Europeos.es : Inicio > Empleo en Dinamarca > cocinero/cocinera > Experienced Chinese Chef
en Español in English auf Deutsch en Français ...
Experienced Chinese Chef. Fyn. Dinamarca
Vacante en Fyn (Dinamarca) de cocinero/cocinera
Clasificación del trabajo: Trabajadores de los servicios y vendedores de comercios y mercados › Trabajadores de los servicios personales › Cocineros › Cocineros › cocinero/cocinera.
Traducción de la profesión: Service- og salgsarbejde › Servicearbejde › Kokkearbejde › Kokkearbejde.
Descripción de la oferta de trabajo:
Experienced Chinese Chef wanted for Oriental Barbecue House
We are looking for an experienced Chinese chef to join our team at Oriental Barbecue House in Odense. We specialize in Korean BBQ and are expanding pur menu with authentic Chinese dishes.
Qualifications:
- Proven experience as a Chinese chef in a professional kitchen
- Knowledge of traditional Chinese cooking techniques.
- Ability to work under pressure and in a fast-paced environment.
- Fluent in English (Danish is a plus)
What We Offer:
- Competitive salary.
-Opportunity to decelop the menu.
- Growth opportunities and a supportive work environment.
Send your application and CV to infoorientalbarbecue.dk or apply directly via Jobnet.
País del trabajo: Dinamarca.
Región: Fyn.
Ver 212 ofertas de trabajo en "Fyn" (Dinamarca).
Número de puestos: 1.
Empleador: ORIENTAL BARBEQUE HOUSE ApS.
Instrucciones para solicitar:
Please apply using one of the specified channels
Forma de contacto:
- Ciudad: Odense C; Código postal: 5000; Calle: Slotsgade, Número: 20
- Teléfono: +45 28771666
- Correo electrónico: infoorientalbarbecue.dk
- Sitio web: www.orientalbarbecue.dk
Oferta de trabajo obtenida del portal Eures, con fecha 18 de Septiembre de 2024, y con identificador de la vacante:6116296.
Ofertas de trabajo similares:
- Uddannet thaikok til take away. Dinamarca, 19 Sep. 2024.
- Kok til Christianshavns Færgecafé. Dinamarca, 19 Sep. 2024.
- Indian Cook (Specializing in Authentic Indian Cuisine) and tandoor. Dinamarca, 18 Sep. 2024.