Ir a la versión más ligera, para móviles
en Español in English auf Deutsch en Français ...

897 Ofertas de empleo en GIRONA del SEPE. [27/03/2017]

Controlador/a de plagues (DDD) (SMO-Gi).

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.Ciudad: Quart. Código postal: 17242. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Ajuntament de Girona - SMO. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Empresa dedicada al control de plagues precisa incorporar un/a tècnic/a controlador de plaguesTasques de control i prevenció de plagues. Carnet d'aplicador DDD bàsic o Certificat de professionalitat nivell 2.

Repartidor/a a domicili (SOM-Banyoles).

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.Ciudad: Banyoles. Código postal: 17820. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM - Ajuntament de Banyoles. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Carnet de conducir: AM-CICLOMOTORS DE DOS I TRES RODES I QUATRICICLES LLEUGERS. Idiomas: Català. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Bar-restaurant de Banyoles busca 1 repartidor/a a domicili pels divendres, dissabtes i diumenges (d'abril a setembre)Repartiment a domicili de comandes (Pla de l'Estany).

Dependienta/cajera.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Sector: SERVICIOS / OCIO, ESPECTÁCULOS, TIEMPO LIBRE.
Categoría: DEPENDIENTES/INFORMACIÓN / DEPENDIENTES. Ciudad: La Jonquera. Código postal: 17700. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: Buffet Libre La Jonquera S.L.U.. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Dependienta-cajera con alta capacidad de trabajo, habilidades sociales y resistencia física para hacer también funciones de reposición de productos- Atención al cliente - Cajera - Reponedora - apertura y cierre de cajas.

Director Oficina Banca - RIPOLLES.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: DIRECTIVOS / AREA DIRECTIVA. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: BANCO SANTANDER. Tipo de contrato: MERCANTIL (NOMÉS OFERTES). Carnet de conducir: B-AUTOMÒBIL <= 3.500 KG, SEIENTS <=9, AMB REMOLC <= 750 KG, I TRICICLES I QUATRICICLES DE MOTOR. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: DIRECCIO AGENCIA COL·LABORADORA, REPRESENTANT EL BANC EN EL MUNICIPI I OFERINT ELS MATEIXOS SERVEIS I PRODUCTES. EL CANDIDAT HA DE FER-SE AUTÒNOM. IMPRESCINDIBLE EXPERIÈNCIA MÍNIMA DE 5 ANYS EN BANCA. ES CEDEIX IMPORTANT CARTERADIRIGIR L'OFICINA AMB AUTONOMIA EN LA GESTIÓ AMB LA FINALITAT DE CONSOLIDAR EL NEGOCI CEDIT I INCREMENTAR CARTERA DE CLIENTS AMB EL SUPORT D'UNA GRAN ENTITAT. LA FEINA CONSISTIRÁ EN OFERIR ELS SERVEIS I PRODUCTES DEL BANC, VISITAR CLIENTS I ATENDRE L'OFICINA..

Ajudant cuina-neteja cap de setmana (SOM-Banyoles).

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.Ciudad: Banyoles. Código postal: 17820. Número de vacantes: 2. Empresa ofertante: SOM - Ajuntament de Banyoles. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Idiomas: Català. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Bar-restaurant de Banyoles busca 2 ajudants de cuina-neteja per caps de setmana (d'abril a setembre)Suport al cuiner, rentaplats, neteja i acondicionament de la cuina....

Cambrer/a (caps de setmana) (SOM-Banyoles).

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.Ciudad: Banyoles. Código postal: 17820. Número de vacantes: 3. Empresa ofertante: SOM - Ajuntament de Banyoles. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Idiomas: Català. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Bar-restaurant de Banyoles busca 3 cambrers/es per caps de setmana (d'abril a setembre)Atenció al públic, servei de barra (3) i planxa/fregidora/amanides (2).

AUXILIAR D'INFORMACIÓ TURÍSTICA.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: HOSTELERÍA/TURISMO / ANIMACIÓN TURÍSTICA. Ciudad: La Bisbal d'Empordà. Código postal: 17100. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Atenció presencial i telefònica. Proporcionar informació de l'entorn. El·laborar estadístiques. Control del material imprès.TREBALL DE DILLUNS A DIUMENGE, amb els corresponents dies de descans. TORNS ROTATIUS.Atendre les persones que entren a l'oficina, proporcionar la informació sobre La Bisbal i l'entorn, el·laborar estadístiques, controlar al material i la publicitat impresa que hi ha a l'oficina. Valorable formació en tursime..

PLANXISTA/ PINTOR_A per taller de planxa.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: CONSTRUCCIÓN / PINTURA. Ciudad: Lloret de Mar. Código postal: 17310. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM Lloret. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Planxa i pintura de cotxes i motosPlanxa i pintura de cotxes i motos.

Tècnic comerç exterior.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: COMERCIAL/VENTAS / COMERCIO EXTERIOR. Ciudad: Hostalric. Código postal: 17450. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: MARZABAL & MIGUEL, SL. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: El nostre client, companyia familiar amb més de 30 anys de presència al mercat, de reconegut prestigi en el seu segment d'activitat (béns d'equip) i fortament internacionalitzada, precisa incorporar:Tècnic comercial exteriorReportant a la direcció del departament, es responsabilitzarà de: el manteniment i ampliació de la cartera de clients de la companyia, mitjançant la detecció de noves oportunitats de negoci, amb especial èmfasi en projectes d'alt valor afegit; el càlcul, elaboració i presentació d'ofertes, i la definició i execució de pla comercial, de màrqueting i de comunicació tant en línia (web, xarxes socials) com fora de línia (catàleg, assistència a fires sectorials).

Administratiu/va comptable.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM-AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUIXOLS. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Jornada: COMPLETA.

Descripción: Administratiu/va comptablePersona encarregada de realitzar l'atenció al client via telefònica i correu electrònic, facturació i comptabilitat de l'empresa, així com gestió de logística i transport..

Assessor de servei taller mecànic.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: COMERCIAL/VENTAS / AGENTES COMERCIALES/REPRESENTANTES. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM-AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUIXOLS. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Assessor de servei taller mecànicPer taller mecànic assessor de servei per atendre als clients quan arriben al taller. Coneixements de mecànica i experiència en tasques d'atenció al púbic..

MECANIC DE COTXES.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM - AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUIXOLS. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Mecànic de cotxesMecànic de cotxes amb experiència minima de 3 ANYS.

ESTETICISTES I QUIROMASSATGISTES.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: PELUQUERÍA/ESTÉTICA / ESTÉTICA. Ciudad: Lloret de Mar. Código postal: 17310. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: Oficina de Treball del SOC. Tipo de contrato: LABORAL TEMPORAL. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Idiomas: Català. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Lloc de feina ofert: ESTETICISTES I QUIROMASSATGISTESFer tractaments d'estètica,(depilacions, tractaments corporals, higienes facials, manicures, pedicures, etc), i quiromassatgista, servei de reserves mitjançant l'ordinador, i atenció el client..

Analista Programador.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: INFORMÁTICA/TELECOMUNICACIONES / ANALISTAS/PROGRAMADORES. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM-AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUIXOLS. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Analista ProgramadorPersona amb estudis d'informàtica o cursant darrers anys. Experiència com analista, programador en empresa, consultor de programació en consultoria informàtica..

Comercials.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: INFORMÁTICA/TELECOMUNICACIONES. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM-AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUIXOLS. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Especialidad: Otras Titulaciones (FP 2, ciclos grado superior). Jornada: COMPLETA.

Descripción: ComercialsEmpresa distribuïdora i instal·ladora de portes i finestres. Comercial per fer prospecció de clients de la zona, visites a clients, particulars.

PLANXISTA DE VEHICLES.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM - AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUIXOLS. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Planxista de vehiclesPer concessionari oficial es cerca planxista oficial o pintor. Amb experiència.

Responsable d'operacions.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM - AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUIXOLS. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Formación: FP II, Ciclo de Grado Superior. Idiomas: Español. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Responsable d'operacionsResponsable de coordinar les àrees de compres, planificació i muntatges per tal de garantir la millora atenció al client tenim en compte els paràmetres de timmings, costos i qualitat. Gestió d'un equip humà de 25 persones..

Comercial per Exportació.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: COMERCIAL/VENTAS / COMERCIO EXTERIOR. Ciudad: Girona. Código postal: 17001. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM-AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUIXOLS. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Idiomas: Inglés. Jornada: COMPLETA.

Descripción: Comercial per exportacióPersona amb experiència en temes d'exportació..

Tècnic/a en sistemes integrats de gestió.

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: ADMINISTRACIÓN / RECURSOS HUMANOS/PERSONAL. Ciudad: Cassà de la Selva. Código postal: 17244. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: SOM - AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE GUIXOLS. Tipo de contrato: LABORAL INDEFINIT. Idiomas: Español. Jornada: PARCIAL.

Descripción: Tècnic/a en sistemes integrats de gestióFormació a nivell d'Enginyeria o similar amb especialització en Sistemes de gestió de la qualitat, sistemes de gestió del medi ambient, prevenció de riscos, seguretat i salut en el treball, auditories..

INTAC VIC, S.L..

Fecha de la oferta: 27 de Marzo de 2017. Enlace: Oferta de origen. Enlace: Oferta en empleate.gob.es.
Categoría: INFORMÁTICA/TELECOMUNICACIONES. Ciudad: Ripoll. Código postal: 17500. Número de vacantes: 1. Empresa ofertante: INTAC VIC, S.L.. Tipo de contrato: LABORAL INDIFERENT.

Descripción: Información: Programador informàtic Col.laborar com a programador informàtic en els projectes de les empreses i en la millora contínua dels aplicatius existents amb l'objectiu de cobrir les necessitats dels clients. Requisitos: Estudiant o recent titulat en Enginyeria Informàtica. Experiència en lloc de treball similar. Coneixements de VISUAL BASIC, .NET i base de dades SQL..

Ofertas de empleo consultadas el día 27/03/2017 a las 12:04 en el portal de empleo empléate.