Europeos.es : Inicio > Oferta de empleo en España > Peones de la industria manufacturera > Peó Per A Granja De Bestiar Porcí (porcs)

en Español in English auf Deutsch en Français ...

PEÓ PER A GRANJA DE BESTIAR PORCÍ (PORCS). Girona

Ofertas de empleo en España (Girona) de Peones de la industria manufacturera

Clasificación del trabajo: Ocupaciones elementales › Peones de la minería, la construcción, la industria manufacturera y el transporte › Peones de la industria manufacturera › Peones de la industria manufacturera no clasificados bajo otros epígrafes.

Descripción de la oferta de trabajo:

Granja d´explotació de bestiar porcí situada a SANT MARTÍ DE LLÉMENA (comarca del GIRONÈS, província de GIRONA) necessita incorporar 1 PEÓ per a tasques d´alimentació i cura higiènica del bestiar porcí de les instal.lacions. REQUISITS DE LES CANDIDATURES: GENÈRICS: 1.- Estàs inscrit/a com a demandant d'ocupació a les Oficines de Treball del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)? ÉS IMPRESCINDIBLE ESTAR INSCRIT/A per poder accedir a aquesta oferta. Si no estàs inscrit/a has de trucar de dilluns a divendres de 8 a 14h al telèfon gratuït del SOC 900 800 046 i demanar la inscripció. MOLT IMPORTANT: si no estàs inscrit/a com a demandant de feina o com a millora d´ocupació a l´oficina de treball del SOC haurem de descartar automàticament la teva candidatura. 2.- Tenir una bona forma física per poder fer els treballs que li encomani l´encarregat. 3.- Tenir la competència lingüística suficient com per fer-se entendre i entendre correctament els idiomes castellà i/o català. CONDICIONS LABORALS OFERIDES: Municipi de situació del lloc de treball: SANT MARTÍ DE LLÉMENA (comarca del GIRONÈS, província de GIRONA). Tipus de contracte: indefinit a temps complet. Horari: a pactar amb el propietari de la granja. Sou: no especificat per l´empresa.Per pactar durant l´entrevista, sempre d´acord amb el conveni col.lectiu aplicable. Requisitos: Condiciones laborales:Contrato laboral indefinido , Jornada completa.

Para acceder al detalle de la oferta haga click aquí

País del trabajo: España.

Región: Girona.

Ver 113 ofertas de trabajo en "Girona" (España).

Número de puestos: 1.

Nivel educativo: Educación postsecundaria no terciaria.

Instrucciones para solicitar:

Please click this link for more info

http://feinaactiva.gencat.cat

Oferta de trabajo obtenida del portal Eures, con fecha 04 de Mayo de 2024, y con identificador de la vacante:6936548.

Ver las 223 ofertas de trabajo de Ocupaciones elementales › Peones de la minería, la construcción, la industria manufacturera y el transporte › Peones de la industria manufacturera › Peones de la industria manufacturera no clasificados bajo otros epígrafes ofertadas.

Ofertas de trabajo similares: