Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Oferta de trabajo en España > Instaladores y reparadores de líneas eléctricas > Electromecànic Per Fabricant De Xarcuteria

en Español in English auf Deutsch en Français ...

ELECTROMECÀNIC PER FABRICANT DE XARCUTERIA. España

Ofertas de empleo de Instaladores y reparadores de líneas eléctricas en España

Clasificación del trabajo: Oficiales, operarios y artesanos de artes mecánicas y de otros oficios : Trabajadores especializados en electricidad y la electrotecnología : Instaladores y reparadores de equipos eléctricos : Instaladores y reparadores de líneas eléctricas.

Descripción de la oferta de trabajo:

Fabricant de productes càrnics situada a les rodalies de Girona. Apostem per la innovació en processos i tecnologia, sense renunciar al valor de la tradició. Més de 50 anys de trajectòria ens avalen. Volem incorporar un/a ELECTROMECÀNIC amb coneixements d'electricitat, electrònica i automatismes per realitzar tasques de manteniment preventiu i correctiu en empresa d'alimentació, fabricant de productes de xarcuteria. L'objectiu del lloc de treball és assegurar el funcionament òptim dels equips i sistemes que garanteixen l'operativa diària dels equips de producció. S'integrarà a l'equip de manteniment i sota la responsabilitat del Cap de Manteniment col·laborarà amb la resta de l'equip per avaluar i solucionar les incidències o avaries en la maquinària i els equips de producció. Funcions: ¿ Realitzar els manteniments preventius establerts. ¿ Donar se.

Para acceder al detalle de la oferta haga click aquí

País del trabajo: España.

Número de puestos: 1.

Nivel educativo: Educación postsecundaria no terciaria.

Instrucciones para solicitar:

Please click this link for more info

http://feinaactiva.gencat.cat

Identificador de la vacante:509045.

Ver las 190 ofertas de trabajo de Oficiales, operarios y artesanos de artes mecánicas y de otros oficios : Trabajadores especializados en electricidad y la electrotecnología : Instaladores y reparadores de equipos eléctricos : Instaladores y reparadores de líneas eléctricas ofertadas.

Ofertas de trabajo similares: