Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 392 ofertas de trabajo de Comercial y ventas

en Español in English auf Deutsch en Français ...

392 Ofertas de empleo de Comercial y ventas en España. Página 2. [15/11/2019]

Página: 2

Ver las ofertas de trabajo de Comercial y ventas agrupadas por provincia:

 

OPERARI/A PRODUCCIÓ OBRADOR.

Fecha de la oferta: 15 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Roda de Ter. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Certificado de profesionalidad nivel 3 (Educación post-secundaria no superior). Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: DES DE PIMEC, I EN COL·LABORACIÓ AMB EL SOC, POSEM EN MARXA EL PROGRAMA 30 PLUS, A TRAVÉS DEL QUAL INICIEM UN PROCÉS DE SELECCIÓ PER TAL D'INCORPORAR A UNA EMPRESA UBICADA A RODA DE TER UN/A OFICIAL DE 1ª Ó 2ª (SECTOR BRIOIXERIA I PASTISSERIA). L'EMPRESA ÉS DEL SECTOR ALIMENTARI I ES TRACTA D'UN OBRADOR. A TRAVÉS D'AQUEST PROGRAMA ACCEDIRàS A UNA CONTRACTACIÓ LABORAL D'UN MÍNIM D'ENTRE 6 I 9 MESOS I OBTINDRàS FORMACIÓ RELACIONADA AMB EL LLOC DE FEINA. LA FORMACIÓ ES REALITZARà A GRANOLLERS I EL CURS TINDRà UN TOTAL DE 20 HORES (DEL 23/01 AL 31/01 ELS DIJOUS I DIVENDRES DE 15 A 20H). FUNCIONS: ¿ PRODUCCIÓ I FABRICACIÓ DE BRIOIXERIA ¿ ELABORACIÓ DE PRODUCTES DE PASTISSERIA, BRIOXERIA, REBOSTERIA, CONTROLANT LES OPERACIONS SEGONS EL MANUAL DE PROCEDIMENTS. ¿ APROVISIONAMENT I EMMAGATZEMATGE DE MATèRIES PRIMES I AUXILIARS. ¿ VERIFICACIÓ DE QUALITAT DEL PRODUCTE FINAL. ¿ ENVASAR, ETIQUETAR I EMBALAR ELS PRODUCTES ELABORATS, ASSEGURANT LA SEVA INTEGRITAT DURANT LA DISTRIBUCIÓ I COMERC (...)
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019031792 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5411679) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

VENTA A DOMICILIO.

Fecha de la oferta: 15 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Barcelona. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIDO. Formación: ESO / Certificado de profesionalidad niveles 1 y 2 (Primera etapa de educación secundaria y similar). Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: INCORPORAR ASESORES VENTA A DOMICILIO CON VISITA CONCERTADA (NO ES PUERTA FRÍA)
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019031788 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5411682) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

GERENT PER SUPERFÍCIE COMERCIAL (COMARQUES DEL GIR.

Fecha de la oferta: 15 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Les Masies de Voltregà. Código postal: 08509. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: axxon. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AXXON EXPERTISE selecciona per a important empresa de gran consum, amb ple creixement, un/a GERENT PER SUPERFÍCIE COMERCIAL (COMARQUES DEL GIRONÈS I OSONA) Liderant l'operativa de l'establiment, la persona seleccionada haurà d'assumir les següents responsabilitats: - Gestió de l'equip de treball (entre 20 i 50 persones), promovent la missió, cultura i valors de l'organització i dedicant especial atenció al desenvolupament dels treballadors (creixement professional, reptes, millores...) per tal d'aconseguir l'objectiu comú. - Supervisió de l'establiment (seguiment del compliment de l'estratègia comercial i procediments de qualitat. - Gestió de la unitat de negoci, essent el responsable del compte de resultats del mateix. -Seguiment, anàlisis i proposta de millora per a l'acompliment dels objectiu de l'empresa. S'ofereix projecte estable, en empresa en constant expansió, on poder créixe.

AUXILIAR PRODUCCIÓ OBRADOR.

Fecha de la oferta: 15 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Roda de Ter. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Educación Primaria. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: DES DE PIMEC, I EN COL·LABORACIÓ AMB EL SOC, POSEM EN MARXA EL PROGRAMA 30 PLUS, A TRAVÉS DEL QUAL INICIEM UN PROCÉS DE SELECCIÓ PER TAL D'INCORPORAR A UNA EMPRESA UBICADA A RODA DE TER UN/A AJUDANT D'OBRADOR. L'EMPRESA ÉS DEL SECTOR ALIMENTARI I ES TRACTA D'UN OBRADOR. A TRAVÉS D'AQUEST PROGRAMA ACCEDIRàS A UNA CONTRACTACIÓ LABORAL D'UN MÍNIM D'ENTRE 6 I 9 MESOS I OBTINDRàS FORMACIÓ RELACIONADA AMB EL LLOC DE FEINA. LA FORMACIÓ ES REALITZARà A GRANOLLERS I EL CURS TINDRà UN TOTAL DE 20 HORES (DEL 23/01 AL 31/01 ELS DIJOUS I DIVENDRES DE 15 A 20H). FUNCIONS: ¿ PRODUCCIÓ I FABRICACIÓ DE Pà I FLECA. ¿ ELABORACIÓ DE PRODUCTES DE FLECA, CONTROLANT LES OPERACIONS SEGONS EL MANUAL DE PROCEDIMENTS. ¿ APROVISIONAMENT I EMMAGATZEMATGE DE MATèRIES PRIMES I AUXILIARS. ¿ VERIFICACIÓ DE QUALITAT DEL PRODUCTE FINAL. ¿ ENVASAR, ETIQUETAR I EMBALAR ELS PRODUCTES ELABORATS, ASSEGURANT LA SEVA INTEGRITAT DURANT LA DISTRIBUCIÓ I COMERCIALITZACIÓ. REQUISITS: ¿ EXPERIèNCIA PRèVIA VALORABLE. ¿ PER (...)
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019031774 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5411681) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

Assessor Comptable/Fiscal - grup assessor internac.

Fecha de la oferta: 15 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: GIRONA. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: GRUP ORGANIGRAMA. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. Busquem una persona amb un mínim de 2 anys d'experiència per treballar en un despatx especialitzat en l'assessorament comptable i fiscals d' empreses. Les seves funcions principals seran: - Assessorament i planificació fiscal per grans empreses, principalment dins l'àmbit de l'Impost sobre Societats, l'IVA, l'IRPF i en la determinació de preus de transferència. - Preparació de Comptes Anuals i models fiscals. Caldrà que tingui un nivell d'anglès correcte per poder-se relacionar amb clients i col·laboradors internacionals Rebrà formació continuada tant a nivell intern com extern..

RECANVISTA-COMERCIAL.

Fecha de la oferta: 15 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: GIRONA. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: R.A.S INTERIM GIRONA. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: R.A.S INTERIM és una empresa de serveis professionals que ofereix solucions en Recursos Humans, Treball temporal i Consultoria de selecció. Fundada l'any 1969, està formada per més de 600 professionals que treballen cada dia per donar un servei de qualitat a tots els nostres clients. RAS, empresa líder a França, amb més de 140 oficines i en constant creixement, que inclou la implantació i desenvolupament de la nostra empresa al mercat espanyol. RAS INTERIM precisa la incorporació de RECANVISTA COMERCIAL per important empresa a la zona de Girona. FUNCIONS - Atenció client taulell i telèfon - Recanvis als mecànics del taller - Visites comercials - Seguiment de la cartera de clients - Realització comandes i seguiment de la documentació administrativa SOL·LICITEM - Persona constant i dinàmica - Amb dots comercials i orientació a resultats - Habituat a tractar amb clients i.

COMERCIAL.

Fecha de la oferta: 15 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Rubí. Código postal: 08191. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: PIMEC. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT.

Descripción: Patronal de Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya PIMEC, Patronal Petita i Mitjana Empresa, busca para empresa del sector servicios a las empresas, un/a COMERCIAL para la división de transporte. La Empresa, multinacional situada en Rubí, ofrece servicios de envíos, nacionales e internacionales, diseño gráfico e impresión, embalaje, buzones privados, gestión de documentación y venta de material de oficina. Se RESPONSABILIZARÁ de: - Realización de visitas de captación comercial por la zona Vallés Occidental. - Gestión de la cartera de clientes. - Seguimiento y fidelización de clientes. - Elaboración y seguimiento de presupuestos. REQUISITOS - Experiencia en tareas comerciales. - Valorable conocimiento del sector logística y transporte. - Habituado a trabajar por objetivos. - Castellano y catalán nativos. - Usuario de Ms.Office, nivel medio de Excel. SE OFRECE - In.

AODL - Tècnic/a promotor de la innovació oberta.

Fecha de la oferta: 15 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Mollet del Vallès. Código postal: 08100. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: EMPRESA MUNICIPAL FORMACIÓ OCUPACIONAL I OCUPACIÓ. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Inglés. Jornada: COMPLETA.

Descripción: AODL – Tècnic/a promotor de la innovació oberta (pendent d'atorgament). - Formació mínima de titulació Universitària (grau de 4 anys i 240 crèdits, i/o llicenciatura) en Administració i direcció d'empreses, comptabilitat i finances, empresarials, dret, economia, emprenedoria, màrqueting, o d'altres anàlegs o similars relacionats amb l'emprenedoria o la gestió empresarial. S’admet diplomatura universitària en els camps formatius anteriors, en cas de comptar amb una experiència mínima acreditada de dos anys en tasques d’assessorament a persones emprenedores o en consultoria empresarial, o similar. - Certificat de Nivell C de català o equivalent Es valorarà: - Experiència en màrqueting (on i off), desenvolupament de producte, en consultoria empresarial, en innovació oberta i en dinamització de grups. - Data prevista d’incorporació: desem.

COMERCIAL.

Fecha de la oferta: 15 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Barberà del Vallès. Código postal: 08210. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: COMPLETA.

Descripción: TÈCNIC/A COMERCIAL ESPECIALITZAT EN ADITIUS PER PLANTES DE FORMIGÓ I PREFABRICATS. MOLT VALORABLE ESTUDIS DE BRANCA QUÍMICA. EXPERIÈNCIA MÍNIMA 12 MESOS EN EL SECTOR. ESTUDIS MÍNIMA BATXILLERAT. OFIMÀTICA. PERMÍS DE CONDUIR. VALORABLE ANGLÈS I/O FRANCÉS. DISPONIBILITAT PER VIATJAR PER CATALUNYA I PUNTUALMENT FORA. FLEXIBILITAT HORÀRIA. CONTRACTE INDEFINIT. JORNADA COMPLETA. SOU 1200€ BRUT +COMISSIONS.TÈCNIC/A COMERCIAL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ, ESPECIALITZAT EN ADITIUS PER PLANTES DE FORMIGÓ I PREFABRICATS. MOLT VALORABLE ESTUDIS DE BRANCA QUIMICA. EXPERIÈNCIA MÍNIMA 12 MESOS EN EL SECTOR. ESTUDIS MÍNIMA BATXILLERAT. OFIMÀTICA. PERMÍS DE CONDUIR. VALORABLE ANGLÈS I/O FRANCÉS. DISPONIBILITAT PER VIATJAR PER CATALUNYA I PUNTUALMENT FORA. FLEXIBILITAT HORÀRIA..

COMERCIAL ADMINISTRATIU.

Fecha de la oferta: 15 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: LLEIDA. Ciudad: Lleida. Código postal: 25191. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Lamsauto, S.A.. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Es precisa persona organitzada per portar cartera de clients dins del Dpt. d'AssegurancesControl de cartera, seguiment de clients i atenció telefònica.

RESPONSABLE COMERCIAL.

Fecha de la oferta: 15 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: INDUSTRIA.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Sant Adrià de Besòs. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Grados universitarios de 240 créditos ECTS (4 años), Diplomados, títulos propios universitarios de experto, especialista y similares.. Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: DIRIGIR LAS ACTIVIDADES DE LA EMPRESA RELACIONADAS CON EL PROCESO COMERCIAL.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019031740 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5411645) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

CARRETONER/A.

Fecha de la oferta: 15 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: TARRAGONA. Ciudad: La Galera. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: ESO / Certificado de profesionalidad niveles 1 y 2 (Primera etapa de educación secundaria y similar). Jornada: INDIFERENTE.

Descripción: ES PRECISA PER A IMPORTANT EMPRESA DEL SECTOR SIDEROMETAL·LURGIC UBICADA A LA COMARCA DEL MONTSIÀ CARRETONERS/ES, REALITZANT LA PREPARACIÓ DE COMANDES I MANIPULACIÓ DE LA CARRETA ELEVADORA.
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019031735 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:5416193) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él.
.

AGENTES COMERCIALES.

Fecha de la oferta: 15 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Barberà del Vallès. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIDO. Formación: Certificado de profesionalidad nivel 3 (Educación post-secundaria no superior). Jornada: COMPLETA.

Descripción:
Datos de contacto:
CÓDIGO DE OFERTA: 092019031630 En caso de estar interesado/a en esta oferta de trabajo debe enviar un correo electrónico a la OFICINA DE TREBALL DE BARBERÀ ofertesbarbera.soc@gencat.cat indicando el número de la oferta 09-2019-31630, sus datos identificativos (nombre y documento de identidad), sus datos de contacto (teléfono y correo electrónico) y currículum vitae.
.

VENEDOR/A.

Fecha de la oferta: 14 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / VENDEDORES. Provincia: GIRONA. Ciudad: Girona. Código postal: 17071. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Serveis d'assessoria i orientació integral a persones, empreses i institucions, tot prestant serveis en totes les branques del dret, especialment en l'assessorament fiscal, laboral, d'administració local, tràmits, gestions, corredoria d'assegurances, assessorament financer, auditoria, recursos humans,... La persona escollida s'encarregarà d'atendre al públic, gestionar pressuposostos, gestió de comandes, ventes....

ASSESSOR FISCAL - Barcelona.

Fecha de la oferta: 14 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Barcelona. Código postal: 08041. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: TAX BARCELONA - Passeig de Gràcia. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: ASSESSORIA D'EMPRESES EN ELS ÀMBITS LABORAL, FISCAL / COMPTABLE I LEGAL Seleccionem persona amb estudis d'empresarials, ADE, dret o similar, i amb experiència en el sector de les assessories d'empreses, per treballar al departament fiscal - comptable de l'oficina del centre de Barcelona. El candidat seleccionat s'ocuparà de l'assessorament a empreses clients en temes fiscals i comptables, ocupant-se també de la realització de gestions en l'àmbit de la fiscalitat de l'empresa (càlcul d'impostos trimestrals i de societats, confecció de comptes anuals i declaracions de renda, etc.), requeriments, atenció a temes fiscals especials, temes legals-tributaris, entre altres..

Agents de Servei al Passatger (Resort Flight Check.

Fecha de la oferta: 14 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: GIRONA. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Jet2.com. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: PARCIAL.

Descripción: A Jet2.com i Jet2holidays, tots som Assistents dels clients, i ens fem responsables de crear bons records i assegurar que els nostres clients Gaudeixen d'unes vacances de somni. Després d'un nou emocionant any de creixement del nostre fantàstic servei Resort Flight Check-In, oferim oportunitats increïbles als Agents de Servei al Passatger perquè s'uneixin al nostre nou equip de Resort Flight Check-In a Lloret De Mar, en contractes de temporada i a temps parcial per a l'estiu 2019. Amb la tasca d'informar el supervisor de Resort Flight Check-In, els nostres Agents de Servei al Passatger al Complex seran responsables de les següents funcions: Oferir un càlid, amable i professional comiat als nostres clients mentre fem la facturació pel seu vol de tornada a casa des de la comoditat del seu hotel Emetre les targetes d'embarcament als clients i seguir els procediments de seguretat Adherir-se a totes les regulacions d'aviació, legals i de l.

Piloto/a comercial.

Fecha de la oferta: 14 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: LLEIDA. Ciudad: Lleida. Código postal: 25001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Centro de Estudios Aeronáuticos. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT.

Descripción: Necesitamos piloto/a comercial con conocimientos sobre transporte de línea aérea, ingeniería aeronáutica y aeroespacial, conocimientos sobre mantenimiento de aeronaves, conocimiento sobre la normativa vigente e instituciones aeronáuticas.Ubicació.

Piloto/a comercial.

Fecha de la oferta: 14 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Barcelona. Código postal: 08001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Centro de Estudios Aeronáuticos. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT.

Descripción: Necesitamos piloto/a comercial con conocimientos sobre transporte de línea aérea, ingeniería aeronáutica y aeroespacial, conocimientos sobre mantenimiento de aeronaves, conocimiento sobre la normativa vigente e instituciones aeronáuticas.Ubicació.

Comercial Material Hosteleria.

Fecha de la oferta: 14 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Barcelona. Código postal: 08001. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: GRUPO CRIT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Importante empresa dedicada a la distribución de material para la hostelería y afines, afincada en las cercanías de Sabadell, precisa incorporar de manera urgente 2 personas para el departamento comercial. Buscamos personas que tengan mínimo 3 años de experiencia como comerciales de material desechable para hostelería y afines, a ser posible que dispongan de cartera de clientes.Personas de carácter comercial, con conocimientos en el sector, y ganas de pertenecer a una empresa en plena expansión. Sus principales funciones serán las de prospectar la zona deBarcelona y provincia, gestionar los pedidos de los clientes y el seguimiento comercial hasta la entrega de los mismos. Se ofrece contrato fijo por empresa, salario de 1200 euros netos por 12 pagas más comisiones según venta, vehículo de empresa y gastos de desplazamiento (gasolina). Si crees que puedes dar elperfil que buscamos, haznos llegar tu curric.

Comercial Material Hosteleria.

Fecha de la oferta: 14 de Noviembre de 2019. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Comercial y ventas / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Barcelona. Código postal: 08001. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: GRUPO CRIT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Importante empresa dedicada a la distribución de material para la hostelería y afines, afincada en las cercanías de Sabadell, precisa incorporar de manera urgente 2 personas para el departamento comercial. Buscamos personas que tengan mínimo 3 años de experiencia como comerciales de material desechable para hostelería y afines, a ser posible que dispongan de cartera de clientes.Personas de carácter comercial, con conocimientos en el sector, y ganas de pertenecer a una empresa en plena expansión. Sus principales funciones serán las de prospectar la zona deBarcelona y provincia, gestionar los pedidos de los clientes y el seguimiento comercial hasta la entrega de los mismos. Se ofrece contrato fijo por empresa, salario de 1200 euros netos por 12 pagas más comisiones según venta, vehículo de empresa y gastos de desplazamiento (gasolina). Si crees que puedes dar elperfil que buscamos, haznos llegar tu curric.

Más empleos: << · 2 · > · 4 · 6 · 11 · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 15/11/2019 a las 11:03 en el portal de empleo empléate.