Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Oferta de trabajo en España > Dentistas > El Centre Integral De Salut Cotxeres Necessita Inc

en Español in English auf Deutsch en Français ...

Demanda de Dentistas en España

El Centre Integral De Salut Cotxeres Necessita Inc

Clasificación del trabajo: Profesionales científicos e intelectuales : Profesionales de la salud : Otros profesionales de la salud : Dentistas.

Descripción de la oferta de trabajo:

Codi de convocatòria:2019CIS10BORMTGPED Es requereix Estar en possessió del títol de Llicenciat en Medicina i Cirurgia Posseir el títol d'especialista en Pediatria o Medicina Familiar i Comunitària Tenir experiència professional acreditada a serveis de pediatria d'atenció primària Coneixement de la llengua catalana Usuari avançat d'eines ofimàtiques Es valora Coneixement de l'ECAP Experiència en salut comunitària Capacitat de treball en equip i per objectius Habilitat per comunicar-se amb les persones Capacitat analítica i d'organització Els/les candidats/ates que compleixin els requisits mínims exigits seran incorporats a la borsa de treball del personal eventual. La inclusió en aquesta borsa no suposa cap compromís de contractació per part dels centres. Els/les interessats/ades hauran de lliurar la següent documentació a la següent adreç.

Para acceder al detalle de la oferta haga click aquí

País del trabajo: España.

Número de puestos: 1.

Tipo de puesto: Empleo con posibilidad de contratación.

Instrucciones para solicitar:

Please click this link for more info

http://feinaactiva.gencat.cat

Identificador de la vacante:342405.

Ver las 165 ofertas de trabajo de Profesionales científicos e intelectuales : Profesionales de la salud : Otros profesionales de la salud : Dentistas ofertadas.

Ofertas de trabajo similares: