Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 76 ofertas de trabajo en GIRONA

en Español in English auf Deutsch en Français ...

76 Ofertas de empleo en GIRONA del SEPE. Página 2. [08/03/2021]

Página: 2

Ver las ofertas de trabajo en GIRONA agrupadas por profesión:

 

FUSTER OFICIAL 2ª.

Fecha de la oferta: 04 de Marzo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Construcción / CARPINTERÍA. Ciudad: CALONGE I SANT ANTONI. Código postal: 17251. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: FUSTERIA GAFAS TENA. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Fuster amb experiència en fabricació, reparació i muntatge.Fabricació, reparació i muntatge. Utilització de maquinaria tant fixe com manual..

Experto/a en esquemas ortogonales eléctricos.

Fecha de la oferta: 03 de Marzo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / CONSULTORÍA E INGENIERÍA.
Categoría: Comunicación, cultura y entretenimiento / EDICIÓN/INDUSTRIA GRÁFICA. Ciudad: Girona. Código postal: 17004. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: INGENIERIA, ESTUDIOS Y PROYECTOS NIP, S.A.. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Grados universitarios de 240 créditos ECTS (4 años), Diplomados, títulos propios universitarios de experto, especialista y similares.. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Buscamos un/a profesional para trabajar en la edición de las imágenes de nodos en SPECTRUM, digitalización de redes eléctricas. Se realizará teletrabajo. Fecha de incorporación: Inmediata Contrato de larga duración. Requisitos: - Experiencia previa en edición de ortogonales eléctricos en Spectrum. - Importante que se vea reflejada la experiencia previa en el currículum o carta de presentaciónEdición de las imágenes de nodos en SPECTRUM, digitalización de redes eléctricas. Se realizará teletrabajo..

Monitor/ a.

Fecha de la oferta: 03 de Marzo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Educación y servicios sociales / ANIMACIÓN/TIEMPO LIBRE. Ciudad: Girona. Código postal: 17007. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: LLAR OXALIS. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Realització de tallers i sortides amb els ususaris de centre de dia. Acompanyament en les ABVDRealització de tallers i sortides amb els ususaris de centre de dia. Acompanyament en les ABVD.

TÈCNIC LABORAL (h/d).

Fecha de la oferta: 03 de Marzo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones. Ciudad: Girona. Código postal: 17003. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: EUROFIRMS. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa dedicada a l'assessorament i gestions administratives en temes fiscals, laborals i comptable busca un tècnic laboral (H/D).- Nòmines. - Donarà suport i orientarà als clients en consultes tècniques i dubtes en matèria laboral. - Gestió d'altres i baixes a la seguretat social, contractes, consultes de convenis, etc. - Suport administratiu al departament. - Entra altres tasques pròpies de l'àrea de tècnic laboral..

ASSESSOR FISCAL.

Fecha de la oferta: 03 de Marzo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Derecho, psicología y ciencias sociales. Ciudad: Girona. Código postal: 17002. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: CINC BUSINESS CENTER SL. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Idiomas: INGLÉS. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Una persona amb iniciativa, autonomia i capacitat de treball per al departament fiscal de la nostra assessoria de Girona. La seva missió serà la de realitzar les tasques diàries de gestió amb els clients, presentació d'impostos, assessorament continu.. Cal destacar que una part de clients als quals donarà servei són estrangers. El / la candidat / a seleccionat / a s'incorporarà a una empresa on podrà gaudir d'una oportunitat de desenvolupament personal i professional.Revisió de el tancament i estimacions comptables Confecció i presentació d'Impostos, declaracions fiscals (també mensuals amb el sistema SII d'iva) Preparació dels comptes anuals Elaboració d'estats financers mensuals i informes Elaboració dels pressupostos Atenció a qualsevol notificació de l'Agència Tributària.

Dependent/a peixateria.

Fecha de la oferta: 03 de Marzo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Dependientes e información / DEPENDIENTES. Código postal: 17462. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOL Celrà. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Dependent/a de peixateria, experiència mínima d'1 any en preparació, neteja i tall del producte, atenció al client, maneig i manteniment de les eines. Requisits indispensables: carnet de manipulació d'aliments.Neteja i tall del producte, atenció al client, maneig i manteniment de les eines..

OPERARI/A DE NETEJA SANT HILARI DE SACALM.

Fecha de la oferta: 03 de Marzo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Cuidados y asistencia en el hogar / LIMPIEZA. Ciudad: Sant Hilari Sacalm. Código postal: 17403. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: EMPRESA DE SERVEIS. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B+E-AUTOMÒBIL CLASSE B, AMB REMOLC <= 3.500 KG. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: PARCIAL.

Descripción: ES PRECISA PERSONAL DE NETEJA PER REALITZAR SERVEIS DE NETEJA DE MANTENIMENT A OFICINES SITUADES A LA ZONA DE SANT HILAARI DE SACALM. S'OFEREIX UNA JORNADA DE 10 HORES SETMANALS EN HORARI DE MIGDIA, DE DILLUNS A DIVENDRES.REALITZAR TASQUES DE NETEJA D'OFICINES: TAULES, LAVABOS, TERRA....

Torner CNC (H/D).

Fecha de la oferta: 03 de Marzo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica / MÁQUINA HERRAMIENTA/TORNO/FRESA. Ciudad: Hostalric. Código postal: 17450. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: EUROFIRMS. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Des d'Eurofirms estem seleccionant un/a Torner/a CNC per incorporar de forma estable a important empresa del sector metall, ubicada a la zona d'Hostalric.-Fabricació de peces per a màquines. -Programació de torn CNC per iniciar amb la producció. -Controlar les màquines durant el procés de fabricació..

xofer trailer.

Fecha de la oferta: 03 de Marzo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte / TRANSPORTE DE PERSONAS O MERCANCÍAS. Ciudad: Olot. Código postal: 17800. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: Empresa de la Garrotxa. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: ESO / Certificado de profesionalidad niveles 1 y 2 (Primera etapa de educación secundaria y similar). Especialidad: ESO, EGB, Graduado (Sin especialidad). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Conductor de Camió tràiler amb banyera i camió rigidConductor de Camió tràiler amb banyera i camió rígid.

CUIDADOR/ A 20 HORES/SETMANA.

Fecha de la oferta: 03 de Marzo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Agricultura, jardinería y alimentación / CUIDADORES Y ADIESTRADORES DE ANIMALES. Ciudad: Girona. Código postal: 17007. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: LLAR OXALIS. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Suport i acompanyament en les activitats bàsiques de la vida diària (higiene, alimentació, wc..) i en sortides i activitats lúdiquesSuport i acompanyament en les activitats bàsiques de la vida diària (higiene, alimentació, wc..) i en sortides i activitats lúdiques.

Administratiu/a comptable.

Fecha de la oferta: 03 de Marzo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Ciudad: Vilobí d'Onyar. Código postal: 17185. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Restaurant El Mirador. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Administratiu/a amb titulació mínima de CF Grau Superior en administració. Necessitem una persona amb experiència mínim 2 anys en comptabilitat i gestió de documentació. El perfil del lloc és per cobrir tasques com elaboració d'albarans i factures, llistats de preus, etiquetatge, conciliació bancària, transferències i rebuts, rebre gènere, negociar amb proveïdors i atendre clients. Cal comptabilitzar factures, bancs, leasings, préstecs i nòmines, entre altres. Per tant, necessitem algú amb capacitat de relacionar-se, amb qualitat oral i escrita. Es tracta d'un contracte de 6 mesos de prova per a passar a ser indefinit. Jornada de 20h setmanals en horari de matins.Amdministratiu/a amb titulació mínima de CF Grau Superior en administració. Necessitem una persona amb experiència mínim 2 anys en comptabilitat i gestió de documentaci&.

Serraller (H/D).

Fecha de la oferta: 03 de Marzo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Fábricas e industria / TÉCNICOS METALÚRGICOS. Ciudad: Girona. Código postal: 17003. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: EUROFIRMS. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: En Eurofirms necesitamos incorporar un/a cerrajero/a (H/M) para trabajar en empresa del sector del metal situada en Girona. Las tareas que tendrá que realizar son las siguientes: - Apertura de puertas. - Mantenimiento y reparación de cerraduras. - Soldadura de piezas y estructuras metálicas. - Entre otras tareas propias del puesto de trabajo.- Apertura de puertas. - Mantenimiento y reparación de cerraduras. - Soldadura de piezas y estructuras metálicas. - Entre otras tareas propias del puesto de trabajo..

Delineant (H/D).

Fecha de la oferta: 03 de Marzo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Arquitectura y diseño / DELINEANTES/PROYECTISTAS. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: EUROFIRMS. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: A Eurofirms necessitem incorporar Delineant (H/D) per treballar en empresa del sector del metall situada a la província de Girona. Imprescindible domini dels programes Autocad i Solidworks. La persona haurà de dissenyar esquemes elèctrics i donar suport en les diferents tasques de l'oficina tècnica. Jornada completa de 40 hores setmanals amb els descansos establerts per la llei.- Creació de plànols d'esquemes elèctrics. - Domini del programa Autocad. - Suport en les tasques de l'oficina tècnica..

DELEGADO/A COMERCIAL SECTOR ELÉCTRICO.

Fecha de la oferta: 02 de Marzo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Electricidad, electrónica y energía / ELECTRICIDAD. Ciudad: Figueres. Código postal: 17600. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: VALUEJOB,S.L. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Importante Grupo Empresarial distribuidor del Sector Tecnológico con décadas de consolidada trayectoria, selecciona un/a Delegado/a Comercial en la Zona del Alt Empordà. Con formación o elevados conocimientos en Electricidad y Electrónica, y orientación Comercial, para su nueva Delegación de Figueres. Requisitos - Titulación de FP2/CFGS en Electricidad, Electrónica o Telecomunicaciones - Alta orientación e intensidad Comercial. Experiencia de mínimo 2-3 años en posición similar, idealmente en el sector - Habituado/a a trabajar con autonomía, iniciativa y planificación - Disponibilidad para viajar por la comarca del Alt Empordà - Elevadas habilidades comunicativas, básicamente en catalán - Residir en la zona del Alt Empordà - Vehículo propio, hasta disponer de vehículo de empresa Se ofrece Excelente oportunidad profesional Formación in.

Ajudant de cuina.

Fecha de la oferta: 28 de Febrero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Cuidados y asistencia en el hogar. Código postal: 17121. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: 9BIS CORÇÀ, S.L. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Restaurant de Corçà busca ajudant de cuina amb experiència i ganes de treballarLes feines relacionades amb el lloc de treball, preparació d'aliments i plats i les feines de neteja relacionades amb el lloc de treball..

Tècnic/a instal.lacions de gas i electricitat.

Fecha de la oferta: 28 de Febrero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Electricidad, electrónica y energía / ELECTRICIDAD. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: Mantenidor i reparador de gas. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Es busca tècnic/a reparador / mantenidor de calderes de gas, per feina estable. Sou amb possibilitat d'incentius i variables, per treballar a tota la província de Girona. Proporcionem vehicle, eines, telèfon. Necessari carnet de gas.Candidat amb coneixements d’instal.lacions de gas, mantenidor i reparador de calderes de gas. Feina estable..

TÈCNIC/A LABORAL.

Fecha de la oferta: 27 de Febrero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones. Ciudad: Lloret de Mar. Código postal: 17310. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM Lloret. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Es precisa persona amb coneixements en l'àmbit de l'assessorament laboral i matèria de seguretat social.Tasques relacionades amb l'assessorament laboral, dret laboral, seguretat social, nòmines, atenció al públic i assessorament a clients..

OPTOMETRISTA.

Fecha de la oferta: 27 de Febrero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Salud y deporte / FARMACIA/ÓPTICA/AUDICIÓN. Ciudad: Lloret de Mar. Código postal: 17310. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM Lloret. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Atenció al client, epecialitzat en la mesura de l'agudesa visual i a equipar l'ull amb les lents adients per tal de corregir-ne els defectes òptics.Atenció al client, epecialitzat en la mesura de l'agudesa visual i a equipar l'ull amb les lents adients per tal de corregir-ne els defectes òptics..

OPERARI DE MANTENIMENT PALAFRUGELL.

Fecha de la oferta: 27 de Febrero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Cuidados y asistencia en el hogar / LIMPIEZA. Ciudad: Palafrugell. Código postal: 17200. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: GAS GIRONA MANTENIMENT, S.A. -. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Cerquem operari de manteniment per a instal·lacions de gas, llum i climatització. Es valorarà Carnets de gas i/o llum i experiència en el sectorManteniment d'instal·lacions i aparells de gas, de lum i climatització..

TÈCNIC/A CALDERES.

Fecha de la oferta: 27 de Febrero de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Informática y telecomunicaciones. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MARLEX HUMAN CAPITAL. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Des de Marlex Human Capital, estem col·laborant amb una empresa ubicada a la Garrotxa que dóna servei oficial a tres importants marques que fabriquen i comercialitzen sistemes de calefacció, que busca incorporar un TÈCNIC/A PEL SERVEI D’ASSISTÈNCIA TÈCNICA. Al perfil seleccionat se li ofereix: • Un contracte estable i directe a la plantilla de l’empresa. • Formació continuada i convertir-se en un expert en la seva matèria. • Horari partit de dilluns a divendres. • Salari variable en funció de la vàlua del perfil. Ets el candidat/a ideal si... • Tens formació de Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior del tipus tècnic, com pot ser Mecànica, Electricitat o Manteniment, o similars. • Tens una experiència mínima d’un any en el sector de la climatització: instal·lant, reparant o fent el manteniment de calderes i bombes de calor. • Ets una persona amb orientació.

Más empleos: << · 2 · > · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 08/03/2021 a las 11:03 en el portal de empleo empléate (lo que antes era el INEM).