Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Empleo en España > Dentistas > El Centre Sociosanitari Frederica Montseny De Vila

en Español in English auf Deutsch en Français ...

Empleo en España de Dentistas

El Centre Sociosanitari Frederica Montseny De Vila

Clasificación del trabajo: Profesionales científicos e intelectuales : Profesionales de la salud : Otros profesionales de la salud : Dentistas.

Descripción de la oferta de trabajo:

Codi de convocatòria:2018FM13BORDUI Es requereix Estar en possessió del títol de Diplomat/ada o Graduat/ada universitari/ària en Infermeria Experiència professional acreditada com a Infermer/a Coneixement de la llengua catalana Usuari avançat d'eines ofimàtiques Es valora Experiència en el sector salut i sociosanitari Capacitat de treball en equip i per objectius Habilitat de comunicar-se amb les persones Capacitat analítica i d'organització Els/les candidats/ates que compleixin els requisits mínims exigits seran incorporats a la borsa de treball del personal eventual. La inclusió en aquesta borsa no suposa cap compromís de contractació per part dels centres. Els/les interessats/ades hauran de lliurar la següent documentació a la següent adreça: http://cv.consorci.org/cv/curriculums/edicio_convocatories?id_convocatoria2018FM13BORDUI 1. Carta de sol·licitud (e.

Para acceder al detalle de la oferta haga click aquí

País del trabajo: España.

Número de puestos: 1.

Tipo de puesto: Empleo con posibilidad de contratación.

Instrucciones para solicitar:

Please click this link for more info

http://feinaactiva.gencat.cat

Identificador de la vacante:321697.

Ver las 165 ofertas de trabajo de Profesionales científicos e intelectuales : Profesionales de la salud : Otros profesionales de la salud : Dentistas ofertadas.

Ofertas de trabajo similares: