Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Oferta de empleo en España > Representantes comerciales > Mosso De Magatzem

en Español in English auf Deutsch en Français ...

MOSSO DE MAGATZEM. España

Empleos en España de Representantes comerciales

Clasificación del trabajo: Técnicos y profesionales de nivel medio : Profesionales de nivel medio en operaciones financieras y administrativas : Agentes comerciales y corredores : Representantes comerciales.

Descripción de la oferta de trabajo:

QUÈ BUSQUEM? A FRESHLY COSMETICS BUSQUEM 3 COSES: TALENT, COMPROMÍS I PASSIÓ. TREBALLARàS EN UN ENTORN DINàMIC I INNOVADOR AMB LA MISSIÓ PRINCIPAL QUE TOTS ELS MATERIALS I PRODUCTES ES TROBEN DEGUDAMENT REGISTRATS I CONTROLATS EN LA NOSTRA BASE DE DADES. ET RESPONSABILITZARàS TAMBÉ QUE LES àREES DE TREBALL ESTIGUIN CORRECTAMENT APROVISIONADES I LLIURES D'OBSTACLES PER A PODER OPERAR I QUE ELS MOVIMENTS INTERNS DE PRODUCTES I MATERIALS ES DUGUIN A TERME SEGONS ELS ESTàNDARDS APLICABLES. QUÈ OFERIM? A FRESHLY COSMETICS TINDRàS L'OPORTUNITAT DE: ¿ TREBALLAR EN UNA STARTUP MOLT DINàMICA I EN CREIXEMENT. ¿ CRÉIXER DIA A DIA FENT EL QUE MÉS T'AGRADA. ¿ OBLIDAR-TE DEL TUPPER AMB EL NOSTRE SERVEI DE CÁTERING DIARI. ¿ POSEM A LA TEVA DISPOSICIÓ L'EQUIPAMENT I TOTES LES FACILITATS QUE NECESSITIS PER AL DESENVOLUPAMENT DEL TEU TREBALL. QUINS SÓN ELS REQUISITS? ELS REQUISITS QUE BUSQUEM PER A AQUESTA VACANT SÓN: ¿ DEMOSTRAR TALENT, COMPROMÍS I PASSIÓ PEL TEU TREBA (...)

Datos de contacto:

CÓDIGO DE OFERTA: 092020012658 La inscripción a esta oferta se efectúa a través del portal Feina Activa (https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home ), donde encontrará más información sobre los detalles del puesto de trabajo. Puede acceder a la oferta indicando la referencia (Referencia número:6511989) en la búsqueda avanzada de Feina Activa. Para optar a las ofertas de este portal, se precisa una inscripción previa en él..

Para acceder al detalle de la oferta haga click aquí

País del trabajo: España.

Número de puestos: 1.

Instrucciones para solicitar:

Please click this link for more info

http://feinaactiva.gencat.cat

Identificador de la vacante:505474.

Ver las 2,032 ofertas de trabajo de Técnicos y profesionales de nivel medio : Profesionales de nivel medio en operaciones financieras y administrativas : Agentes comerciales y corredores : Representantes comerciales ofertadas.

Ofertas de trabajo similares: