Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Oferta de trabajo en España > Ingenieros (excluyendo electrotecnólogos) > Enginyer/a De Disseny (sector Obra Civil)

en Español in English auf Deutsch en Français ...

ENGINYER/A DE DISSENY (sector OBRA CIVIL). España

Trabajos de Ingenieros (excluyendo electrotecnólogos) en España

Clasificación del trabajo: Profesionales científicos e intelectuales : Profesionales de las ciencias y de la ingeniería : Ingenieros (excluyendo electrotecnólogos).

Descripción de la oferta de trabajo:

AXXON és una empresa especialitzada en la Gestió de la Temporalitat, Selecció de Personal i Consultoria. AXXON Tech selecciona ENGINYER/A DE DISSENY per a empresa especialitzada en projectes de construcció d'estructures, de gran complexitat tècnica i disseny singular, ubicada a la provincia de Girona. En dependència del Cap de Projectes, la persona seleccionada s'encarregarà de vetllar pel correcte desenvolupament dels projectes de disseny i d'execució que se li assignin, des del seu inici fins a la fase final, vetllant en tot moment per mantenir els criteris de qualitat marcats per l'empresa. FUNCIONS I RESPONSABILITATS: - Garantir el disseny segons les especificacions del client i requisits legals. - Col.laborar amb l'equip de projecte i el taller per optimitzar i reduir el cost mitjantçant la selecció de proveïdors i els mètodes de fabricació més adequats. - Vetllar per l'acompliment dels.

Para acceder al detalle de la oferta haga click aquí

País del trabajo: España.

Número de puestos: 1.

Tipo de puesto: Empleo con posibilidad de contratación.

Nivel educativo: Educación postsecundaria no terciaria.

Instrucciones para solicitar:

Please click this link for more info

http://feinaactiva.gencat.cat

Identificador de la vacante:465886.

Ver las 71 ofertas de trabajo de Profesionales científicos e intelectuales : Profesionales de las ciencias y de la ingeniería : Ingenieros (excluyendo electrotecnólogos) ofertadas.

Ofertas de trabajo similares: