Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 135 ofertas de trabajo en GIRONA

en Español in English auf Deutsch en Français ...

135 Ofertas de empleo en GIRONA del SEPE. Página 6. [14/05/2021]

Página: 6

Ver las ofertas de trabajo en GIRONA agrupadas por profesión:

 

Cuidador/ a 20 hores a la setmana.

Fecha de la oferta: 03 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Agricultura, jardinería y alimentación / CUIDADORES Y ADIESTRADORES DE ANIMALES. Ciudad: Girona. Código postal: 17007. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: LLAR OXALIS. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: PARCIAL.

Descripción: La Llar Oxalis és una residència i centre de dia per a persones amb paràlisi cerebralSuport i acompanyament en les AVD (higiene, alimentació, vestir...) i realització d'activitats i sortides lúdiques..

PERSONAL PER SUPERMERCAT.

Fecha de la oferta: 02 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Dependientes e información / CAJEROS SUPERMERCADO. Número de vacantes: 5. Empresa ofertante: RAUL GIRONA, SA. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Cerquem personal per tasques vàries de supermercat, caixer/a, reponedor/a, dependent/a fleca, fruiters/es... Població: L'ESTARTIT/GUALTA/MONTGÓ. Bona presencia.Cobrament a Caixa, cobrament a fleca i cocció de pa, reposició de productes i fruita, rebre i comprobar la mercadería....

Comptable per assessoria de Girona.

Fecha de la oferta: 01 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Derecho, psicología y ciencias sociales. Ciudad: Girona. Código postal: 17005. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Assessoria de Girona. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Comptable per treball en departament comptable/fiscal de l'assessoria (confecció liquidacions IVA, amortitzacions, tancament exercici,..) Imprescindible nivell alt de català parlat i escrit i coneixements informàtics Persona organitzada, amb iniciativa, polivalent, resolutiva, amb capacitat per treballar amb autonomia, bon tracte personal i orientació al client.Departament comptable d'assessoria. Comptabilitats de diversos sectors. Confecció impostos trimestrals i anuals..

Carnisser/a.

Fecha de la oferta: 01 de Mayo de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Agricultura, jardinería y alimentación / CARNICERÍA/CHARCUTERÍA. Ciudad: Palafrugell. Código postal: 17200. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: IPEP Palafrugell. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Carnisser/a per supermercatSota la direcció del/la responsable de la botiga, les seves funcions consistiran a fer les comandes i seguiment de l’estoc de la secció, implementació i seguiment de les accions comercials indicades, elaboració a l’obrador, despatxar al taulell, atenció i assessorament als clients..

Conductor/a Camió Grua.

Fecha de la oferta: 30 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Construcción / GRÚAS/EXCAVADORAS/MAQUINARIA. Ciudad: Girona. Código postal: 17190. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Espai Municipal d'Ocupació de Salt. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Es requereix conductor/a de grua amb carnet C per realitzar aixecament i moviment de càrregues, recollida d'albarans signats, control del correcte funcionament del camió, verificació, neteja i manteniment bàsic del vehicle.Conductor de grua per fer tasques d'aixecament i moviment de càrregues, recollida d'albarans signats, control del correcte funcionament del camió, verificació, neteja i manteniment bàsic del vehicle..

Paletes oficials de 2a o 1a.

Fecha de la oferta: 30 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Construcción / ALBAÑILERÍA/ACABADOS. Ciudad: Palafrugell. Código postal: 17200. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: OFICINA DE TREBALL DEL SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de Palafrugell cerca 2 paletes amb categoria d’oficial de segona o de primera, amb experiència sòlida i contrastable.Dur a terme tasques de reforma de d’habitatges unifamiliars: enderrocs, cimentació, estructura de formigó, revestiment, enrajolat, paviment....

Mecànic/a amb contracte indefinit.

Fecha de la oferta: 30 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte / MECÁNICA DEL AUTOMÓVIL. Código postal: 17257. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: OFICINA DE TREBALL DEL SOC. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Nàutica de Torroella de Montgrí cerca 1 mecànic/a naval amb experiència d’almenys dos anys. L’empresa ofereix un contracte indefinit i un salari d’acord amb el perfil. Cal disposar de carnet de conduir B1. L’empresa també considerarà candidatures de persones amb experiència contrastada en mecànica d’automoció.Tasques de reparació i manteniment de mecànica, electricitat i electrònica..

Operari/a de fàbrica.

Fecha de la oferta: 30 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Fábricas e industria / PEONES/OPERARIOS/MANIPULADORES. Ciudad: La Pera. Código postal: 17120. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: IPEP Palafrugell. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Operari/a de fàbrica. Muntatge de portes industrials.Col•laborar en les diferents fases de fabricació i muntatge de les portes industrials..

MECÀNIC MANTENIMENT INDUSTRIAL.

Fecha de la oferta: 30 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Conductores y transporte / MECÁNICA DEL AUTOMÓVIL. Ciudad: Blanes. Código postal: 17300. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: TALLER MECANIC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B+E-AUTOMÒBIL CLASSE B, AMB REMOLC <= 3.500 KG. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: MANTENIMENT MECÀNIC D'INSTAL.LACIONS INDUSTRIALS DIVERSESMANTENIMENT MECÀNIC CORRECTIU I PREVENTIU D'NSTAL.LACIONS INDUSTRIALS.

Operari amb discapacitat (Figueres).

Fecha de la oferta: 30 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica. Ciudad: Figueres. Código postal: 17600. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Tècniques i Recuperacions del Gironès. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Tasques de conducció de vehicles elevadors i operari de tiratge. Horari intensiu matí.Tasques de conducció de vehicles elevadors i operari de tiratge..

CONDUCTOR/A DE GRUA TORRE-GRUISTA.

Fecha de la oferta: 30 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Construcción / GRÚAS/EXCAVADORAS/MAQUINARIA. Código postal: 17455. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Lloc de feina ofert: CONDUCTORS - OPERARI DE GRUA TORRE per empresa d´estructures de formigó. Municipi del lloc de treball: CALDES DE MALAVELLA. REQUISITS IMPRESCINDIBLES: 1.- Estar en possessió del CARNET vigent de GRUA TORRE y poder-ho acreditar documentalment davant de les oficines de treball de la Generalitat de Catalunya. 2.- Tenir experiència acreditada com a gruista i tenir coneixements d´encofrador. 2.- Disposar de carnet de conduir i de vehicle propi. Tipus de contracte ofert:laboral temporal a temps complet de 3 mesos amb possibilitat de pròrroga. Horari de dilluns a divendres de 8 a 13 i de 14 a 17 hores. Sou: segons conveni col.lectiu aplicable. Nombre de pagues: No indicat Nivell professional: Nivell professional:OFICIALS DE 1A; Nivell professional alternatiu:OFICIALS DE 2AOperari conductor expert de grua torre i tasques d´encofrat..

Psicoleg/a.

Fecha de la oferta: 30 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Derecho, psicología y ciencias sociales / PSICÓLOGOS. Ciudad: Santa Coloma de Farners. Código postal: 17430. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Selvager, S.L.. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Sin especificar. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Psicoleg/a per a residencia de gent granPsicoleg/a per a residencia de gent gran.

Torner/a - Fresador/a (SOM Banyoles).

Fecha de la oferta: 29 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica / MÁQUINA HERRAMIENTA/TORNO/FRESA. Ciudad: Cornellà del Terri. Código postal: 17844. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM - Ajuntament de Banyoles. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Idiomas: CATALÁN. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de mecanitzats del Pla de l'Estany busca un/a torner/a-fresador/a.Tasques amb torns CNC..

Operari industrial.

Fecha de la oferta: 29 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica. Código postal: 17853. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM-BANYOLES. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP de grado superior y equivalentes (educación terciario ciclo corto). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa dedicada a la fabricació de construccions metàl·liques busca un /a oficial 2ª o oficial 3ª amb experiència en le sector elèctric i de muntage industrialTasques de instal.lació , posada en marxa i proves en el muntatge de maquinària industrial.Imprescindible saber interpretar bé el plànols..

INFERMERA/INFERMER CENTRE DE DIA.

Fecha de la oferta: 29 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Salud y deporte / ENFERMERÍA. Ciudad: Lloret de Mar. Código postal: 17310. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: UPIMIR. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Grados universitarios de 240 créditos ECTS (4 años), Diplomados, títulos propios universitarios de experto, especialista y similares.. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Para Centro de dia ubicado en Lloret de Mar se necesita enfermera 10 horas semanalesLas propias del puesto.

Soldadors/es.

Fecha de la oferta: 29 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Metal y mecánica / SOLDADURA/CALDERERÍA/CHAPA. Ciudad: Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'He. Código postal: 17116. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: OFICINA DE TREBALL DEL SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B+E-AUTOMÒBIL CLASSE B, AMB REMOLC <= 3.500 KG. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de portes metàl·liques cerca 2 soldadors/es per al seu centre de producció de Cruïlles. S'ofereix un contracte temporal de sis mesos a jornada completa, amb salari a definir segons el conveni. Possible continuïtat.Es demana almenys un any d'experiència en soldadura TIG o mig-mag, d'acer inoxidable i/o ferro..

OPERARIO - APRENDIZ EN CLIMATIZACIÓN.

Fecha de la oferta: 29 de Abril de 2021. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / RECURSOS HUMANOS.
Categoría: Electricidad, electrónica y energía / FRÍO Y CLIMATIZACIÓN. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: HELPOINT SERVEIS. Horario: 8h-13h y 15h-18h. Experiencia: NO SE REQUIERE. Formación: Bachillerato, FP básica y FP de grado medio (Segunda etapa de educación secundaria y similar. Especialidad: Bachiller, COU, acceso (Sin especialidad). Carnet de conducir: 5. Jornada: COMPLETA.

Descripción: • Asistir a los oficiales en tareas de instalaciones y montajes de equipos de climatización
y refrigeración
• Operaciones auxiliares de montaje de instalaciones y conductas
• Operaciones de climatización industrial y comercial, trabajos de soldadora con cobre a tuberías.
• Montaje de equipos de aire acondicionado, sistemas VRV, cámaras frigoríficas, bombas,
refrigeradoras
• Trabajo en la provincia de Girona en clientes industriales, sector terciario y doméstico.
.
Características ofertadas: Contrato: 6 meses + Indefinido
Convenio: Siderometalúrgico de Girona
Pagas anuales: 14
Incorporación: inmediata
.

Dependent/a PALAMÓS.

Fecha de la oferta: 29 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Dependientes e información / DEPENDIENTES. Ciudad: Palamós. Código postal: 17230. Número de vacantes: 4. Empresa ofertante: HIPERCOHETE. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Es necessita dependent/a per venda de pirotecnia a una caseta per la setmana del 16 al 23 ( Sant Joan). Vacants disponibles a diferents localitats.VENDA AL DETALL, CONTROL DE STOCK..

Dependent/a Palafrugell.

Fecha de la oferta: 29 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Dependientes e información / DEPENDIENTES. Ciudad: Palafrugell. Código postal: 17200. Número de vacantes: 4. Empresa ofertante: HIPERCOHETE. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Es necessita dependent/a per venda de pirotecnia a una caseta per la setmana del 16 al 23 ( Sant Joan). Vacants disponibles a diferents localitats.VENDA AL DETALL, CONTROL DE STOCK..

Dependent/a a L'Escala i voltants..

Fecha de la oferta: 29 de Abril de 2021. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Dependientes e información / DEPENDIENTES. Código postal: 17130. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: HIPERCOHETE. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin especificar. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: ESPAÑOL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Es necessita dependent/a per venda de pirotecnia a una caseta per la setmana del 18 al 23 ( Sant Joan). Vacants disponibles a diferents localitats.VENDA AL DETALL, CONTROL DE STOCK..

Más empleos: << · 2 · 3 · 4 · < · 6 · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 14/05/2021 a las 11:03 en el portal de empleo empléate (lo que antes era el INEM).