Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Trabajo en España > Psicólogos > Psicòleg/a I D.tècnica Residència De Salut Mental

en Español in English auf Deutsch en Français ...

Psicòleg/a i D.tècnica Residència de salut mental

Trabajar de Psicólogos en España

Clasificación del trabajo: Profesionales científicos e intelectuales : Profesionales en derecho, en ciencias sociales y culturales : Especialistas en ciencias sociales y teología : Psicólogos.

Descripción de la oferta de trabajo:

La direcció tècnica a de vetllar pel compliment del projecte tècnic envers els usuaris i com a psicòleg/a s’atendrà als principis ètics i deontològics i impulsarà l’establiment de bones pràctiques en relació amb l’exercici dels drets fonamentals de les persones ateses ,es comprometrà amb els principis fixats per les normatives , com la participació i desenvolupament personal i utilitzarà els seus coneixements per promoure el desenvolupament de les capacitats de la persona atesa, de forma que li permetin mantenir i millorar el seu benestar.El professional realitzarà setmanalment 10 hores de Direcció tècnica i 10 hores com a psicoleg/a Tasques: ¿ Vessant Usuaris: o Avaluació psicològica de l’usuari, en les vessants emocional, cognitiva i psicopatològica. o Avaluació de les capacitats i habilitats adaptatives de l’usuari. o Establir la interven.

Para acceder al detalle de la oferta haga click aquí

País del trabajo: España.

Número de puestos: 1.

Tipo de puesto: Empleo con posibilidad de contratación.

Nivel educativo: Educación terciaria de ciclo corto.

Instrucciones para solicitar:

Please click this link for more info

http://feinaactiva.gencat.cat

Identificador de la vacante:464490.

Ver las 280 ofertas de trabajo de Profesionales científicos e intelectuales : Profesionales en derecho, en ciencias sociales y culturales : Especialistas en ciencias sociales y teología : Psicólogos ofertadas.

Ofertas de trabajo similares: