Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 468 ofertas de trabajo de Educación y servicios sociales

en Español in English auf Deutsch en Français ...

468 Ofertas de empleo de Educación y servicios sociales en España. Página 2. [18/10/2019]

Página: 2

Ver las ofertas de trabajo de Educación y servicios sociales agrupadas por provincia:

 

EDUCADOR/A SOCIAL EN MEDI OBERT.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / ASISTENCIA E INTEGRACIÓN SOCIAL. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Sant Adrià de Besòs. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIDO. Formación: Sin estudios. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: ÉS LA FIGURA PROFESSIONAL RESPONSABLE D¿ACOMPANYAR ELS/LES JOVES D¿ENTRE 16 I 21 ANYS EN L¿ANàLISI DE LA SEVA SITUACIÓ ACTUAL PER TAL DE PROMOURE EL DESPLEGAMENT D¿ITINERARIS DE REINSERCIÓ SOCIO-LABORAL. ÉS L¿ENCARREGAT/DA DE VINCULAR ELS/LES JOVES AL SERVEI, D¿ACOMPANYAR-LOS/ES EN LA DEFINICIÓ I EXECUCIÓ D¿UN PLA DE TREBALL/MILLORA, I DE COORDINAR-SE AMB ELS/LES DIFERENTS RECURSOS I PROFESSIONALS QUE INTERVENEN AMB ELS CASOS I EN EL TERRITORI.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019029129 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5338650) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

CONSULTOR/A DE FORMACIÓ A GIRONA.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / OTRAS ACTIVIDADES. Provincia: GIRONA. Ciudad: Girona. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: FUNDACIÓ PRIVADA SENSE àNIM DE LUCRE QUE PROMOU L¿AUTOOCUPACIÓ COM ALTERNATIVA ATRACTIVA PER A L¿EXERCICI DE LES VOCACIONS I EL DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL DE LES PERSONES I FACILITAR-LES-HI L¿ACCÉS ALS RECURSOS NECESSARIS PER A CREAR I CONSOLIDAR ELS SEUS NEGOCIS. BUSQUEM UN/A PROFESSIONAL PER INCORPORAR-SE A L'EQUIP DE FORMACIÓ A LA DELEGACIÓ DE GIRONA. EL CANDIDAT/A S¿INCORPORARà A UN EQUIP JOVE I AMB MOLTA EMPENTA DECIDITS A FOMENTAR L¿OCUPACIÓ.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019029090 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5320064) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

TèCNIC DE FORMACIÓ.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / EDUCACIÓN INFANTIL. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Barcelona. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Diplomado o Ingeniero Técnico. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: NECESSITEM UNA PERSONA RESPONSABLE, POSITIVA, ORDENADA I AMB CAPACITAT PER TREBALLAR DINTRE D'UN EQUIP JA CREAT. VALOREM LA INICIATIVA I L'ORIENTACIÓ A CLIENT TANT INTERN COM EXTERN. HA DE TENIR BONS CONEIXEMENTS DEL PAQUET OFFICE (O SIMILAR) I EN PARTICULAR DE L'EXCEL I DEL WORD, CORREU ELECTRòNIC I INTERNET. HA D'ESCRIURE I PARLAR CORRECTAMENT TANT CASTELLà COM CATALà. HA DE TENIR UN BON DOMINI A L'HORA DE REDACTAR TEXTOS. ES VALORA L'EXPERIèNCIA LABORAL A L'àMBIT DE FORMACIÓ I CONEIXEMENTS SOBRE FORMACIÓ ON-LINE.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019029089 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5343339) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

AUXILIAR DE GERIATRIA.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / ASISTENCIA E INTEGRACIÓN SOCIAL. Provincia: GIRONA. Ciudad: Palau-saverdera. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP I, Ciclo de Grado Medio. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: CERQUEM GEROCULTORS PER EL SERVEI D¿ATENCIÓ DIRECTA EN RESIDèNCIA GERIàTRICA.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019029083 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5334024) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

AUXILIAR D'AJUDA A DOMICILI SAD SITGES.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / ASISTENCIA E INTEGRACIÓN SOCIAL. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Sitges. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP I, Ciclo de Grado Medio. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: ACCENT SOCIAL, ENTITAT LOCAL, LLIGADA AL TERRITORI CATALà, ESPECIALITZADA EN L'ATENCIÓ DIRECTA A LES PERSONES AMB DEPENDèNCIA, RESPECTANT LA SEVA AUTONOMIA I ACOMPANYANT-LES EN EL SEU PROCÉS VITAL, COMPROMESA A GARANTIR LA IGUALTAT D'OPORTUNITATS, PROMOVENT LA PRESèNCIA EQUILIBRADA ENTRE DONES I HOMES I FOMENTANT LA INCLUSIÓ LABORAL DE COL¿LECTIUS VULNERABLES, SELECCIONA PERSONAL AUXILIAR D'AJUDA PER A DONAR SERVEI AL SAD DE SITGES. WWW.ACCENT-SOCIAL.CAT
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019029079 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5334018) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

PROFESSOR/A D'ANGLèS - ZONA MOLLERUSSA I LLEIDA.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / ENSEÑANZA PRIMARIA Y SECUNDARIA. Provincia: LLEIDA. Ciudad: Lleida. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin estudios. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: CENTRE D'IDIOMES ESTEM BUSCANT PROFESSORS/ERES PER TREBALLAR AMB NOSALTRES. PREFERIBLEMENT ZONA MOLLERUSSA I LLEIDA. - T'AGRADA TREBALLAR AMB NENS D'INFANTIL I PRIMàRIA I TENS EXPERIèNCIA? - TENS UN NIVELL B2 D'ANGLèS? - TENS CARNET I DISPONIBILITAT DE COTXE? T'INTERESSA? DEIXA'NS EL TEU CURRÍCULUM I ENS POSAREM EN CONTACTE EL MÉS AVIAT POSSIBLE.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019029075 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5338658) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

TEACHER.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / ENSEÑANZA PRIMARIA Y SECUNDARIA. Provincia: LLEIDA. Ciudad: Balaguer. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin estudios. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: SELECCIONEM PROFESSORS/ES AMB NIVELL D'ANGLèS AVANçAT. BUSQUEM PERSONES SOCIABLES I AMB UNA CLARA VOCACIÓ DOCENT, A QUI ELS APASSIONIN ELS NENS I EL MÓN DELS MÉS PETITS, GENT DINàMICA, ALEGRE I MOTIVADA PEL SEU TREBALL. LES SEVES FUNCIONS CONSISTIRAN A IMPARTIR CLASSES, DUR A TERME UN SEGUIMENT DELS ALUMNES (ASSISTèNCIA, NOTES, INFORMES, ETC.), COMPLETAR INFORMES ONLINE AL FINAL DE CADA TRIMESTRE I REALITZAR ALTRES TASQUES PRòPIES DEL CENTRE.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019029072 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5338703) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

DOCENTE INGLÉS.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / OTRAS ACTIVIDADES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Barcelona. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin estudios. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: PROFESOR TITULAR EN EL MÓDULO 1002_2 INGLÉS PROFESIONAL PARA ACTIVIDADES COMERCIALES DEL CERTIFICADO DE PROFESIONALIDAD ACTIVIDADES DE VENTA (COMV 0108).
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019029050 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5343402) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

PROFESSOR/A FRANCèS.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / ENSEÑANZA PRIMARIA Y SECUNDARIA. Provincia: LLEIDA. Ciudad: Lleida. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin estudios. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: CENTRE D'IDIOMES ESTEM BUSCANT PROFESSORS/ERES PER TREBALLAR AMB NOSALTRES. - T'AGRADA TREBALLAR AMB NENS D'INFANTIL I PRIMàRIA I TENS EXPERIèNCIA? - TENS UN NIVELL C1/C2 DE FRANCèS? - TENS CARNET I DISPONIBILITAT DE COTXE? T'INTERESSA? DEIXA'NS EL TEU CURRÍCULUM I ENS POSAREM EN CONTACTE EL MÉS AVIAT POSSIBLE.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019029027 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5338659) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

AUXILIAR D'INFERMERIA SAD SANTA COLOMA QUERALT.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / ASISTENCIA E INTEGRACIÓN SOCIAL. Provincia: TARRAGONA. Ciudad: Santa Coloma de Queralt. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP I, Ciclo de Grado Medio. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: ACCENT SOCIAL, ENTITAT LOCAL, LLIGADA AL TERRITORI CATALà, ESPECIALITZADA EN L'ATENCIÓ DIRECTA A LES PERSONES AMB DEPENDèNCIA, RESPECTANT LA SEVA AUTONOMIA I ACOMPANYANT-LES EN EL SEU PROCÉS VITAL, COMPROMESA A GARANTIR LA IGUALTAT D'OPORTUNITATS, PROMOVENT LA PRESèNCIA EQUILIBRADA ENTRE DONES I HOMES I FOMENTANT LA INCLUSIÓ LABORAL DE COL¿LECTIUS VULNERABLES, SELECCIONA PERSONAL AUXILIAR D'INFERMERIA PER A COBRIR SERVEI UBICAT AL MUNICIPI DE SANTA COLOMA DE QUERALT (TARRAGONA). WWW.ACCENT-SOCIAL.CAT
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019029021 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5324654) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

SUPLèNCIES MONITORS/ES MENJADORS BAIX LLOBREGAT.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / EDUCACIÓN INFANTIL. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Santa Coloma de Cervelló. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin estudios. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: TENO PRECISA INCORPORAR A MONITORS/ES PER SUPLèNCIES EN ESCOLES DEL BAIX LLOBREGAT. LES TASQUES SERAN LES PRòPIES D'UN MONITOR DE MENJADOR: EDUCAR EN HàBITS HIGIèNICS I ALIMENTARIS, DINAMITZAR EL GRUP A TRAVÉS DE JOCS I ACTIVITATS, I VETLLAR PEL GRUP D'INFANTS ASSIGNAT. HORARI PARCIAL DE 12,30 A 15 H. DE DILLUNS A DIVENDRES. SOU SEGONS CONVENI.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019029015 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5334017) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

COORDINADOR/A (CAMPANYA LLEIDA).

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / ASISTENCIA E INTEGRACIÓN SOCIAL. Provincia: LLEIDA. Ciudad: Lleida. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Bachillerato. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: BUSQUEM UNA PERSONA EXTRAVERTIDA, DINàMICA, AMB DO DE GENTS I BONA PRESèNCIA, AMB CAPACITAT PER D¿EXPRESSAR-SE CLARAMENT I ADAPTAR LA CONVERSA I EL VOCABULARI A L¿INTERLOCUTOR/A, AMB CARàCTER OBERT I FACILITAT PEL TREBALL EN EQUIP, AMB FLEXIBILITAT HORàRIA I POSSIBILITATS PER FER DESPLAçAMENTS FORA DEL CENTRE DE TREBALL, AMB CAPACITAT PER A DIRIGIR UN EQUIP DE TREBALL DE 3 PERSONES I ORGANITZAR LA LOGÍSTICA DEL MATERIAL, AMB CONEIXEMENTS EN BASES DE DADES I QUE SENTI INTERèS I MOTIVACIÓ PELS TEMES AMBIENTALS. LA PERSONA SELECCIONADA S¿INCORPORARà COM A COORDINADOR/A D¿UNA CAMPANYA AMBIENTAL ON ES PROMOU SUBSTITUIR EL SISTEMA DE RECOLLIDA DE RESIDUS AMB CONTENIDORS I IMPLANTAR UNA PROVA PILOT DEL SISTEMA PORTA A PORTA A LA CIUTAT DE LLEIDA, PER TAL DE AUGMENTAR ELS ÍNDEX DE RECOLLIDA DE RECICLATGE DEL MUNICIPI. ES REALITZARAN ACCIONS DE COMUNICACIÓ I INFORMACIÓ, S¿ENTREGARà I REPARTIRà MATERIAL ALS VEïNS EN EL SEU DOMICILI I ES REALITZARà UN SEGUIMENT POSTERIOR DE LA CORRECTA SEPA (...)
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019029013 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5338754) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

ANIMADOR SOCIOCULTURAL MANRESA.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / ASISTENCIA E INTEGRACIÓN SOCIAL. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Manresa. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Estudios primarios. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: ANIMADOR SOCIOCULTURAL EN EL PROGRAMA DE PROTECCIÓ INTERNACIONAL DEL REFUGIAT A LA LLAR DE SANT JOAN DE DÉU DE MANRESA
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019029010 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5334039) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

EDUCADOR/A SOCIAL.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / ASISTENCIA E INTEGRACIÓN SOCIAL. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Pallejà. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: BUSQUEM EDUCADOR/A PER CRAE VERTICAL UBICAT AL BAIX LLOBREGAT. PER COBRIR TORN MIXT DE CAPS DE SETMANA I TAMBÉ ALGUNA JORNADA ENTRE SETMANA. JORNADA PARCIAL DE 31 HORES AMB POSSIBILITAT DE FER SUPLèNCIES. CONTRACTE INICIAL DE 6 MESOS AMB POSSIBILITATS DE CONTINUïTAT.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019029004 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5343413) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

FORMADOR/A D'EXCEL.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / ENSEÑANZA PRIMARIA Y SECUNDARIA. Provincia: LLEIDA. Ciudad: Lleida. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin estudios. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: CENTRE DE FORMACIÓ, BUSQUEM FORMADOR/A D'EXCEL NIVELL AVANçAT, PER CLASSES AMB ADULTS.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019028999 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5338740) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

AUXILIAR DE PROFESSOR/A MATEMàTIQUES I/O CIèNCIES..

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / OTRAS ACTIVIDADES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Vilanova i la Geltrú. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIDO. Formación: Sin estudios. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: CLASSES DE REFORç DE LES DIFERENTS MATèRIES CIENTÍFIQUES: MATEMàTIQUES, FÍSICA I/O QUÍMICA. NIVELLS D'ESO I BATXILLERAT. VILANOVA I LA GELTRÚ I LES ROQUETES.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019028996 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5334074) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

FORMADOR AUTÓNOMO - MANIPULADOR DE ALIMENTOS.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / OTRAS ACTIVIDADES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Barcelona. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Sin estudios. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: ESTAMOS BUSCANDO UN FORMADOR/A DE MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS QUE SEA AUTÓNOMO PARA UN CURSO EN BARCELONA.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019028974 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5343396) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

COORDINADOR/A CENTRE DE DIVULGACIÓ (ANDORRA).

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / OTRAS ACTIVIDADES. Provincia: LLEIDA. Ciudad: La Seu d'Urgell. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: BUSQUEM UNA PERSONA ORGANITZADA, PROACTIVA, IMPLICADA I AMB INICIATIVA, ACOSTUMADA A GESTIONAR EQUIPS DE TREBALL, AMB CAPACITATS DE PLANIFICACIÓ, GESTIÓ DEL TEMPS, I DE REDACCIÓ, AMB HABILITATS PER DISSENYAR I REALITZAR PROGRAMES I ACTIVITATS D¿EDUCACIÓ AMBIENTAL I DINAMITZAR-LES, QUE TINGUI CONEIXEMENTS EN MEDI AMBIENT I QUE SENTI AFINITAT AMB ELS VALORS I OBJECTIUS DE LA NOSTRA EMPRESA. LA PERSONA SELECCIONADA S'INCORPORARà PER GESTIONAR I COORDINAR UN EQUIPAMENT MUNICIPAL D¿INTERPRETACIÓ AMBIENTAL A ANDORRA, PENSAT COM A PUNT D¿INFORMACIÓ, FORMACIÓ I DOCUMENTACIÓ SOBRE ASPECTES MEDIAMBIENTALS PER LA CIUTADANIA, EMPRESES I ESCOLES.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019028975 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5343405) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

PROFESSOR/A D'ANGLÈS.

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / ENSEÑANZA PRIMARIA Y SECUNDARIA. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Sabadell. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: PROFESSOR/A D'ANGLÈS A NENS, JOVES I ADULTS
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019028955 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5343359) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

INFORMADORS/ES AMBIENTALS (CAMPANYA LLEIDA).

Fecha de la oferta: 18 de Octubre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Educación y servicios sociales / ASISTENCIA E INTEGRACIÓN SOCIAL. Provincia: LLEIDA. Ciudad: Lleida. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Bachillerato. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: BUSQUEM PERSONES EXTRAVERTIDES, DINàMIQUES, AMB DO DE GENTS I BONA PRESèNCIA, AMB CAPACITAT PER D¿EXPRESSAR-SE CLARAMENT I ADAPTAR LA CONVERSA I EL VOCABULARI A L¿INTERLOCUTOR/A, AMB CARàCTER OBERT I FACILITAT PEL TREBALL EN EQUIP, AMB FLEXIBILITAT HORàRIA I QUE SENTI INTERèS I MOTIVACIÓ PELS TEMES AMBIENTALS. LA PERSONA SELECCIONADA S¿INCORPORARà COM A INFORMADOR/A D¿UNA CAMPANYA AMBIENTAL ON ES PROMOU SUBSTITUIR EL SISTEMA DE RECOLLIDA DE RESIDUS AMB CONTENIDORS I IMPLANTAR UNA PROVA PILOT DEL SISTEMA PORTA A PORTA A LA CIUTAT DE LLEIDA, PER TAL DE AUGMENTAR ELS ÍNDEX DE RECOLLIDA DE RECICLATGE DEL MUNICIPI. ES REALITZARAN ACCIONS DE COMUNICACIÓ I INFORMACIÓ, S¿ENTREGARà I REPARTIRà MATERIAL ALS VEïNS EN EL SEU DOMICILI I ES REALITZARà UN SEGUIMENT POSTERIOR DE LA CORRECTA SEPARACIÓ DELS RESIDUS.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019028946 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5338755) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

Más empleos: << · 2 · > · 4 · 7 · 13 · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 18/10/2019 a las 11:03 en el portal de empleo empléate.