Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Servicio Público de Empleo Estatal > 762 ofertas de trabajo de Administración

en Español in English auf Deutsch en Français ...

762 Ofertas de empleo de Administración en España. Página 19. [16/10/2018]

Página: 19

Ver las ofertas de trabajo de Administración agrupadas por provincia:

 

ENGINYER/A TÈCNIC.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: LLEIDA. Ciudad: Cervera. Código postal: 25200. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: Segarra. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: Diplomado o Ingeniero Técnico. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Es busca persona amb formació a nivell d'enginyeria tènica industrial o altres, per a departament de resolució d'incidències postventa i projectes especials.Atendre incidències i consultes clients i resoldre-les. Execució dels projectes especials..

Administratiu/va GARANTIA JUVENIL.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Provincia: GIRONA. Ciudad: Cassà de la Selva. Código postal: 17244. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Borsa de treball de Cassà de la Selva. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa de Cassà de la Selva cerca perfil en l'àmbit administratiu- Implantació de la factura electrònica amb l'administració electrònica. - Procediment de les factures amb els expedients electrònics..

Tècnic de seguretat.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Barcelona. Código postal: 08006. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SI ALERTA SL. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Es busca tècnic de sistemes de seguretat, per realitzar manteniments, tant per empreses com per particulars, sistemes via radio i cablejats. Coneixements de sistemes de CCTV, programació i configuració. Es valorarà la capacitat de assessorar al client en millores del sistema existent. Es plantejaran auditories dels sistemes de seguretat de la cartera de clients. També s’encarregarà d’atendre incidències puntuals que puguin sorgir. Es valorarà coneixement de diferents tipus de centrals d’alarmes. Es valorarà la possibilitat de realitzar instal·lacions. Imprescindible carnet de conduir.Manteniments de sistemes de seguretat. Gestió d'incidències. Possibles instal·lacions..

Ajudant tècnic de manteniment i neteja.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: GIRONA. Ciudad: Navata. Código postal: 17744. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOL Celrà (Servei Ocupació Local). Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Català. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Empresa de Navata cerca personal per fer 14 hores setmanals d'ajudant de manteniment bàsic i neteja. Horari dilluns, dimecres i divendres de 17 a 20h i dissabtes de 8 a 13h.Reforç de manteniment i de puntes de neteja..

COMPTABLE (DISCAPACITAT).

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / CONTABILIDAD/FINANZAS. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Vilafranca del Penedès. Código postal: 08720. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: FUNDACIO PRIVADA MAS ALBORNA. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Diplomado o Ingeniero Técnico. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Mas Albornà precisa incorporar un/a administratiu/va comptable per realitzar les tasques de comptabilitat de la Fundació.Objectiu: S’encarrega de realitzar la gestió comptable de l’entitat (administració i gestió del finançament, del pressupost i la tresoreria, realització i anàlisi d’operacions comptables i fiscals, etc) com dels processos més analítics com anàlisi de pressupostos, preparació d’informes financers. Procura que els procediments es realitzin, tant a nivell tècnic com administratiu, e la manera més eficient possible sota la supervisió del director/a de RRHH i financer per tal de complir amb la normativa i la legalitat vigent en matèria d’administració de la comptabilitat. Tasques: - Administració i gestió del finançament, dels pressupostos i de la tresoreria - Comptabilitzar segons el PGC amb comptabilitat analítica (centres de.

ADMINISTRATIU/VA.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Manresa. Código postal: 08241. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: La Xarranca, fundació socioeducativa privada. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Idiomas: Català. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Administratiu/va (contracte en pràctiques Garantia Juvenil. Imprescindible tenir la titulació finalitzada i estar inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil (si no hi estàs inscrit, t’informarem de com fer-ho)- Atenció al client a la secretaria de l’entitat. - Tasques de suport administratiu a diferents departaments de l’entitat. - Col·laboració en tasques organitzatives d’activitats de lleure de l'entitat.

TÈC SUP. ADMINISTRACIÓ MENORS DE 30 ANYS.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: TARRAGONA. Ciudad: Reus. Código postal: 43203. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: OFICINA DE TREBALL DEL SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Català. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Tasques de suport al personal d'una administració pública. IMPRESCINDIBLE DE 18 A 29 ANYS INSCRIT EN GARANTIA JUVENIL I NO HAVER PARTICIPAT EN UNA CONVOCATÒRIA DE PRÀCTIQUES DE GARANTIA JUVENIL EL DARRER ANYTasques de suport al personal d d'una administració pública..

ADMINISTRATIUS/ VES MENORS DE 30 ANYS.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Provincia: TARRAGONA. Ciudad: Cambrils. Código postal: 43850. Número de vacantes: 3. Empresa ofertante: OFICINA DE TREBALL DEL SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Idiomas: Català. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Tasques de suport al personal d'una administració pública. IMPRESCINDIBLE DE 16 A 29 ANYS INSCRIT EN GARANTIA JUVENIL I NO HAVER PARTICIPAT EN UNA CONVOCATÒRIA DE PRÀCTIQUES DE GARANTIA JUVENIL EL DARRER ANYTasques de suport al personal d d'una administració pública..

TÈCNIC MANTENIMENT MÀQUINES RECREATIVES.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Montcada i Reixac. Código postal: 08110. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Tècnic de manteniment de màquines recreatives. Funcions: visita a clients, reparació d'avaries, mantenimient i recaudació. Imprescindible: bona presència i habilitats socials, carnet B1, coneixement de l'àrea metropolitana, experiència com a missatger/ transportista. Rebrà formació a càrrec de l'empresa sobre el manteniment de la maquinària i la reparació de possibles avaries. S'ofereix jornada completa: 9-13:30 i 16-19:30h. Contracte indefinit. 1200€ nets mensuals (14 pagues)Visita a clients, reparació d'avaries, mantenimient i recaudació. Imprescindible: bona presència i habilitats socials, carnet B1, coneixement de l'àrea metropolitana, experiència com a missatger/ transportista. Rebrà formació sobre el manteniment de la maquinària..

TÈCNIC/A de SISTEMES.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: GIRONA. Ciudad: Girona. Código postal: 17003. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: PSICOTÈCNIA, S.L.. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa especialitzada en el desenvolupament de Software de Gestió Empresarial amb 15 anys de presència en el mercat i en constant creixement, per a les seves oficines al Parc Tecnològic de GironaLa persona seleccionada donarà suport al departament de sistemes portant a terme les següents tasques: - Atendre telefònica i presencialment als clients - Revisar còpies de seguretat.

AUXILIAR ADMINISTRATIVO.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Badalona. Código postal: 08912. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: EMPRESA DE TELECOMUNICACIONES. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: PARCIAL.

Descripción: AYUNDANTE PARA EL DEPARTAMENTO DE ADMINISTRACIÓN DE EMPRESA DE TELECOMUNICACIONES.Buscamos auxiliar administrativo para dar soporte al departamento de administración. Buscamos una persona motivada, comprometida, resolutiva y con ganas de aprender.Preferiblemente estudiante. Imprescindible que resida en Badalona o alrededores. Preferiblemente estudiante y que resida en Badalona o alrededores..

Empleat/da d'informació en aeroport.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración. Provincia: LLEIDA. Ciudad: Alguaire. Código postal: 25125. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: OFICINA DE TREBALL DEL SOC. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Inglés. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empleat/da d'informació en l'aeroport d'AlguaireSupervisar la base de formació aèria (donar servei als clients), establir els horaris de vol/actualitzar-los i informar als estudiants/instructors i pilots, comunicació continuada amb estudiants de tot el món, solucionar incidències amb estudiants i instructors, gestió de documentació d'activitats de la base aèria..

Tècnic/a desenvolupament aplicacions web - ROSES.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: GIRONA. Ciudad: Roses. Código postal: 17480. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: OFICINA DE TREBALL DEL SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Idiomas: Català. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Cerquem jove inscrit/a a Garantia Juvenil amb titulació en desenvolupament d'aplicacions webProgramar en entorn web (llenguatge PHP+jquery) formularis fets en MS-Access. Adaptar les bases de dades fetes en MS-Access a Oracle.

TÈCNIC CUALIFICACIÓ AIRE.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Sant Cugat del Vallès. Código postal: 08173. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: TECNOPROCESOS CONTROL Y SISTEMAS, S.L. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Inglés. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa dedicada al control de l'aire en sales netes per a la indústria farmacèutica. Proves de qualificació d'aire en sales netes i ambients controlats, en equips de flux laminar, cabines d'aspiració de gasos i bioseguretat, necessita tècnic en validacions per cobrir lloc de treball.Indispensable flexibilitat horaria, disponibilitat per viatjar i cotxe propiTècnic validació aire sales netes. Persona amb iniciativa i alta capacitat de treball amb orientació al client i facilitat de treball en equip.

TÈCNIC D'ACTUACIONS DOMICILIARIES GAS NATURAL.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Provincia: TARRAGONA. Ciudad: Reus. Código postal: 43206. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: GILABERT MIRO, S.A.. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa col.laboradora de Gas Natural cerca Tècnic d'actuacions domiciliaries per cubrir vacant de lloc de treball fixe. Persona responsable. Formació i acreditació a càrrec de l'Empresa Es valorarà tenir carnet IG-B gasAtendre actuacions domiciliaries generades per Gas Natural..

comercial administrativa.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Provincia: BARCELONA. Ciudad: Calella. Código postal: 08370. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: D'Elite I&D Internacional. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Idiomas: Inglés. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Administración básica y venta por teléfono y compras de pescado y marisco a nivel InternacionalVenta telefónica de pescado y marisco a nivel nacional y compras internacionales. Administración de las ventas y compras realizadas. Trabajo en equipo..

ADMINISTRATIVO/A LABORAL.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Provincia: VIZCAYA. Ciudad: Durango. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: Diplomado o Ingeniero Técnico. Especialidad: Relaciones Laborales.

Descripción: PARA CONFECCIONAR NÓMINAS, SEGUROS SOCIALES; LIQUIDAR IMPUESTOS (MODELOS 110 Y 190); HACER CONTRATOS DE TRABAJ Y ALTAS Y BAJAS EN LA SEGURIDAD SOCIAL. IMPRESCINDIBLE FORMACIÓN, PREFERIBLEMENTE EN RELACIONES LABORALES, CONOCIMIENTOS DE PROGRAMA FOKE. SE OFRECE CONTRATO TEMPORAL A JORNADA COMPLETA. DURACIÓN A DETERMINAR CON EMPRESA. INCOPORACIÓN INMEDIATA..

AUXILIAR ADMINISTRATIVO/A.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración. Provincia: ÁLAVA. Ciudad: Irun. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: ESO, EGB, Graduado Escolar. Especialidad: ESO, EGB, Graduado (Sin especialidad). Idiomas: Euskera.

Descripción: Realizar tareas administrativas de apoyo en diferentes departamentos del ayuntamiento de Irún: Trámites administrativos, archivo y expurgo de documentación, mantenimiento de información y bases de datos, atención al público, escaneo, catalogación básica, ordenación de documentos... Se requiere; estar en desempleo, ser mujer y/o RGI, o +55 años, dentro de los requisitos establecidos en la convocatoria de Lanbide de ayudas de Acción Locales de Promoción de empleo para el ejercicio 2018 (publicada la resolución DESEMPLEADO.

RESPONSABLE DE OFICINA.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / CONTABILIDAD/FINANZAS. Provincia: VIZCAYA. Ciudad: Getxo. Número de vacantes: 1. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL.

Descripción: SE NECESITA PERSONA CON EXPERIENCIA EN EL SECTOR DE LA LOGÍSTICA PARA TRABAJAR COMO RESPONSABLE DE OFICINA. SUS TAREAS SERÁN ADMINISTRACIÓN, FACTURACIÓN, FINANZAS, TESORERÍA GESTIÓN PERSONASL, CONTROL DEL NEGOCIO... SE VALORARÁ NIVEL ALTO DE INGLÉS. SE OFRECE UN CONTRATO TEMPORAL CON POSIBLIDAD DE INDEFINIDO A JORNADA COMPLETA..

ADMINISTRATIVO INVENTARIO/STOCK.

Fecha de la oferta: 10 de Octubre de 2018. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: Administración / ADMINISTRATIVOS. Provincia: GRANADA. Ciudad: Granada. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: ADMINISTRATIVO INVENTARIO/STOCK. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Duración: 5   Meses.

Descripción: Administrativo con experiencia en inventario/stock.

Más empleos: << · 10 · 14 · 16 · 17 · < · 19 · > · 21 · 24 · 29 · >>
Ofertas de empleo consultadas el día 16/10/2018 a las 11:03 en el portal de empleo empléate.