (NOMÉS OFERTES). Formación: Sin especificar. Idiomas: CATALÁN. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Arquitecte o arquitecte tècnic autonòm col·legiatArquitecte o arquitecte tècnic autonòm col·legiat per la col·laboració en la redacció de projectes tècnics i direccions d'obra de l'oficina. Flexibilitat horaria. Es valorarà bon domini de CAD, TCQ, 3d..

COMPTABLE.

Fecha de la oferta: 06 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Cuidados y asistencia en el hogar. Ciudad: Mollerussa. Código postal: 25230. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MARLEX GESTIO ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Es precisa comptable per a important empresa dedicada a productes de neteja. Es requereix experiència mínima de 3 anys en posició similar, persona responsable i compromesa. S'ofereix vacant estable, teletreball, 1-2 hores al dia.En dependència directa de la direcció, s'encarregarà de la supervisió de la cartera de pagaments i cobraments..

COORDINADOR/A UECs LLeida.

Fecha de la oferta: 06 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Educación y servicios sociales / ANIMACIÓN/TIEMPO LIBRE. Ciudad: Mollerussa. Código postal: 25230. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ASSOCIACIÓ COORDINADORA SINERGIA SOCIAL. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B+E-AUTOMÒBIL CLASSE B, AMB REMOLC <= 3.500 KG. Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: COORDINADOR/A D’UNITATs D’ESCOLARITZACIÓ COMPARTIDA És el professional responsable de la gestió i coordinació de totes les unitats d’escolarització compartida gestionades per l’entitat, vetllar per la correcta aplicació dels Projectes Educatius de Centre, els programes curriculars, de la relació amb l’administració competent, els instituts de referència i d’informar-ne constantment a la Direcció Tècnica de l’Entitat.Funcions generals: • Establir relacions entre les diverses UEC, coordinar-les amb les diverses situacions que puguin sorgir així com intervenir en conflictes entre alumnes i educadors/es. • Orientar pedagògicament l’actuació professional dels formadors • Establir relacions amb les institucions.

Cuiner/a i neteja Alberg a Guàrdia de Noguera.

Fecha de la oferta: 05 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Cuidados y asistencia en el hogar / LIMPIEZA. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: FUNDACIO PERE TARRES. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: La Fundació Pere Tarrés cerca personal per realitzar tasques de cuiner/a i neteja a un alberg situat a Guàrdia de Noguera (Castell de Mur). Jornada complerta amb horaris de dilluns a diumenge, rotatius matí o tarda en funció de l'ocupabilitat de la casa. Les funcions a desenvolupar seran: Col·laborar en la preparació i elaboració del menjar Realitzar la neteja de les instal·lacions Oferim contracte a jornada complerta (horari de matins i/o tardes en funció de l'ocupabilitat), contracte temporal amb data d'inici a mitjans de maig fins l'agost. Requisits: Experiència prèvia en les funcions descrites. Imprescindible carnet de conduir i cotxe propi. Residència propera a Castell de Mur. Disponibilitat total per treballar. Disposar del certificat negatiu de delictes sexuals.Col·laborar en la preparació i elaboració del menjar Realitzar la neteja de les instal·lacions.

ADMINISTRATIVO/A CON HABLA BULGARA.

Fecha de la oferta: 04 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Ciudad: Lleida. Código postal: 25191. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: A.T.TROTA, S.A.. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de transporte Internacional con sede en Lleida, precisa incorporar en plantilla un TRABAJADOR/A de HABLA BÚLGARA para realizar las TAREAS DE GESTIÓN, CONTROL, Y RESOLUCIÓN DE INCIDENCIAS de nuestra flota de camiones, y sus respectivos conductores. Requisitos: - Nivel alto de español y búlgaro (hablado y escrito) - Ganas de aprender y trabajar (formación a cargo de la empresa) - Disponer de vehículo propio para llegar al lugar de trabajo - Disponibilidad horaria - Residir en Lleida o cercanías. Se ofrece: - Formación a cargo de la empresa - Jornada intensiva de mañanas. - Posibilidad de carrera profesional en la empresa. - Incorporación a un equipo joven y dinámicoPrincipales funciones a desarrollar: - Gestión y supervisión de nuestra flota de camiones. - Controlar que los conductores/as de la compañía cumplan con los requisitos y las peticiones de los clientes. - Dar.

Administratiu/va amb francès i/o anglès.

Fecha de la oferta: 04 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Ciudad: Vilagrassa. Código postal: 25330. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Empresa de transport. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de l'Urgell busca administratiu/va perfil comercial i idiomes. Imprescindible nivell alt d'anglès i/o francèsRealitzar trucades telefòniques per cercar col·laboradors de transport i fer seguiments. Persona resolutiva..

CARRETILLERA/O EN LLEIDA.

Fecha de la oferta: 04 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Almacenes y reponedores / MOZOS DE ALMACÉN/CARRETILLEROS. Ciudad: Lleida. Código postal: 25198. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: Indefinido para la contratación de personas con discapacidad. Experiencia: MÁS DE SEIS MESES. Formación: Sin especificar. Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Se requiere, para fábrica de recauchutado de neumáticos ubicada en Lleida, un carretillero/a cuyas funciones principales serán:.

Personal para estación de servicio. Incorporación INMEDIATA.

Fecha de la oferta: 04 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Vigilancia y servicios / AUXILIARES DE SERVICIO/PERSONAL SUBALTER. Ciudad: Granyanella. Código postal: 25218. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: Temporal de fomento de empleo para personas con discapacidad. Experiencia: NO SE REQUIERE. Formación: Sin especificar.

Descripción: Se necesita personal polivalente para realizar tareas de expendedor/a de gasolina y camarero/a en estación de servicios..

Cuiner/a.

Fecha de la oferta: 04 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Hostelería y turismo / COCINEROS. Ciudad: Camarasa. Código postal: 25613. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Cámping la Noguera. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Necessitem incorporar un/a cuiner per atendre el restaurant durant els caps de setmana en torn de mati i/o tarda. Pensem en una persona, dinàmica i responsable. Es requereix que el candidat/da tingui iniciativa, facilitat de comunicació, saber treballar en equip i capacitat de resolució de problemes.La persona seleccionada s’encarregarà de realitzar les tasques bàsiques de cuiner de restaurant: Manipulació d'aliments, elaboració de plats, magatzematge de productes alimentaris, preparació de l'àrea de treball, etc.

Cambrer/a.

Fecha de la oferta: 04 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Hostelería y turismo / CAMAREROS. Ciudad: Camarasa. Código postal: 25613. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Cámping la Noguera. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Necessitem incorporar un/a cambrer per atendre el bar i el restaurant durant els caps de setmana en torn de mati i/o tarda. Pensem en una persona orientada al client, dinàmica, responsable i amb don de gents. Es requereix que el candidat/da tingui iniciativa, facilitat de comunicació, saber treballar en equip i capacitat de resolució de problemes.La persona seleccionada s’encarregarà de realitzar les tasques bàsiques de cambrer de restaurant: Atenció al públic, Servei de barra, Servei de Sala, Gestió de reserves, Atenció telefònica, etc.

Conductor/a de tràiler.

Fecha de la oferta: 03 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / TRANSPORTE Y LOGÍSTICA.
Categoría: Conductores y transporte / TRANSPORTE DE PERSONAS O MERCANCÍAS. Ciudad: Mollerussa. Código postal: 25230. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: LOGISTICA TRANSROC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de transport cerca conductor/a de tràiler per portar animals vius, transport nacional i internacional. Es requereix de carnet C + I, targeta del CAP i certificat de benestar animal, amb experiència en el sector. Bona remuneració econòmica.La persona seleccionada s'ocuparà de traslladar els animals al seu destí. Netejar les gàbies un cop s'ha descarregat els animals. Tenir cura de l'estat del camió. Valorable carnet de manipulador d'animals vius..

Programador/a BI-BIG DATA Lleida -Cert. Discap 33%.

Fecha de la oferta: 03 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones / ANALISTAS/PROGRAMADORES. Ciudad: Lleida. Código postal: 25003. Número de vacantes: 10. Empresa ofertante: INDRA PRODUCCION SOWFTWARE. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Jornada: COMPLETA.

Descripción: Como parte esencial de nuestro equipo en LLEIDA buscamos incorporar profesionales con experiencia en BUSINESS INTELLIGENCE O BIG DATA para integrarse en un equipo multidisciplinar de trabajo en nuestros proyectos de este ámbito. Requisitos: • Experiencia mínima de 1 o 2 años como Programador /a o Analista Programador/a en alguna herramienta de Business Intelligence o Big Data. * Imprescindible certificado 33% discapacidad o más.Desarrollo y programación de aplicaciones en entorno Business Intelligence o Big Data..

Programador/a JAVA Lleida (Cert.Discapacidad 33%o+.

Fecha de la oferta: 03 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones / ANALISTAS/PROGRAMADORES. Ciudad: Lleida. Código postal: 25003. Número de vacantes: 10. Empresa ofertante: INDRA PRODUCCION SOWFTWARE. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Como parte esencial de nuestro equipo en LLEIDA buscamos incorporar profesionales con experiencia en JAVA para integrarse en un equipo multidisciplinar de trabajo en nuestros proyectos de J2EE. Requisitos: • Experiencia como Programador /a o Analista Programador/a en entorno JAVA mínima de 2 años. • Valoraremos experiencia en Spring, Struts, Hibernate, Microservicios, Cloud, Javascript, HTML5, CSS, etc. * Imprescindible certificado 33% discapacidad o másDesarrollo y programación de aplicaciones en entorno JAVA J2EE front o back..

Más empleos: 1 · > · 3 · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 07/05/2021 a las 11:03 en el portal de empleo empléate (lo que antes era el INEM).