Ir a la versión más ligera, para móviles
en Español in English auf Deutsch en Français ...

275 Ofertas de empleo de ADMINISTRACIÓN en España. Página 4. [11/12/2017]

Página: 4

ADMINISTRATIU-VA COMERCIAL AMB FRANCÈS.

Fecha de la oferta: 09 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / ADMINISTRATIVOS. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Barcelona. Código postal: 08001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: D&M asesores consultores. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Consultoria en Recursos Humans Atenció telefònica als clients. Gestions telefòniques per la promoció de productes a clients actius i reactivació de clients inatius. Facilitar als clients informació referent a productes i preus. Gestió de taques administratives en general. Resolució de dubtes i incidències del clients. Introducció de dades al sistema informàtic com ofertes i comandes als clients.Nivell d'estudis acabats..

TÈCNIC/A MANTENIMENT ELÈCTRIC.

Fecha de la oferta: 08 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: GIRONA. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: AXXON SELECTING ETT. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: EMPRESA DE TREBALL TEMPORAL Seleccionem per a empresa del sector del plàstic ubicada a la zona d'Hostalric, un/a TÈCNIC/A MANTENIMENT ELÈCTRIC S'integraria en l'equip de manteniment i en dependència del Responsable, realitzaria el manteniment preventiu i correctiu a nivell elèctric de les instal·lacions i maquinària. Es requereix: - Formació relacionada amb l'electricitat industrial. - Experiència mínima d'un any en manteniment elèctric industrial en entorn productiu. - Disponibilitat per a treballar de dilluns a divendres en horari de 8:30-13/15-18h..

SECRETARIO/A.

Fecha de la oferta: 08 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / SECRETARIADO. Provincia: GIRONA. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: PIMEC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Patronal de Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya Des de PIMEC iniciem un procés de selecció per tal d'incorporar un/a secretari/a per a una empresa ubicada a Banyoles. Les funcions principals seran: - Tasques derivades de secretariat. - Coordinació de projectes. - Contacte amb diversos clients per realitzar el seguiment de projectes. - Redacció de breus projectes en català i castellà..

TÈCNIC/A FISCAL - SECTOR ASSESSORÍA (FIGUERES).

Fecha de la oferta: 08 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: GIRONA. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Iman Temporing. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de Treball Temporal i Selecció de personal Es busca persona amb experiencia en el sector per realizar tasques d'assessorament fiscal i comptable d'empreses i negocis de tot tipus. La seva tasca consistirà en portar comptabilitats d'empreses, fer declaracions d'impostos, gestions de tipus fiscal i campanya de declaración de renda..

Administratiu de Logística.

Fecha de la oferta: 08 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / ADMINISTRATIVOS. Provincia: GIRONA. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: L'empresa es dedica a la importació i venda per tot Europa de llits, matalassos i petits mobles. Els principals clients són majoristes a internet, tot i que també venem a distribuidors i tenim botigues de venda al detall. La persona que ocupi aquest lloc de feina del departament d'expedicions serà l'encarregada de recopilar i gestionar totes les comandes que arribin dels clients, principalment els marketplaces i les diferents botigues que tenim online. Les adaptarà per introduir-les a les diferents aplicacions dels transportistes i les pasarà al cap de magatzem per a que les posi en preparació. Haurà de resoldre els posibles incidents que sorgeixin en tot aquest procès. Estarà al càrrec del cap de magatzem..

Administratiu/va amb certificat de discapacitat.

Fecha de la oferta: 08 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / ADMINISTRATIVOS. Provincia: BARCELONA. Ciudad: La Llagosta. Código postal: 08120. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Som una empresa de Gestió Integral de Residus, amb diferents centres, a la província de Girona i Barcelona. Atenció telefónica, recepció i confecció d'albarans (que es facturaran al finalitzar el procés administratiu), declaración de residus (entrada de dades a Internet, i confecció de llistats mitjançant Excel), confecció de fulls de seguiment, FACTURACIÓ, entre d'altres funcions habituals del departament d'administració. Es tracta d'una substitució d'aproximadament 12 mesos. L'empresa no descarta si la persona funciona, que es pugui crear un lloc de treball indefinit. La retribució salarial es parlarà a l'entrevista d'acord a la vàlua dels candidats/tes..

TÈCNIC/A DE QUALITAT.

Fecha de la oferta: 08 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: GIRONA. Código postal: 17457. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: GRUP ORGANIGRAMA. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Frigorífics Costa Brava és una empresa familiar del Grup Cañigueral amb una trajectòria de més de 45 anys en l'elaboració de carn de porcí de màxima qualitat. En dependència directa de la Direcció Tècnica i del/la Responsable de Seguretat Alimentària, i integrant-se dins el departament de Qualitat, la missió principal de la persona seleccionada serà la de portar a terme controls de qualitat, tant a l'escorxador com a la sala de desfer. Portarà a terme tot tipus de controls diaris (tant relacionats amb els animals com amb les instal·lacions, i les eines de treball i els productes ja elaborats), a més d'ocupar-se de la recollida de registres i elaboració de documentació i informes de valoració de varies seccions, i de col·laborar en el control i la supervisió dels/les controladors/es de qualitat de la planta productiva. Salari, horari i.

TÈCNIC RECURSOS HUMANS / ADMINISTRACIÓ DE PERSONAL.

Fecha de la oferta: 08 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: GIRONA. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Nom d'empresa no visible. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Especialidad: Actividades Agrarias, Recursos Naturales. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Consultoria en RRHH En dependència de la Direcció de RRHH, és responsabilizarà de tot el referent a l'administració de personal: altes, baixes a la seguretat social, contractes de treball, tramitació de baixes mèdiques confecció de nòmines, IRPF i manteniment de la base de dades de treballadors... També s'ocuparà del seguiment, control i actualització del pla d'igualtat, així com de la de la correcta implantació de les polítiques de RRHH del grup i d'assegurar-se del seu compliment; de les relacions laborals, les relaciones amb el comitè d'mpresa i sindicats; de la aplicació de les polítiques retributives de RHH, la coordinació dels processos de selecció de personal i el disseny i execució dels plans de formació..

ENGINYER/A TÈCNIC/A.

Fecha de la oferta: 07 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: GIRONA. Ciudad: Lloret de Mar. Código postal: 17310. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM Lloret. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Diplomado o Ingeniero Técnico. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Les tasques a realitzar són les pròpies del lloc de treball.Carnet de conduir: Cal desplaçar-se al lloc de treball. Els Estudis mínims requerit: FORMACIÓ FINALITZADA I CONEIXEMENTS AMPLIS DEL SECTOR DE MECÀNICA I ELECTRÒNICA. Experiència laboral: -EXPERIÈNCIA DEMOSTRABLE MÍNIMA DE 5 ANYS EN EL SECTOR..

REVALORIZACIÓN DE LAS JUNTAS ADMINISTRATIVAS.

Fecha de la oferta: 07 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / ADMINISTRATIVOS. Provincia: ÁLAVA. Ciudad: Campezo/Kanpezu. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL.

Descripción: RECUPERACIÓN DE ENTORNOS Y REVALORIZACIÓN DE ESPACIOS DE LAS JUNTAS DEL MUNICIPIO. CONTROL Y LIMPIEZA DE CUNETAS. ARREGLO DE JARDINES, MUROS, FUENTES, PLAZAS Y OTROS ESPACIOS. MANTENIMIENTO DE SANEAMIENTO Y ALUMBRADO. LIMPIEZA CEMENTERIOS. LIMPIEZA DE ARQUETAS Y ALCANTARILLAS. PINTAR CENTROS SOCIALES, PUERTAS DE ERMITAS E IGLESIAS, BARANDILLAS Y VENTANAS. IMPRESCINDIBLE CUMPLIR LOS REQUISITOS DE INSCRIPCIÓN EN LANBIDE Y RESTO DE LA CONVOCATORIA DE FOMENTO DE EMPLEO LOCAL. DOMICILIADO Y EMPADRONADO EN CUADRI.

Administrativo.

Fecha de la oferta: 07 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / ADMINISTRATIVOS. Provincia: SEVILLA. Ciudad: La Rinconada. Empresa ofertante: CENTRO ESPECIAL DE EMPLEO. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Duración: Obra y servicio. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Administrativo con experiencia en centros especiales de empleo..

Tècnic Electrònica.

Fecha de la oferta: 07 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: LLEIDA. Ciudad: Torrefarrera. Código postal: 25123. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: CENTRE DE SERVEIS TECNOLOGICS SL. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Centre de Serveis Tecnòlogics SL, fabricant de dispositius de gestió d'efectiu, busca un perfil tècnic pel Departament de Fabricació.Sota la supervisió del responsable tècnic i de fabricació, realitzarà tasques de nivell tècnic pròpies del departament de producció com muntatge, testeig i control de la producció dels nostres dispositius de gestió d'efectiu. Busquem una persona acostumada a realitzar tasques manuals, observadora i amb capacitat de treballar en equip..

ENGINYER TÈCNIC INDUSTRIAL.

Fecha de la oferta: 07 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: GIRONA. Ciudad: Blanes. Código postal: 17300. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Catalana de Treball ETT S.L.. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Diplomado o Ingeniero Técnico. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Català. Jornada: COMPLETA.

Descripción: - EXPERIÈNCIA MÍNIMA DE 5 ANYS EN EL SECTOR DE MAQUINARIA INDUSTRIAL - EXPERIÈNCIA EN ROBÓTICA, MOTORS I PNEUMÀTICA - SECTOR ELÈCTRIC MECÀNIC EN LINEA DE PRODUCCIÓ - RESIDENT A LA COMARCA DE LA SELVA O PROVINCIA DE GIRONA - CARNET DE CONDUIR I VEHICLE PROPI- EXPERIÈNCIA MÍNIMA DE 5 ANYS EN EL SECTOR DE MAQUINARIA INDUSTRIAL - EXPERIÈNCIA EN ROBÓTICA, MOTORS I PNEUMÀTICA - SECTOR ELÈCTRIC MECÀNIC EN LINEA DE PRODUCCIÓ - RESIDENT A LA COMARCA DE LA SELVA O PROVINCIA DE GIRONA - CARNET DE CONDUIR I VEHICLE PROPI - LLIURAR PARTES SETMANAL DE LES HORES TREBALLADES.

TÈCNIC DE RECURSOS HUMANS/ADMINISTRACIÓ PERSONAL.

Fecha de la oferta: 07 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: GIRONA. Ciudad: Figueres. Código postal: 17600. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MGROUP. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Especialidad: Actividades Agrarias, Recursos Naturales. Idiomas: Inglés. Jornada: COMPLETA.

Descripción: El nostre client, un grup d'empreses d'àmbit internacional, dedicat al sector de la logísitica i transport, necessitat incorporar pel seu centre de treball de la província de Girona: Un/a Tècnic en Recursos HUmansEn dependència de la Direcció de RRHH, és responsabilizarà de tot el referent a l'administració de personal: altes, baixes a la seguretat social, contractes de treball, tramitació de baixes mèdiques confecció de nòmines, IRPF i manteniment de la base de dades de treballadors... També s'ocuparà del seguiment, control i actualització del pla d'igualtat, així com de la de la correcta implantació de les polítiques de RRHH del grup i d'assegurar-se del seu compliment; de les relacions laborals, les relaciones amb el comitè d'mpresa i sindicats; de la aplicació de les polítiques retributives de RHH, la coordinació dels proce.

Tècnic/a Manteniment.

Fecha de la oferta: 07 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: LLEIDA. Ciudad: Lleida. Código postal: 25005. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Empresa del sector del metall.. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa del sector del metall, propera a Lleida, cerca incorporar un/a Tècnic/a Manteniment. Aquest es responsabilitzarà del correcte manteniment predictiu, preventiu i correctiu dels equips materials de que disposa l’empresa, així com de la gestió i control del manteniment de les infraestructures amb la finalitat de maximitzar la producció. Horari: jornada completa de dilluns a divendres.Planificar i definir el manteniment garantint els paràmetres d’eficiència, qualitat i costos. Coordinar i supervisar les activitats de manteniment subcontractades a companyies especialitzades. Mantenir relacions amb empreses externes de manteniment i reparació i controlar i coordinar l’equip de personal extern. Supervisar el control i seguiment de les reparacions. Realitzar tasques menors de manteniment en els àmbits elèctric, mecànic, etc. i soldadura. Gestió i relació amb proveïdors. Gestió de les.

CONTABLE-ADMINISTRATIVO junior.

Fecha de la oferta: 07 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / CONTABILIDAD/FINANZAS. Provincia: MADRID. Ciudad: Madrid. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: URBAN PLANET ENTERTAINMENT, S.L.. Horario: L-J 8:30 a 17:30 V 8:00 a 15:00. Formación: Diplomado o Ingeniero Técnico. Especialidad: Ciencias empresariales. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Contable administrativo con al menos dos años de experiencia.
Usuario y actualizado del PGC.
Conocimientos de SAGE MURANO, SAGE LOGIC CONTROL, SAGE 200.
FUNCIONES:
- Conciliaciones bancarias
- Cierres trimestrales
- Facturación y contabilización
- Gestión de pedidos
- Gestión de Pagos
- Otras de menor relevancia que forman parte del departamento financiero.
.
Características ofertadas: Horario flexible
Contrato por determinar (a futuro indefinido, es un puesto de estructura)
Posibilidad de acceder a bolsa de incentivos, según objetivos
Flexibilidad horaria (cuando sea necesario)
Otros beneficios sociales por determinar
.
Otros requisitos solicitados: Buscamos personas proactivas con gran capacidad de autonomía.
Si te quieres desarrollar dentro de una Compañia en pleno proceso de expansión nacional e internacional vente con nosotros.
Muy buen ambiente de trabajo
.

ADMINISTRATIVO BÚLGARO CON DISCAPACIDAD.

Fecha de la oferta: 07 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / TRANSPORTE Y LOGÍSTICA.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / ADMINISTRATIVOS. Provincia: MADRID. Ciudad: Coslada. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: JUST IN TIME EXPEDITION SL. Formación: FP I, Ciclo de Grado Medio. Especialidad: Administración. Jornada: COMPLETA.

Descripción: SE BUSCA PERSONA CON DISCAPACIDAD PARA CUBRIR PUESTO DE OFICINA EN EMPRESA DE TRANSPORTE
NECESITAMOS UNA PERSONA QUE HABLE BÚLGARO Y ESPAÑOL PERFECTAMENTE. SE PRECISA UN PERFIL ADMINISTRATIVO POR LAS TAREAS A DESARROLLAR. EL HORARIO SERÁ DE LUNES A SÁBADO EN HORARIO A FIJAR Y LA ACTIVIDAD SE DESARROLLARÁ EN SUS OFICINAS DE COSLADA. INTERESADOS ENVIAR CURRICULUM A jalonso@jitexpedition.com
.
Características ofertadas: NECESARIO CARNET DE CONDUCIR B.

ADMINISTRATIU/VA.

Fecha de la oferta: 07 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / ADMINISTRATIVOS. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Sabadell. Código postal: 08200. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Sabadell. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Es requereix incorporar un/a administratiu/va per col·laborar amb el departament en tasques documentals, traduccions senzilles, fotocòpies, enquadernacions, trucades, i tasques vàries de suport..

Recepcionista Room Mate Hotels Barcelona.

Fecha de la oferta: 07 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / RECEPCIONISTAS. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Barcelona. Código postal: 08001. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: Room Mate Hotels. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT.

Descripción: Nº Vacantes : 2Debido a su situación clave dentro del hotel, el/la Recepcionista se convierte en la persona emisora y receptora de toda comunicación entre clientela y hotel antes, durante y después de la visita. Por lo tanto, el principal objetivo del puesto de recepción es hacer todo lo posible, utilizando los medios disponibles de la cadena y la formación dada, para que la clientela disfruten de una excelente estancia.FUNCIONES PRINCIPALES- Atender al cliente antes de su llegada (reservas, solicitud de información, etc.)- Atender al cliente en su llegada (check-in, transporte de maletas y bultos, etc.)- Atender al cliente durante su estancia (entrega mensajes, servicio despertador, gestión de quejas y sugerencias, servicio de caja fuerte, reserva de entradas, etc.)- Atender al cliente en su salida (check-out, reserva de taxi, etc.)- Dar soporte en la atención al cliente después de su salida (encuestas de satisfacci&o.

Técnico/a de Selección IT / Ingeniería.

Fecha de la oferta: 07 de Diciembre de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Barcelona. Código postal: 08001. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: K-LAGAN ESPAÑA. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Desde K-LAGAN precisamos incorporar a un/a TÉCNICO/A DE SELECCIÓN con al menos dos años de experiencia para incorporarse a nuestras oficinas de Barcelona ciudad. La persona seleccionada será responsable de gestionar los procesos de selección de K-LAGAN, desde la búsqueda de perfiles técnicos, la realización de entrevistas, hasta la incorporación final del/ de la trabajador/a a la compañía. Colaborará y participará en la retención del talento y en la imagen de marca de la compañía, asegurando que se respeta la cultura organizativa. Entre sus funciones destacan: - Reclutamiento y selección de perfiles técnicos (IT / Ingeniería): coordinación con los/as Business Managers tras la detección de las necesidades, publicación de ofertas de empleo, criba curricular, headhunting y filtrado telefónico. - Entrevistas curriculares y por comp.

Ofertas de empleo consultadas el día 11/12/2017 a las 18:15 en el portal de empleo empléate.