Ir a la versión más ligera, para móviles

Europeos.es : Inicio > Oferta de empleo en España > Analistas de sistemas > Comercial Sistemes De Telecomunicació

en Español in English auf Deutsch en Français ...

COMERCIAL SISTEMES DE TELECOMUNICACIÓ. España

Oferta de trabajo en España de Analistas de sistemas

Clasificación del trabajo: Profesionales científicos e intelectuales : Profesionales de tecnología de la información y las comunicaciones : Desarrolladores y analistas de software y multimedios : Analistas de sistemas.

Descripción de la oferta de trabajo:

Empresa del sector TIC situada a Lleida amb la missió de posar a l’abast de les empreses les tecnologies més avançades en informàtica i telecomunicacions, ha obert un procés per incorporar al seu equip un/a COMERCIAL-CONSULTORA/A de Sistemes de Telecomunicació. La persona candidata tindrà la possibilitat d’incorporar-se a una organització alegre i amable que està en procés de creixement gràcies al treball d’un equip molt motivat per la seva feina i que manté un alt nivell de cooperació i compromís amb una clientela molt fidelitzada. La seva funció principal serà la d’ identificar, captar, fidelitzar la clientela i estimular les vendes. També donarà suport a la direcció comercial en la formulació, execució i seguiment del pla de màrqueting estratègic i operatiu, d’una banda i, al coordinador/a comercial en la confecció de.

Para acceder al detalle de la oferta haga click aquí

País del trabajo: España.

Número de puestos: 1.

Nivel educativo: Educación terciaria de ciclo corto.

Empleador: CRESALIDA, CREIXEMENT I CONSOLIDACIÓ EMPRESARIAL.

Instrucciones para solicitar:

Please click this link for more info

http://feinaactiva.gencat.cat

Identificador de la vacante:555824.

Ver las 1,010 ofertas de trabajo de Profesionales científicos e intelectuales : Profesionales de tecnología de la información y las comunicaciones : Desarrolladores y analistas de software y multimedios : Analistas de sistemas ofertadas.

Ofertas de trabajo similares: